на тия... Хептен кофти!
На всеки му се случват кофти дни, ама
На всеки му се случват кофти дни, ама
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: На всеки му се случват кофти дни, ама
Господи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да! Скиваш ли кви ужасии сстават ей така, от моментно невнимание.frisky lioness написа:ГосподиПочти всички са така болезнени, а някои дори смъртоносни
![]()
Не помня кой беше казал, че в живота се случват всякви неща. При това често.
Йежи Лец май, през моята клавиатура.ave написа:Да! Скиваш ли кви ужасии сстават ей така, от моментно невнимание.frisky lioness написа:ГосподиПочти всички са така болезнени, а някои дори смъртоносни
![]()
Успокоителното е, че повечето са резултат от безразсъдството на пострадалите. В смисъл, че не може такова нещо да ти се случи докато кротко си седиш пред компютъра.
Panta rhei...
-
DarkK
Wishes беше пуснал едно, като оная скочи грациозно и акулата я глътна и се смях със сълзи
ама тия - стана ми гадно
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мда! СтанИслав Йежи Лец. Отдавна си го обичам. Знаеш ли и други негови афоризми? Да ги споделиш с нас? А?Мнемозина написа:Йежи Лец май, през моята клавиатура.ave написа:Да! Скиваш ли кви ужасии сстават ей така, от моментно невнимание.frisky lioness написа:ГосподиПочти всички са така болезнени, а някои дори смъртоносни
![]()
Успокоителното е, че повечето са резултат от безразсъдството на пострадалите. В смисъл, че не може такова нещо да ти се случи докато кротко си седиш пред компютъра.
Сега се сещам два (извинение - никът ми):ave написа:Мда! СтанИслав Йежи Лец. Отдавна си го обичам. Знаеш ли и други негови афоризми? Да ги споделиш с нас? А?Мнемозина написа:Йежи Лец май, през моята клавиатура.ave написа:Да! Скиваш ли кви ужасии сстават ей така, от моментно невнимание.frisky lioness написа:ГосподиПочти всички са така болезнени, а някои дори смъртоносни
![]()
Предпочитам "вход забранен" през "изход няма".
И другото е гадничко:
По-добре ужасен край, отколкото безкраен ужас.
Като си спомня още нещо, ще пиша.
Panta rhei...
аз го помня в превод "... отколкото ужас без край".Мнемозина написа:Сега се сещам два (извинение - никът ми):ave написа:Мда! СтанИслав Йежи Лец. Отдавна си го обичам. Знаеш ли и други негови афоризми? Да ги споделиш с нас? А?Мнемозина написа:Йежи Лец май, през моята клавиатура.ave написа:Да! Скиваш ли кви ужасии сстават ей така, от моментно невнимание.frisky lioness написа:ГосподиПочти всички са така болезнени, а някои дори смъртоносни
![]()
Предпочитам "вход забранен" през "изход няма".
И другото е гадничко:
По-добре ужасен край, отколкото безкраен ужас.
Като си спомня още нещо, ще пиша.
Няма значение.
аз помня само един:
"Е, добре, проби стената с главата си! Сега какво ще правиш в съседната килия?"
ave написа:
"Е, добре, проби стената с главата си! Сега какво ще правиш в съседната килия?"
А как помниш само едно, пък знаеш предишното, а?
Panta rhei...
- Dark Angel
безкрайността определено е плашещаМнемозина написа: По-добре ужасен край, отколкото безкраен ужас.

Не знаех, че е негово...Мнемозина написа:ave написа:
"Е, добре, проби стената с главата си! Сега какво ще правиш в съседната килия?"![]()
А как помниш само едно, пък знаеш предишното, а?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!