Semiramis написа:Dark Water написа:Semiramis написа:
какъв ти е проблема?
изплащаш жилище ли? или си го наследила?
Ти от къде си направи този извод за мен? Това показва само, че нямаш какво да кажеш по темата. За останалото ... мо ти си много зле

скрий се там от където изпълзя
ПП/ По темата - Помогни си сам, за да ти помогне и Господ /а не мама и тати щото жилищата в БГ били скъпи...../
Казвала ли съм ти че имаш проблеми с общуването? Хехехе... Сега да не е проблем, че не чух емоционалния ти възглас? За протокала - по тази тема пък точно пътя толкова отдавна съм си го хванала, че можеш само да гадаеш по твоя уникален начин. Щото аз се досещам отговора на това, което те питах. Долитам ...хахахаааааааааааааааааа

ставаш смешна:lol:
мениджър на високо ниво, каквато е дарки, не се става ако "имаш проблеми с общуването"
това беше само вметка между другото, щото много обичам интернетските психо-разбирачи
с мен можеш да обсъждаш всички въпроси относно пари от родители, кредити, заеми и пр.
а същи и отношения със свекърва
имам стаж две години в къщата на свекърва ми, като през това време непрекъснато бях бременна, ходех на работа и си завършвах обучението
после можем да обсъдим какво се прави като си в един град с нея
а сега мога да споделя колко прекрасно е да общуваш с роднините си по празници и как дистанцията (разстоянията и времето) са определящи за всички цивилизовани отношения.
питай, експерт съм
обзалагам се, че и половината от нещата които съм преживяла не са ти се случвали и на сън