Най-бързият начин да се съблечеш
Най-бързият начин да се съблечеш
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Най-бързият начин да се съблечеш
:)))
Голем пич е тоз малкия...:)
Ама що китайци....човека си говореше на чист японски
Аха!Strunz написа::)))
Бе, и аз това забелязах ама не ми е много добре говоримия и четимия японски та си затраях (досега).
Хаха! Хич не съм се заслушал. Аз не мога да ги различавам тези езици.Remmivs написа:Аха!Strunz написа::)))
Бе, и аз това забелязах ама не ми е много добре говоримия и четимия японски та си затраях (досега).
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не си прав, не.....след тая продължителна комуникация с Тамагочи-тоave написа:Хаха! Хич не съм се заслушал. Аз не мога да ги различавам тези езици.Remmivs написа:Аха!Strunz написа::)))
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Просто попита за колко секунди може да се съблече, каза, че за той може за по-малко от 10 сек. и увери публиката, че дрехите му са съвсем обикновени дрехи /т.е. няма трик/. Японската телевизия бъка от подобни неща.ave написа:Хаха! Хич не съм се заслушал. Аз не мога да ги различавам тези езици.Remmivs написа:Аха!Strunz написа::)))
Странниче, с всеки твой пост ми ставаш все по-интересно... Що не пишеш по-често???Stranniche написа: Просто попита за колко секунди може да се съблече, каза, че за той може за по-малко от 10 сек. и увери публиката, че дрехите му са съвсем обикновени дрехи /т.е. няма трик/. Японската телевизия бъка от подобни неща.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами защото си мислех че никой не чете какво пиша. А и в момента съм в Латинска Америка и докато се върна от курс и пусна компютъра, в България, както каза някой тук: "настане вечер, Слави изгрее... "4avdar4e написа:Странниче, с всеки твой пост ми ставаш все по-интересно... Що не пишеш по-често???Stranniche написа: Просто попита за колко секунди може да се съблече, каза, че за той може за по-малко от 10 сек. и увери публиката, че дрехите му са съвсем обикновени дрехи /т.е. няма трик/. Японската телевизия бъка от подобни неща.
ААА, не мой такаStranniche написа: Ами защото си мислех че никой не чете какво пиша. А и в момента съм в Латинска Америка и докато се върна от курс и пусна компютъра, в България, както каза някой тук: "настане вечер, Слави изгрее... "...
Ей, на, тя и Дофтурката е някъде из южна Северна Америка, ама си пишем. Тя по наште нощи и сутрини, ние през деня... Важно е комуникация да има, дет вика Рем
П.П. Ако не е държавна тайна, къде си? Щото аз съм живяла в Куба и това е страната на мечтите ми (както и на други клубари, ама чакаме Кастро да...
Тамагочи-сан говори с мен на английски. Сори...Пенчо Заека написа:Не си прав, не.....след тая продължителна комуникация с Тамагочи-тоave написа:Хаха! Хич не съм се заслушал. Аз не мога да ги различавам тези езици.Remmivs написа:Аха!Strunz написа::)))
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря :love:4avdar4e написа:
Последно промяна от Stranniche на 06.08.09, 16:23, променено общо 1 път.
Доминиканска република или Венецуела?Stranniche написа: Благодаря :love:
Жокер: Тукашният президент е на-добрият приятел на Кастро, ходи му на свиждания и се целуват както едно време нашите партийни и държавни "другари"... /ако не се сетиш от раз, ще ти кажа
/
Сложна работа. Честно казано, хич не ми се идваше тук, но Съкровището мое инженерско тук намери работа по специалността и реши да напусне ЦИЛИВИЛИзацията за неизвестно време...

If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Второтоwishes написа:Доминиканска република или Венецуела?Stranniche написа: Благодаря :love:
Жокер: Тукашният президент е на-добрият приятел на Кастро, ходи му на свиждания и се целуват както едно време нашите партийни и държавни "другари"... /ако не се сетиш от раз, ще ти кажа
/
Сложна работа. Честно казано, хич не ми се идваше тук, но Съкровището мое инженерско тук намери работа по специалността и реши да напусне ЦИЛИВИЛИзацията за неизвестно време...
Що бе, то и там не е много лошоStranniche написа: Второто. /Добре че не е първото!!!
/
Казват че във Венецуела жените били много красиви, верно ли е?
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами да, АЗ... :angeljump: Майтап, бе Уили...wishes написа:Що бе, то и там не е много лошоStranniche написа: Второто. /Добре че не е първото!!!
/
![]()
Казват че във Венецуела жените били много красиви, верно ли е?
Последно промяна от Stranniche на 06.08.09, 16:26, променено общо 1 път.
е ние точно от този процент се интересувамеStranniche написа: Ами да, АЗ... :angeljump: Майтап, бе Уили...
В панталоните на една средностатистическа венецуелка могат да се съберат поне 2 европейки - сериозно. Много сладкиши и царевични неща ядат тези хора... Незатлъстелите са малцинство, а сред тях има мааалък процент красиви, ама наистина красавици.