Е те това е хладилник!!!
Е те това е хладилник!!!
CNN съобщава, че един от скорошните питомци на Дюк е проектирал хладилник с дистанционно управление, който му подхвърля бира с натискането на един бутон. Хладилникът може да изстреля бира до около 6 метра, напълно достатъчно, за да стигне до дивана му. Видеото показва използването на магазина на хладилника и системата за дистанционна стрелба, която ви позволява да определите ъглите и балистиката, за да изпратите бира на вашите приятели където и да е в стаята.
http://edition.cnn.com/2007/US/03/08/N. ... index.html
Re: Е те това е хладилник!!!
Туй със стрелбата и приятелите нещо...Remmivs написа:CNN съобщава, че един от скорошните питомци на Дюк е проектирал хладилник с дистанционно управление, който му подхвърля бира с натискането на един бутон. Хладилникът може да изстреля бира до около 6 метра, напълно достатъчно, за да стигне до дивана му. Видеото показва използването на магазина на хладилника и системата за дистанционна стрелба, която ви позволява да определите ъглите и балистиката, за да изпратите бира на вашите приятели където и да е в стаята.
Panta rhei...
ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!Remmivs написа:CNN съобщава, че един от скорошните питомци на Дюк е проектирал хладилник с дистанционно управление, който му подхвърля бира с натискането на един бутон. Хладилникът може да изстреля бира до около 6 метра, напълно достатъчно, за да стигне до дивана му. Видеото показва използването на магазина на хладилника и системата за дистанционна стрелба, която ви позволява да определите ъглите и балистиката, за да изпратите бира на вашите приятели където и да е в стаята.
Абе, колко удара с кенове може да понесе една средностатистическа бабетка, която пие "Златно чудо" и ходи редовно на зъболекар???
Е хубаво де
превода беше в бръснещ полет, не е стейт ъф дъ арт. те го и оригиналът:
CNN is reporting on a recent Duke grad that's engineered a remote controlled Fridge that tosses him a beer at the touch of a button. The fridge can launch the beer up to 20 feet, far enough to get to his couch. The video shows the fridge using a "beer magazine clip" and a remote firing system that let you determine angles and ballistics to get the beer to your friends anywhere in the room.
CNN is reporting on a recent Duke grad that's engineered a remote controlled Fridge that tosses him a beer at the touch of a button. The fridge can launch the beer up to 20 feet, far enough to get to his couch. The video shows the fridge using a "beer magazine clip" and a remote firing system that let you determine angles and ballistics to get the beer to your friends anywhere in the room.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Представям си какво ще стане, ако в момента на подхвърлянето, някой те извика и се разсеяш за моментRemmivs написа:CNN съобщава, че един от скорошните питомци на Дюк е проектирал хладилник с дистанционно управление, който му подхвърля бира с натискането на един бутон. Хладилникът може да изстреля бира до около 6 метра, напълно достатъчно, за да стигне до дивана му. Видеото показва използването на магазина на хладилника и системата за дистанционна стрелба, която ви позволява да определите ъглите и балистиката, за да изпратите бира на вашите приятели където и да е в стаята.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
Абе, колко удара с кенове може да понесе една средностатистическа бабетка, която пие "Златно чудо" и ходи редовно на зъболекар???![]()
![]()
Виж.. можеш да посмениш малко хардуера да може да мята и тухли четворка.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???maggot написа:Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
Абе, колко удара с кенове може да понесе една средностатистическа бабетка, която пие "Златно чудо" и ходи редовно на зъболекар???![]()
![]()
Що не - можеш да си вържеш тухлата към напитката и да викаш наздраве.Звеневия написа:Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???maggot написа:Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
![]()
Ако не ги охлажда ще направя рекламация!:mad::-)maggot написа:Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
![]()
pocti_bezobidna написа:Що не - можеш да си вържеш тухлата към напитката и да викаш наздраве.
Хехехе. Фитнес и поркане в едно!
Виж, ся... ти почваш зарибявката с бира. Доколкото съм запозната с издържливостта на средностатистическия българин на средна възраст, както и имайки предвид обстоятелството, че тъщата е малко над тази средностатистическа норма, то ще са й нужни по около 4 бири за 2 часа докато падне. Лошото на това нещо е, че не пада за постоянно, а ще почне да става и да иска още. Хубавото обаче е, че се трейнва, така че като чуе "щрак"-а откъм хладилника да се мята в посоката в която той изстрелва биричките и да вика НАЗДРАВЕ. Та така. В даден момент заменяш бирите с тухли и ще видиш на живо, как някой вика НАЗДРАВЕ с тухли четворкиЗвеневия написа: Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
нова дисциплина - вдигане на течности, даRemmivs написа:pocti_bezobidna написа:Що не - можеш да си вържеш тухлата към напитката и да викаш наздраве.
Хехехе. Фитнес и поркане в едно!
Мисля, че може направо да парвим световно първенство.
Категории - до 40 градуса
над 40
свръх-тежка (малки чашки) - текила мексиканска; саке и др.
и подгрявашите аматьори - в категория вдигане на бира и безалкохолни (за младежите това)
Интересно, дали да включим отборно класиране?
Карнобат и Сухиндол могат да се състезават за градове-домакини.
Подкупите пиремаме по сметка и/или в лирти
Хе-хе, ти си един жив Павлов!!!maggot написа:Виж, ся... ти почваш зарибявката с бира. Доколкото съм запозната с издържливостта на средностатистическия българин на средна възраст, както и имайки предвид обстоятелството, че тъщата е малко над тази средностатистическа норма, то ще са й нужни по около 4 бири за 2 часа докато падне. Лошото на това нещо е, че не пада за постоянно, а ще почне да става и да иска още. Хубавото обаче е, че се трейнва, така че като чуе "щрак"-а откъм хладилника да се мята в посоката в която той изстрелва биричките и да вика НАЗДРАВЕ. Та така. В даден момент заменяш бирите с тухли и ще видиш на живо, как някой вика НАЗДРАВЕ с тухли четворкиЗвеневия написа: Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???
maggot написа:Виж, ся... ти почваш зарибявката с бира. Доколкото съм запозната с издържливостта на средностатистическия българин на средна възраст, както и имайки предвид обстоятелството, че тъщата е малко над тази средностатистическа норма, то ще са й нужни по около 4 бири за 2 часа докато падне. Лошото на това нещо е, че не пада за постоянно, а ще почне да става и да иска още. Хубавото обаче е, че се трейнва, така че като чуе "щрак"-а откъм хладилника да се мята в посоката в която той изстрелва биричките и да вика НАЗДРАВЕ. Та така. В даден момент заменяш бирите с тухли и ще видиш на живо, как някой вика НАЗДРАВЕ с тухли четворкиЗвеневия написа: Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???
Е, че то това е стааааро като света, 4 х 200 без мезе (това за отскок):blum:pocti_bezobidna написа: Мисля, че може направо да парвим световно първенство.
ПП. В текили съм я докарвала до 7 кукарачи (щото на 6-тата мъжете паднаха под масата), но бях младааааа
Ела да видиш котарака кво прави кат ме види да обикалям около кухнята!4avdar4e написа: Хе-хе, ти си един жив Павлов!!!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Напразно го подозираш.maggot написа:Ела да видиш котарака кво прави кат ме види да обикалям около кухнята!4avdar4e написа: Хе-хе, ти си един жив Павлов!!!
Той просто те обича съвсем искрено.
Panta rhei...
- Piqndurnik
Тук има една белгийска в дози по 1л. А може да мята и 5л. буренца.Звеневия написа:Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???maggot написа:Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
![]()
Наздраве 
- Житената Питка
- BOFH
Днес ми изигра "Танц лебедей" докато се шушках около хладилника. Талантлив е.maggot написа:Ела да видиш котарака кво прави кат ме види да обикалям около кухнята!4avdar4e написа: Хе-хе, ти си един жив Павлов!!!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
4avdar4e написа:Е, че то това е стааааро като света, 4 х 200 без мезе (това за отскок):blum:pocti_bezobidna написа: Мисля, че може направо да парвим световно първенство.
ПП. В текили съм я докарвала до 7 кукарачи (щото на 6-тата мъжете паднаха под масата), но бях младааааа
Къси дестинации, а?
или къси напитки? А лимончето не е ли допинг?
Дисквалификация!!!
Трябва до подновиш рекорда, какво да се прави...
Важното да се цели правилно, не му мисля ако ме прасни в главата, после пийRemmivs написа:CNN съобщава, че един от скорошните питомци на Дюк е проектирал хладилник с дистанционно управление, който му подхвърля бира с натискането на един бутон. Хладилникът може да изстреля бира до около 6 метра, напълно достатъчно, за да стигне до дивана му. Видеото показва използването на магазина на хладилника и системата за дистанционна стрелба, която ви позволява да определите ъглите и балистиката, за да изпратите бира на вашите приятели където и да е в стаята.
дид
Ех лакомойке 5л ,то да не е робот за пренасяне на ценни багажиPiqndurnik написа:Тук има една белгийска в дози по 1л. А може да мята и 5л. буренца.Звеневия написа:Ти да си виждАла, някой да надига тухли четворки и вика НАЗДРАВЕ???maggot написа:Що ли бях сигурна, че точно за това ще го ползваш?Звеневия написа: ВЕДНАГА поръчвам един за мойта тъща!!!
![]()
дид
Житената Питка написа:Днес ми изигра "Танц лебедей" докато се шушках около хладилника. Талантлив е.maggot написа:Ела да видиш котарака кво прави кат ме види да обикалям около кухнята!4avdar4e написа: Хе-хе, ти си един жив Павлов!!!
a kak спринтира на суха супа!...
първенец!
щампион!