Т.е. природните бедствия пак се уредиха...
Ето, да се пофаля

Тцdoktorka написа:сега ако кажеш ,че и ти си ги сглобил...
ще те взема да обучаваш мъж ми...
иии и ние със сестра ми имахме едно време детска стая...
ама нашите бюра бяха под прозореца.
и нейното беше по-старо и по-хубаво..
тя затуй по-умна от мен!
То само с пофалване не става. Без поливане как ще са здрави новите мебели и как ще устояват на природните стихии?! М?Gaspode написа: Ето, да се пофаля
Да ви е честито! И най-вече юзърите да са живи и здрави!:-)Gaspode написа:нови мебели за детската
Ето, да се пофаля![]()
Честито!!!Gaspode написа:нови мебели за детската
Gaspode написа:нови мебели за детската
Ето, да се пофаля
Манисър Айвънхоу написа:Гледам има място и за снахите...
Ама гледай на следващата сбирка да си вземеш някоя... защото на предната ги изтърва нещо...
Ни съ надай, пиле...при вас винаги ще е по-интересноGaspode написа: Моята лична надежда е да почнат дзверовете повечко време да прекарват в своята си стая... щото в момента навсякъде е като че ли бомба е паднала.. не знам какво толкоз им е интересно при нас да стоят - влачат си играчките в хола и после няма отърване
Да ти кажа... права си майmaggot написа:Ни съ надай, пиле...при вас винаги ще е по-интересноGaspode написа: Моята лична надежда е да почнат дзверовете повечко време да прекарват в своята си стая... щото в момента навсякъде е като че ли бомба е паднала.. не знам какво толкоз им е интересно при нас да стоят - влачат си играчките в хола и после няма отърване
Иначе - супер стая сте направили, да са живи и здрави и да я похабят с кеф!
Бе щото и аз така, като направих детската - викам си - Брей, къф кеффф са ше настане, спокойствие, тишина... дори ТВ и ДВД й сложих да не ме тормози... нанайци!Gaspode написа: Да ти кажа... права си май
Днес отново с тояга трябваше да ги гоня
Мдааааmaggot написа:
Бе щото и аз така, като направих детската - викам си - Брей, къф кеффф са ше настане, спокойствие, тишина... дори ТВ и ДВД й сложих да не ме тормози... нанайци!
Дори току що й предложих да си гледа Cartoon-a в нейната стая.
Не можело. Тук имала компания![]()
Карай, бе - важното е да се забавлява като вие като умряло куче опитвайки се да изкара песничката на Powerpuff Girls... на много развален Български...Gaspode написа: Мдаааа
Попари ми надеждите ти...
Ами затова побързай, да не ти ги открадне някой предвидлив клубар...Gaspode написа:
Мани
Тва със снахите голЕм проблем се очертава - клубните такива нещо са кът на фона на множеството мъжове...
Обаче все ще измислим нещо де