Много популярно е станало мястото май.
Гледам и
-
опърничава
Гледам и
не вярвам на очите си!
В този късен час, а може пък да е по- точна да се каже в този тъй ранен час тук в нашия форум има 41 гости! Няколко пъти погледнах цифрата и все си е толкова 41!
Re: Гледам и
опърничава написа:не вярвам на очите си!![]()
В този късен час, а може пък да е по- точна да се каже в този тъй ранен час тук в нашия форум има 41 гости! Няколко пъти погледнах цифрата и все си е толкова 41!
Niya написа:Гледате, гледате, ама ако се вгледате по- внимателно, ще видите, че към 19ч. са били 271...опърничава написа:
П.П. А, ако прочетете заглавията на темите от първа страница в този форум, ще видите, че има една от вчера на същата тема.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[unknown] написа:Ти ВЪОБЩЕ съмняваш ли се в нас?Niya написа:Гледате, гледате, ама ако се вгледате по- внимателно, ще видите, че към 19ч. са били 271...опърничава написа:
П.П. А, ако прочетете заглавията на темите от първа страница в този форум, ще видите, че има една от вчера на същата тема.Видох я и още как, направо на грешка ми прилича.
Niya написа:Ми, някакви буболечки явно са налазили форума...[unknown] написа:Ти ВЪОБЩЕ съмняваш ли се в нас?Niya написа:Гледате, гледате, ама ако се вгледате по- внимателно, ще видите, че към 19ч. са били 271...опърничава написа:
П.П. А, ако прочетете заглавията на темите от първа страница в този форум, ще видите, че има една от вчера на същата тема.Видох я и още как, направо на грешка ми прилича.
, ама админите казват, че няма проблем.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Преди малко даже бяхме в защитен режим access forbiden
Говорих с админите на сървърите където се хостваме. Подложени са на атака от ботове и/или хора тези дни. Не сме ние конкретно тяхната цел. И от време на време може да спират "тока" за да не се затлачат съвсем сайтовете хоствани на сървърите им. Работят по въпроса момчетата, тейк ит ийзи.
Re: Преди малко даже бяхме в защитен режим access forbiden
Remmivs написа:...Не сме ние конкретно тяхната цел. ...
А ние тъкмо се почувствахме важни и интересни...
Panta rhei...
Re: Преди малко даже бяхме в защитен режим access forbiden
Мнемозина написа:Remmivs написа:...Не сме ние конкретно тяхната цел. ...
А ние тъкмо се почувствахме важни и интересни...
Защо е нужно да има конкретна цел.Аз имах работа вчера и нямах време за вас, но сега имам.
дид