Така че, търся смляно, пакетирано?
Ароматизирано кафе?
Ароматизирано кафе?
Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят. 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мнемозина написа:Трябва да проверя в едно магазинче до нас, там има най-невероятни неща. Но това ще стане най-рано утре.
Мерси!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Ароматизирано кафе?
Аз мога да ти помогна , но за Швейцария:-)maggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
дид
Ми, прати и от Швейцария...dianaxs написа:Аз мога да ти помогна , но за Швейцария:-)maggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Адреса моля[unknown] написа:Ми, прати и от Швейцария...dianaxs написа:Аз мога да ти помогна , но за Швейцария:-)maggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
дид
dianaxs написа:Аз мога да ти помогна , но за Швейцария:-)maggot написа:Някой да знае из Софийските улици ...
Благодаря за предложението, но не, мерси - искам да си купувам от тук, а не всеки път като свърши да вия
От всичкото на горе ще ми е по-бързо да ида до Гръцко
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
В Starbucks-овете по света продават едни шишенца с аромати, които се добавят към кафето - виждала съм с ванилия, лешник и др. Не съм ги пробвала, но от познати съм чувала, че били много приятни. Освен това едно шишенце изглежда стига за доста време. В България още няма Starbucks, но ако някой ходи до Гърция или до друга страна, можеш да му поръчаш да ти донесе такива аромати за кафе.
Впрочем ако минаваш покрай "Онда" срещу Руската църква в София, можеш да попиташ дали и те не продават подобни неща.
Впрочем ако минаваш покрай "Онда" срещу Руската църква в София, можеш да попиташ дали и те не продават подобни неща.
Re: А не можеш ли да си добавяш ти аромата?
Абе мога, стига да има аромат :)Remmivs написа:В смляно кафе...
Виж, това е идея, ще проверя, мерсиStranniche написа:Впрочем ако минаваш покрай "Онда" срещу Руската църква в София, можеш да попиташ дали и те не продават подобни неща.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
преди време взел и свалил от нета книгаmaggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
за това как се правят допълнителни аромати за кафето и обработки
ако се наложи напраооооо ше си го забъркам
книги та книгиcaliostro написа:преди време взел и свалил от нета книгаmaggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
за това как се правят допълнителни аромати за кафето и обработки
![]()
ако се наложи напраооооо ше си го забъркам
ама и ти един маниер имаш
кажи веднъж че ще черпиш ...
и в София в Донътите слагат такива чудесии е кафетоStranniche написа:В Starbucks-овете по света продават едни шишенца с аромати, които се добавят към кафето - виждала съм с ванилия, лешник и др. Не съм ги пробвала, но от познати съм чувала, че били много приятни. Освен това едно шишенце изглежда стига за доста време. В България още няма Starbucks, но ако някой ходи до Гърция или до друга страна, можеш да му поръчаш да ти донесе такива аромати за кафе.
ама как го пиете с разни такива глупости вътре бе:blink:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Няма, м@миц@т@ му... ни на Онда (то било кафетерия, бре?!?!) където да - видях есенциите, ама ни рачат да продадат ина пуне
ни да кажат отде са ги зели...
Излезе ми джигера от разходката.
И на Геврека му излезе, ама той се държи по-мъжки - няма сили да пише дори 
Добре, де, променям условието - Някой да е виждал из София да се продават есенции за ароматизиране на кафе? Че смрадливо по-ме кефи?
Излезе ми джигера от разходката.
Добре, де, променям условието - Някой да е виждал из София да се продават есенции за ароматизиране на кафе? Че смрадливо по-ме кефи?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Провери ли в Пикадили, Хит и т.н. ? Там има доста интересни и "необичайни" (за традиционните потребности на нашего брата) продукти, но никога не съм търсил ароматизирано кафе. При следващото посещение ще погледна...maggot написа:Някой да знае из Софийските улици нейде да се продава ароматизирано кафе? По-специално ванилия и лешник? Ама не насипно. Онзи ден се излъгах да взема насипно - мирише докато не го смелят.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Данкешойн, след малко ще оттръчкам и до там, поне е близо :)Звеневия написа: В боНДжур - има кулинарен щанд- лешник, ванилия... Сичко има, ама трябва да си купите една молекулярна везна, че после ще се обръщат по улиците разни лелки с навирени носове и (с)штръкнАли б**ки, и на Питкин шму се отпие таквози кайве!!!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Няма. Ровила съм се и там.ELBI написа:
Провери ли в Пикадили, Хит и т.н. ? ...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ароматизирането на кафето не е катъо онази работа
тупа лупа и айдеее
това си е технология сериозна
иначе нова бразилия щяха да пуснат 100 вида смрад
търся я сега тази информация как ставаха нещата
но вероятно не е евтина технологията защото ако не се лъжа струваше книгата около 350$
и аз се изненадах
иначе това с кафето го разучавах преди години защото ми тръснана доста чували с кафе
и се чудех какво да ги правя
оказа се робуста сорта
и то с вид на недопечено кафе
и дадох един чувал на едни алхимици да бъркат
и нищооооооооо
и от там кафето на боклука
и как отиде на боклука се появиха клиенти
мамка му
ще го търся това как се бъркат тези ароматни кафета
за какво количество кафе става дума а?
да не са 2 -3 тира

тупа лупа и айдеее
но вероятно не е евтина технологията защото ако не се лъжа струваше книгата около 350$
и аз се изненадах
иначе това с кафето го разучавах преди години защото ми тръснана доста чували с кафе
оказа се робуста сорта
и нищооооооооо
мамка му
да не са 2 -3 тира
Пи пък! Ако беше сложна и скъпа, щеше да струва майка си и баща си. А последното дето го взех от гръцко, беше якобс, на цена с 0.50 евра отгоре...caliostro написа:ароматизирането на кафето не е катъо онази работа
тупа лупа и айдеее
и аз се изненадах
оказа се робуста сорта
и нищооооооооо
мамка му
да не са 2 -3 тира![]()
![]()
![]()
Тир не мога да поема в мазата, иначе... с удоволствие
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
сега намерих това само
Flavour in food (Hardcover)
http://www.amazon.com/Flavour-food-Andr ... 567&sr=8-1
има такова обаче и само за кафето
дано да не греша
http://www.amazon.com/Flavour-food-Andr ... 567&sr=8-1
има такова обаче и само за кафето
дано да не греша
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
Дънкин Донътс
хм, чувствам се като овца 
сутрин обичайно минавам да си взема кафе за офиса и донът на спешъл цена
и да не видя......
аз искам хубава кафе машина за в къщи, но няма къде да я турнем
баси, едни мебели ги чакаме от 1/2 година......
сутрин обичайно минавам да си взема кафе за офиса и донът на спешъл цена
и да не видя......
аз искам хубава кафе машина за в къщи, но няма къде да я турнем
баси, едни мебели ги чакаме от 1/2 година......
- Житената Питка
- BOFH
Re: Дънкин Донътс
Довечера ще ти направя една снимка на това което ми подари москитото, представлява кана за шварц кафе.Water написа:аз искам хубава кафе машина за в къщи, но няма къде да я турнем
За това си я обичам аз, много ми е умничка...

P.P.
Надявам се следващия ти ник да не е Dark Hole.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
А някои хора ти предлагаха да направиш снимки у вас и да ги пратиш, техническо-архитектурната комисия веднага ще намери място за машина.Water написа: аз искам хубава кафе машина за в къщи, но няма къде да я турнем![]()
Нашата е малка, да е най-много 30 сантима широчина, такава все има къде да се мушне...
- Житената Питка
- BOFH
Water написа:хм, чувствам се като овца...
Смешното е, че и аз всяка сутрин си купувам кафе от Дънкин Донътс, при това Ванила.latrevw написа:хихи, казвах ви аз, че там има
Чак вчера сутринта ми направиха впечатление пакетите кафе.
Нещо друго което установих.
1-во: кафето което продават пакетирано е ароматизирано а това което правят на място е с есенция което води до следващата точка
2-ро: Пакетираното е по-добро (и напълно различно) като вкус и аромат от това което се продава "в кофичка".
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Dark Angel
не вярвате Вие4avdar4e написа:...
ще проима място като се сдобием с още един шкаф
- Dark Angel
ние за шварц кафе имаме, ама аз не харесвам такова кафе.Житената Питка написа: Довечера ще ти направя една снимка на това което ми подари москитото, представлява кана за шварц кафе.
За това си я обичам аз, много ми е умничка...![]()
P.P.
Надявам се следващия ти ник да не е Dark Hole.
правим чай в нея за децата - пият с литри студен чай
ПП/ "Дарк" за момента го неща. Стига ми толкова. В противовес със светлата ми душа е
- Житената Питка
- BOFH
Ами тогава решението на твоите проблеми се нарича КАФЕВАРКА.Water написа:ние за шварц кафе имаме, ама аз не харесвам такова кафе.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)