До IT отдела и не само
До IT отдела и не само
Някой да знае къде може човек да наеме читав лаптоп за 3 до 5 дни?
Re: До IT отдела и не само
ЩТИ дам моя, ама е форматиран онтово до ХР...Remmivs написа:Някой да знае къде може човек да наеме читав лаптоп за 3 до 5 дни?
- Житената Питка
- BOFH
Мерси, момчета!
Върхът сте! Ако се стигне до там ще ви тормозя. Но ми се ще да наема някой фирма, която с това се занимава. Егати съвсем ли няма такива бе!!! Аз не намерих досега...
Re: Мерси, момчета!
НПRemmivs написа:Егати съвсем ли няма такива бе!!! Аз не намерих досега...
Апропо, ако продължаваш да търсиш настойчиво и успееш, пробвай след това да намериш фирма, която дава палатки под наем!
Едно време имаше БТС - сега (т)грънци!...
Re: Мерси, момчета!
преди време съм търсилRemmivs написа:Върхът сте! Ако се стигне до там ще ви тормозя. Но ми се ще да наема някой фирма, която с това се занимава. Егати съвсем ли няма такива бе!!! Аз не намерих досега...
обявиха ми някакви цифри откачени
Re: До IT отдела и не само
Давам ти моя за 5-7 дена без проблеми. Ала е на бозата...Remmivs написа:Някой да знае къде може човек да наеме читав лаптоп за 3 до 5 дни?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бозата ме устройва
и е за мен, но ми трябва служебно за 3 дни.
Благодаря ви на всички. Ужасно сте готини. И аз мога да намеря частен, но искам да е от фирма егати.
Ще взема да направя такава. Има пазарна ниша явно. А, да, ще се предлагат в комплект с палатки и сателитен телефон за връзка с нета.

Благодаря ви на всички. Ужасно сте готини. И аз мога да намеря частен, но искам да е от фирма егати.
Ще взема да направя такава. Има пазарна ниша явно. А, да, ще се предлагат в комплект с палатки и сателитен телефон за връзка с нета.
Re: Бозата ме устройва
Щом си почнал да сЪ праиш на дядо Коледа, поне дОбави и една пищна секретарица!Remmivs написа: А, да, ще се предлагат в комплект с палатки и сателитен телефон за връзка с нета.

-
bead
Re: Бозата ме устройва
Това го разбирам, но тогава за какво ще ти е лаптопа? При такава секретарица, кой ще мисли за телефон, нет и компютър...Звеневия написа:Щом си почнал да сЪ праиш на дядо Коледа, поне дОбави и една пищна секретарица!Remmivs написа: А, да, ще се предлагат в комплект с палатки и сателитен телефон за връзка с нета.
........
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.