Що да няма? Кво става с тебе? Загрижен съм! Това правителство и тебе те повреди ... :eek:esti написа:Вие не сте хора бе!maggot написа:НЕ!esti написа: А шоколад поне може ли?
Няма сех, няма шоколад.....
Аз за кво да живея ся?!:crying::lol:
ГолЕмо прос(т)ба!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не сме, я. Ти са ли откри? 3о4овци сме, а това е доста над обикновения човек.esti написа: Вие не сте хора бе!
Шъ плитеш чорапки. Ако искаш и с гОблен мога да те урЕдя?
Всъщност, като се замисля.... единственото, което ти се разрешава (както и на всеки един имал щастието да се завре тука) е да пишеш у форума. И от време на време да четеш.
Мда.
Такивамити.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мен, като ме фане цикъла и сичко около мен се пукаELBI написа: Ако знаеш колко много заблуди в науката са се наслоявали и утвърждавали поради липса на елементарни опити... И едва след стотици години някой е дръпвал рязко завесата...
А и ти знаеш добре, че бетонът се пука от цикъл слънце-студ-слънце...
Викаш да са пробвам, а?
Подстрекател!
Елби, надценяваш ме! Чак пък цялото правителство още не съм свалила - останаха един двама министри....ELBI написа:Що да няма? Кво става с тебе? Загрижен съм! Това правителство и тебе те повреди ... :eek:esti написа:Вие не сте хора бе!maggot написа:НЕ!esti написа: А шоколад поне може ли?
Но с парламента се справих.
Викаш ако дойда, ще ми позволите малко шоколад и винце за последно, щото след това ще ми палите свещите и ще ми снимате опелото.Звеневия написа:Ще купуваш рамки за очила!esti написа:Аз за кво да живея ся?!:crying::lol:
Едни черни и едни бели...
С банели!!!
Ела да земеш мерките! Ще има и шоколад, и вино, и свещи, и снимки...
А на питката може ли да пиша?:blum:maggot написа:Не сме, я. Ти са ли откри? 3о4овци сме, а това е доста над обикновения човек.esti написа: Вие не сте хора бе!
Шъ плитеш чорапки. Ако искаш и с гОблен мога да те урЕдя?
Всъщност, като се замисля.... единственото, което ти се разрешава (както и на всеки един имал щастието да се завре тука) е да пишеш у форума. И от време на време да четеш.
Мда.
Такивамити.
Въх, ся ще ми се стъжни....:?:lol:
Нъл искаш да ти помагаме в осмислянето на живота?esti написа:Мен, като ме фане цикъла и сичко около мен се пукаELBI написа: Ако знаеш колко много заблуди в науката са се наслоявали и утвърждавали поради липса на елементарни опити... И едва след стотици години някой е дръпвал рязко завесата...
А и ти знаеш добре, че бетонът се пука от цикъл слънце-студ-слънце...
Викаш да са пробвам, а?
Подстрекател!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti написа:Кой е още в списъка? Р.Овч. и С.Стан? Логично е да си ги оставила за десерт... Как беше с Е. Масл?ELBI написа:Елби, надценяваш ме! Чак пък цялото правителство още не съм свалила - останаха един двама министри....esti написа:Що да няма? Кво става с тебе? Загрижен съм! Това правителство и тебе те повреди ... :eek::lol:
Па пИши, бе? Най-много да изядеш един шамар.esti написа: А на питката може ли да пиша?:blum:
Въх, ся ще ми се стъжни....:?:lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
ELBI написа:Абе мани я таз Е. Масл. - тя изкукала бе! Искаше, като се пенсионирам на 80 и тогава да и се обадя, за да имаме повече свободно време за любов.esti написа:Кой е още в списъка? Р.Овч. и С.Стан? Логично е да си ги оставила за десерт... Как беше с Е. Масл?ELBI написа:Елби, надценяваш ме! Чак пък цялото правителство още не съм свалила - останаха един двама министри....esti написа:Що да няма? Кво става с тебе? Загрижен съм! Това правителство и тебе те повреди ... :eek::lol:
А Р. Овч искаше да правим сех пред софийска община пред Б.Бор. за да му натрие носа, ама на мен ми беше студено и избягах. При В. Топл. отидох.
Но за С. Стан. дори не смея да си мечтая, щото оная активия с фибри се е справяла с талибани, че мен ли нема да опука...
- Житената Питка
- BOFH
Ми грозна съм, но ми отива!Житената Питка написа:Ако си грозничка по-добре недей, че се плашим лесно, имам хлъзгава психика а и още не съм си дочел книжката на Лъвкрафт...esti написа:Е, нема да му пиша - дръж си го!:mad::lol:
А ти нищо, че се плашиш - ще ти тегля един....ъъъ...лея един кОршум и готово.
esti написа:Куп оправдания! После пак ние ще сме ти виновни за разни липси...ELBI написа:Абе мани я таз Е. Масл. - тя изкукала бе! Искаше, като се пенсионирам на 80 и тогава да и се обадя, за да имаме повече свободно време за любов.esti написа:Кой е още в списъка? Р.Овч. и С.Стан? Логично е да си ги оставила за десерт... Как беше с Е. Масл?ELBI написа:Елби, надценяваш ме! Чак пък цялото правителство още не съм свалила - останаха един двама министри....esti написа:Що да няма? Кво става с тебе? Загрижен съм! Това правителство и тебе те повреди ... :eek::lol:
А Р. Овч искаше да правим сех пред софийска община пред Б.Бор. за да му натрие носа, ама на мен ми беше студено и избягах. При В. Топл. отидох.
Но за С. Стан. дори не смея да си мечтая, щото оная активия с фибри се е справяла с талибани, че мен ли нема да опука...
Добре че пишеш разкошно...Верно - аз как можах да забравя Б.Бор. ...
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
Абе пробвах, ама докторите ми казаха, че могат само краката да ми изправят, за да мога веднага да се махна от болницата, за да не разстойвам персонала и после да им треперят ръцете, като режат.Житената Питка написа:Последната дето ми каза така беше толко грозна, че джам пръскаше?esti написа:Ми грозна съм, но ми отива!
Нещо с хирургия няма ли шанс?
Отказах естествено!
Може да са ми криви краката, ама са ми удобни.
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
Лежите в хладината на сатена ти и той... ти си с хартиена кесийка на главата (по обясними причини), в даден момент казваш "Любов моя, задушавам се с тази торба на главата"... {мълчание} ... "Недей скъпа, ще развалиш всичко"...esti написа:Не можах! Не намерих Х-видна бъчва.
Романтика...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Мамка му! Знаех си, че когато нямам хартиена кесийка под ръка трябва да използвам презерватива, за да не ми бягат любовниците.Житената Питка написа:Лежите в хладината на сатена ти и той... ти си с хартиена кесийка на главата (по обясними причини), в даден момент казваш "Любов моя, задушавам се с тази торба на главата"... {мълчание} ... "Недей скъпа, ще развалиш всичко"...
Романтика...
- Житената Питка
- BOFH
Като ме целуват не усещат брадавиците ми бе, мислят, че кожата ми гладка и нежна....па ако е розов, дори си мислят, че съм със сладки розови бузки.Житената Питка написа:Презерватива с какво помага? Обясни моля!esti написа:Мамка му! Знаех си, че когато нямам хартиена кесийка под ръка трябва да използвам презерватива, за да не ми бягат любовниците.
- Житената Питка
- BOFH
И кво сега да се концентрира на тебе, а нас - лесните - в графата "Като оправя Питката, Пърленката и всички други трудни..." Т.е. на кукуво лято.Житената Питка написа:E посваляй още малко мен де, той ЕЛБИ е лесен - хетеросексуален е.esti написа:Да зема да те посвалям ли....
Ама де с ама де
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Споко! Аз май се оказах единствения свободен в тоя клуб!esti написа:Вие не сте хора бе!maggot написа:НЕ!esti написа: А шоколад поне може ли?
Ако няма кой друг, сваляй мен! Ако това ще те успокои!
П.С. А за шоколада... шшшшт, да не чуй Маготича, и аз го обожавам (шоколада де!)... може си хрупаме заедно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Щом искаш и снимка без, начи ще се наложи да си оскубя веждата, за да станат две. За теб и на такава жертва съм готова!:lol:Звеневия написа:И аз - кандидат, щом ще идва на гости с вземане на мерки!Житената Питка написа:Ти имаш ли своя снимка да покажеш, че ми стана интересно?
Една сЪ и еднЪ без презерватива!!!