Да, и това го има - като го погледнеш откъм отработени часове, с цялата домакинска работа, деца, памперси, домашни, висяне в нета(упс, това последното не се брои:blum:) и пр., трябва да се пенсионираме най-много на 42г., за да има равновесие. Пссст! Не искам да слушам коментари!latrevw написа:ами по принцип жените работят и в извън работно време, затова им отпускат малко по-рано да се пенсионират:blum:
Еманципация
Re: Само да дъпълня Гаспода с още едно просветление
Я па тоя... Никва есен... Знайш ква пролет е навън - чак на затворен прозорец ги чувам котараците, басиRemmivs написа:Я, я! Штимт! Генау! Етвас цум есен?Звеневия написа:Моля моля, аз мит майне фройлайн на Хауай-те по сандали! (Заслужена пенция!!!)
Никви чорапен тогИва!
ИХ бин нихт дойче туристн!!!
- snowprincess
голяма смешка, ша сравняваме едното с другото лиRemmivs написа:Баси. Това си е наглост вече. На нас ни се брои казармата дето те пращат на Мачу Пикчу у чаревичака при некви кретеноиди да ни спукат от чанч, а вие си стоите дома, правите луди сите наоколо, носят ви на ръце, и ви го броят за стаж майчинството...snowprincess написа:като каза казарма... ми то ви се брои за трудов стаж без да сте бачкали, кво се оплаквате за трите години повече, м?И после си ги мерим... Ай сиктир!
PS
PDF се четат с това:
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
мерси, сега ще си го дръпна

Re: Еманципация
Е как да не си чула. Цялата работа с еманИципацията все за туй иде реч. Оплаквания и само оплаквания.. живи да ви оплаче човек :)bead написа:не съм чула някой да се оплаква от мъжете.Gaspode написа: жените повсеместно се оплаквате от лошото отношение на мъжете - подтискали ви били, неравнооправяливи и прочие. В същото време се оплаквате, че основната отговорност по отглеждането и възпитанието на дяцата пада върху крехките Ви рамене.
понякога чувам оплаквания от СОБСТВЕНИЯ мъж, но те са друга тема...
Бтв, знаеш ли каква е разликата между "истинси мъж" и "истинсият И мъж" за една жена?
Добре де. За сексуален глад ставаше на фъпрос. Ко се праиш сега?Gaspode написа:Я па тоя... Никва есен... Знайш ква пролет е навън - чак на затворен прозорец ги чувам котараците, баси
Излиза, че логиката ти не се движи по правилния път, ей т'ва излиза.Gaspode написа:
... И аз понеже защото съм с инджинерно мислене... та по пътя на логиката кво излиза - ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако живеете по-малко, намя как да работите повече:blum:Remmivs написа:Аре сеа. Просто тройно правило или тъдява - работим по-дълго, живеем по-малко, на всичкото отгоре и вие сте повече от нас като бройка. Къде е Киро на кирия?latrevw написа:несправедливост за кого?Remmivs написа:Жените на всичкото отгоре са и повече от нас!!! Несправедливост на куб!!!
На възстание, братя!!!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Смешно ми... И двете са еднакво неадекватни спряма пенсионирането.snowprincess написа:голяма смешка, ша сравняваме едното с другото ли
мерси, сега ще си го дръпна
Моля, бонбони и цветя не пия!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
благодаря!Gaspode написа:Ето с това се четатsnowprincess написа:не мога да отворя стъкмистиката, с кво се четат pdf файлове?
не е точно така както го казваш, има жени, които също ще работят до 65г.
А то това са изключения... общото правило е по-ранно пенсиониране за женита...

Дрън-дрън. Работим докато опънем петалата като Белушка на нивата. Нищо че е женска кравата. За да може идни бабишкери да си веят фустите с млади дядки. Е тва е тъжната истина. Пфу!frisky lioness написа:Ако живеете по-малко, намя как да работите повече:blum:
-
bead
за една жена - не знам, при мен има 99% съвпадение...Gaspode написа: Бтв, знаеш ли каква е разликата между "истинси мъж" и "истинсият И мъж" за една жена?:blum:
p.s. като ти казвам, че не съм чула - не съм чула.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-често срещано е май обратното....ЖивотЪт и практиката го доказват. Дядовци с млади гаджета.....ма не за дълго:lol::lol::lol::blum:Remmivs написа: идни бабишкери да си веят фустите с млади дядки. Е тва е тъжната истина. Пфу!
:blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ба, спящи красавици... От типа "А мръдни малко де! - Що бе, преча ли ти?" ли? А нема нужда :)frisky lioness написа:При всички е ........различно:-) Има и "спящи красавци". ПризнайGaspode написа:
Ми то там е проблема я - твърдо много спите
По-малко сън в леглото - повече усмивки в ежедневието (примерен лозунг):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
КрасаВЦИ, за да не кажа краставициGaspode написа:Ба, спящи красавици... От типа "А мръдни малко де! - Що бе, преча ли ти?" ли? А нема нужда :)frisky lioness написа:При всички е ........различно:-) Има и "спящи красавци". ПризнайGaspode написа:
Ми то там е проблема я - твърдо много спите
По-малко сън в леглото - повече усмивки в ежедневието (примерен лозунг):winkw:
Ама има и друга приказка, кат се заговорихме за спане..........."Врагът не спи"

Ааа, тука не си прав, за младите дядки.Remmivs написа:
... За да може идни бабишкери да си веят фустите с млади дядки. Е тва е тъжната истина. Пфу!
:blum:
Тя моята баба (понеже остана млада вдовица) имаше един ухажор, ъмъ докЪт му пристанИ, той умрЕ челяка.
Истинският мъж знае точната дата, на която една дама е родена (с цел подаръчета, цветя, глезотии и пр :) ), без при това да знае възрастта и.bead написа:за една жена - не знам, при мен има 99% съвпадение...Gaspode написа: Бтв, знаеш ли каква е разликата между "истинси мъж" и "истинсият И мъж" за една жена?:blum:
p.s. като ти казвам, че не съм чула - не съм чула.
А този, който знае точната възраст на една жена, без да знае рожденната и дата, това е истинският И мъж
Тънка разлика... само за познавачи
А баш! Е те затва говорим! Мрем по-рано. Да ви се не види и тутките!Mila написа:Ааа, тука не си прав, за младите дядки.
Тя моята баба (понеже остана млада вдовица) имаше един ухажор, ъмъ докЪт му пристанИ, той умрЕ челяка.
Да ме прощават баба ти и ухажора й.
ДабедаMila написа:Излиза, че логиката ти не се движи по правилния път, ей т'ва излиза.Gaspode написа:
... И аз понеже защото съм с инджинерно мислене... та по пътя на логиката кво излиза - ...
Да не напомням пак вица за пътя на логиката... :)
Да ти кажа и аз съм се чудила що има такава разлика и то поради същите причини. Хем живеем по-дълго, хем работим по-малко... Ама ха!
Ама после се сетих, че ние просто изкукваме по-рано - като ни хване критическата и сме на бялата кобила отсекъде!
Макар че, ако ме питаш, искам да се пенсионирам още утре и да плета чорапи на тъщата на Звеневия... (не щото ми е симпатична, а щото ми писнА да рИвье
).
Ама тъй като няма да стане, му препоръчвам кисело мляко - за вредни
БТВ - точно сега се опитвам да сваля един ПДФ дето май се обяснява зАщо е всичко това, стискай палци да успея, че се нъндрахерца от половин час вече...
Ама после се сетих, че ние просто изкукваме по-рано - като ни хване критическата и сме на бялата кобила отсекъде!
Макар че, ако ме питаш, искам да се пенсионирам още утре и да плета чорапи на тъщата на Звеневия... (не щото ми е симпатична, а щото ми писнА да рИвье
Ама тъй като няма да стане, му препоръчвам кисело мляко - за вредни
БТВ - точно сега се опитвам да сваля един ПДФ дето май се обяснява зАщо е всичко това, стискай палци да успея, че се нъндрахерца от половин час вече...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
голяма съм глупачка, помагай още веднъжRemmivs написа:
Смешно ми... И двете са еднакво неадекватни спряма пенсионирането.
изтеглих за 98, а не за 98SE и ми заби два пъти преди да разбера къв е проблема
кво да направя сега, да го фърля в кошчето за боклук ли?

Пробвай ето товаsnowprincess написа:голяма съм глупачка, помагай още веднъжRemmivs написа:
Просто по-стара версия на същия ридър
Ако пак не стане викай - ще ти дам 5-та версия... тя със сигурност работеше на 98
А това, дето го смъкна преди можеш да го изтриеш :)
ПП. Сори, че ви се бутам в разговора... ма нали съм услужлифф :)
Последно промяна от Gaspode на 13.03.07, 16:36, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Свали си за квото караш и стискай палци с тези бози 9x/Ме да не забият за един работен ден поне десет пъти....snowprincess написа:голяма съм глупачка, помагай още веднъж
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ха-ха-ха, значи излиза, че моят мъж не ми е истински мъж, но е истински мъж.Gaspode написа:
Истинският мъж знае точната дата, на която една дама е родена (с цел подаръчета, цветя, глезотии и пр :) ), без при това да знае възрастта и.
А този, който знае точната възраст на една жена, без да знае рожденната и дата, това е истинският И мъж
Струва ми се това е по-добрият вариант, нали?Mila написа:Ха-ха-ха, значи излиза, че моят мъж не ми е истински мъж, но е истински мъж.Gaspode написа:
Истинският мъж знае точната дата, на която една дама е родена (с цел подаръчета, цветя, глезотии и пр :) ), без при това да знае възрастта и.
Кой е най-добрият начин да запоните рождения ден на жена си? Да го забравите веднъж!Mila написа:Ха-ха-ха, значи излиза, че моят мъж не ми е истински мъж, но е истински мъж.
Кои са най-хубавите 10 години от живота на една жена? Между 29 и 30.
- snowprincess
не се извинявайGaspode написа:Пробвай ето товаsnowprincess написа:голяма съм глупачка, помагай още веднъжRemmivs написа:
Просто по-стара версия на същия ридър
Ако пак не стане викай - ще ти дам 5-та версия... тя със сигурност работеше на 98
А това, дето го смъкна преди можеш да го изтриеш :)
ПП. Сори, че ви се бутам в разговора... ма нали съм услужлифф :)
сега ще пробвам с твоето
и аз като докторката наред целувам

Две приятелки си говорят:Remmivs написа:Кой е най-добрият начин да запоните рождения ден на жена си? Да го забравите веднъж!Mila написа:Ха-ха-ха, значи излиза, че моят мъж не ми е истински мъж, но е истински мъж.
Кои са най-хубавите 10 години от живота на една жена? Между 29 и 30.
- Аз няма да се омъжвам преди да стана на 29
- А аз няма да ставам на 29 преди да се омъжа...
Абе то си е до човека - някои никога не са слизали от кобилата (като мен),maggot написа:....
Ама после се сетих, че ние просто изкукваме по-рано - като ни хване критическата и сме на бялата кобила отсекъде!![]()
други не са се качвали (така твърдят).
Уф, аре да бЕгам да взимам децата, че съвсем ще се отвея.