Еманципация

Все същите
Аватар
4avdar4e

Re: Еманципация

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Истинският мъж знае точната дата, на която една дама е родена (с цел подаръчета, цветя, глезотии и пр :) ), без при това да знае възрастта и.
А този, който знае точната възраст на една жена, без да знае рожденната и дата, това е истинският И мъж :blum:
Тънка разлика... само за познавачи :grin::grin:
Брей, ква съм щастливка :shocked: Хем Истинският, хем Моят... :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа: Ама после се сетих, че ние просто изкукваме по-рано - като ни хване критическата и сме на бялата кобила отсекъде! :grin:
Алеле, ква прелест е да работиш с куп женки в критическата и след нея, не е истина :wand:
bead

Мнение от bead »

Gaspode написа:
Две приятелки си говорят:
- Аз няма да се омъжвам преди да стана на 29
- А аз няма да ставам на 29 преди да се омъжа...
:blum:
по темата за истинския мъж...

Киро към съседа си:
-Пешо, що не дойде вчера в кръчмата, бе?
-Ми жена ми ми каза, че не ми се ходи.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

удриииииииии удриииииииии :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Акхммм...я като една видна еманципатка да са изкажа и аз.
Гаподе, душицо златна, предполагам, че това жените да се пенсионират по-рано са го измислили мъжете... от кавалерство и жентълменство, оф коурс. Обаче госпожа ти Масларова как не се е сетила да подигне и на жените възрастта за пенсиониране. Просто не се е сетила тя, иначе отдавна да е подигнала и двете възрасти на 70 години. Предложи й бре. Внеси предложение в парламента и може да изравнят годините, аз съм за, справедливо ми се вижда.
Мда, туй го отметнахме. Нещо друго да имаш против. Казвай по-бърже, че филм ша гледам. :grin:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:..........
Мда, туй го отметнахме. Нещо друго да имаш против. Казвай по-бърже, че филм ша гледам. :grin:
я скажи какво ще гледаш?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

масларова да се сети?

има ли вид на човек който мисли и се сеща :cool:
заебииииииии :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Water написа:
я скажи какво ще гледаш?
и аз това мислех да попитам :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:Акхммм...я като една видна еманципатка да са изкажа и аз.
Гаподе, душицо златна, предполагам, че това жените да се пенсионират по-рано са го измислили мъжете... от кавалерство и жентълменство, оф коурс. Обаче госпожа ти Масларова как не се е сетила да подигне и на жените възрастта за пенсиониране. Просто не се е сетила тя, иначе отдавна да е подигнала и двете възрасти на 70 години. Предложи й бре. Внеси предложение в парламента и може да изравнят годините, аз съм за, справедливо ми се вижда.
Е не си последователна нещо. Ем кавалерство ем подтисници ебаси. Не се връзват някак си :blum:
70 г нема как да стане, щот ний живеем до 68 средно... та кой ще плаща пенсионни осигуровки ако знае, че няма да доживее пенсия? Съответно Масларова от къде ще намери пари за мАсълце, лебец и други насъщни?

Къф филм ще гледаш па ти?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Water написа:
я скажи какво ще гледаш?
"Изгубени" - 10 и 11 серия на трети сезон. Два дни подред ударно изгледахме десетина серии. Много го харесвам този сериал. А иначе за филм някой може да препоръча нещо. :cool:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз този филм му изпуснах краищата
нямам идея какво гледах и какво не :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа:
vyara написа:Акхммм...я като една видна еманципатка да са изкажа и аз.
Е не си последователна нещо. Ем кавалерство ем подтисници ебаси. Не се връзват някак си :blum:
70 г нема как да стане, щот ний живеем до 68 средно... та кой ще плаща пенсионни осигуровки ако знае, че няма да доживее пенсия? Съответно Масларова от къде ще намери пари за мАсълце, лебец и други насъщни?

Къф филм ще гледаш па ти?
Ма не на 70, бе. На 60-65 и за двата пола.
А противоречие няма. Аз силно любя мъжовете..... (когато не ги мразя :blum:, което изключително рядко ми се случва. :grin:)
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Gaspode написа:
snowprincess написа:не мога да отворя стъкмистиката, с кво се четат pdf файлове?
не е точно така както го казваш, има жени, които също ще работят до 65г.
Ето с това се четат

А то това са изключения... общото правило е по-ранно пенсиониране за женита...
и там има една лисица
фоксит ги отваряше тези консерви :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:аз този филм му изпуснах краищата
нямам идея какво гледах и какво не :lol:
Аз затова гледам по няколко серии накуп - хем и реклами няма, хем и връзката не губиш. Никога не съм била запалена по някой сериал. Лост ми е първата либов.
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:
Water написа:
я скажи какво ще гледаш?
"Изгубени" - 10 и 11 серия на трети сезон. Два дни подред ударно изгледахме десетина серии. Много го харесвам този сериал. А иначе за филм някой може да препоръча нещо. :cool:
Тоя филм си е класическа сапунка. Точно когато няма какво повече да се случи се появява 3-тия брат на изгубената братовчетка на вуйчото на лелята на една прабаба по мъжка линия на някой от глаДните герои :grin::grin:
Аз гледах 5-6 серии от първи сезон и 2-3 от трети... няма проблем да разбереш действието - то си е ясно - накви лоши мъчат наш`те, ма те винаги се измъкват... освен когато умират де...
:blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

в този сериал
всички се правят на умни
и все едно мислят нещо
мислят нещо но не знаят какво е
и така
нон стоп мислене за нещото което никой не знае какво е и що е
и тамън си помислят нещо
и то хоп
не е товааааааааааа :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Хич не ви бива да се вживявате, момчета. Ама губите! Ку щете го гледайте. Препоръчайте вие нещо тогава. :-)
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

caliostro написа:в този сериал
всички се правят на умни
и все едно мислят нещо
и така
и тамън си помислят нещо
и то хоп
Значи - като в живота. :grin:

П.П. Калиостро!
Това дългото нещо ти ли го написа? :shocked:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ей ви малко по темата за еманципацията :grin:

Изображение
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа:в този сериал
всички се правят на умни
и все едно мислят нещо
и така
и тамън си помислят нещо
и то хоп
Ха-ха, мнооо гот :grin:
Да ти кажа и аз вече не знам, кво съм гледала от него, кво не...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:Ей ви малко по темата за еманципацията :grin:

Изображение
Ни съ гледа картинката ти...
Дип, че съм умничък :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Ни съ гледа картинката ти...
Аз я виждам :shocked:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ни съ гледа на баба ти хвърчилото! :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Аз я виждам :shocked:
Е то и аз я видЕх де... ма не в мнението на Магот... Може да е при мен повредата, разбира се :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:
Water написа:
я скажи какво ще гледаш?
What The Bleep Do We Know. Този и втората му част.

Аз все него и на всички препоръчвам в последно време, ама ми е простено, щот много ме впечатли:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Еманциапацията е невъзможна кауза, понеже мъжете и жените са си съвсем равноправни откакто свят светува. Законите са тъпотия, която прави нещата да изглеждат много сложни. Ама сега до колко години да работят жените, ама колко процента да бъдат във фирмите, ама не може ли бащите да излизат в отпуск по майчинство, ама не може ли тва, не може ли онова. Тия всичките неща ако не се регулират, ще си се наместят съвсем изгодно и за жените и за мъжете, не защото някой ще надделее, ами понеже сме абсолютно еднакви същества. Житените Питки ще си падат по Маготи, които не се лигавят и се оправят без проблем на всяко летище, някои ще си падат по фолк блондинки, някои мадами ще си падат по женчовци, други по щангисти, конска пот и чесън. Еманципацията във всяко семейство и гаджелък се намества по принципа на скачените съдове или осмотичното налягане. Всяка намеса отвън бърка и създава излишен зор, където не трябва.
Ако вземете да ми разправяте, че жените не гласувли някога си, аз пък ще ви кажа, че тогава хич не им е дремело на жените дали гласуват. Като е взело да им дреме, взели да гласуват. Ама седели в замъцете да чакат, така им е изнасяло, така седели...или лежели. Ама били забулени и били чанчени в арабския свят, може пък тва да е начина да ги носят на ръце? Дали аятоласите в Иран не са кукли на конци на собствените си хареми? Промити мозъци, без собствена мисъл и не смеят да гъкнат. А се приберат, а разбор: Кво каза ти, бе?! Аз на тебе колко пъти да ти разправям че тая ядрена програма тва и тва...Ама, мила...Няма мила...
Момчета, тия хора може да имат нужда от помощ, бе! Отплеснах се
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Gaspode написа:...Ни съ гледа картинката ти...
Ето ти направо оригиналния трийд. Обърнете внимание на отговор номер едно (който и аз съм пропуснал).
http://scene.org/showforum.php?forum=6&topic=76206
Green Light написа:Еманциапацията е..
Господин Зелена Светлина, ти кво пушиш?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:Еманциапацията е невъзможна кауза, понеже мъжете и жените са си съвсем равноправни откакто свят светува. Законите са тъпотия, която прави нещата да изглеждат много сложни. Ама сега до колко години да работят жените, ама колко процента да бъдат във фирмите, ама не може ли бащите да излизат в отпуск по майчинство, ама не може ли тва, не може ли онова. Тия всичките неща ако не се регулират, ще си се наместят съвсем изгодно и за жените и за мъжете, не защото някой ще надделее, ами понеже сме абсолютно еднакви същества. Житените Питки ще си падат по Маготи, които не се лигавят и се оправят без проблем на всяко летище, някои ще си падат по фолк блондинки, някои мадами ще си падат по женчовци, други по щангисти, конска пот и чесън. Еманципацията във всяко семейство и гаджелък се намества по принципа на скачените съдове или осмотичното налягане. Всяка намеса отвън бърка и създава излишен зор, където не трябва.
Ако вземете да ми разправяте, че жените не гласувли някога си, аз пък ще ви кажа, че тогава хич не им е дремело на жените дали гласуват. Като е взело да им дреме, взели да гласуват. Ама седели в замъцете да чакат, така им е изнасяло, така седели...или лежели. Ама били забулени и били чанчени в арабския свят, може пък тва да е начина да ги носят на ръце? Дали аятоласите в Иран не са кукли на конци на собствените си хареми? Промити мозъци, без собствена мисъл и не смеят да гъкнат. А се приберат, а разбор: Кво каза ти, бе?! Аз на тебе колко пъти да ти разправям че тая ядрена програма тва и тва...Ама, мила...Няма мила...
:shocked::shocked: Взе ми акъла направо
Както винаги - поклон :pray: :pray: :pray:
А за помощта - аз от кога разправям, че е време да се еманципираме... да отхвърлим тиранията на тия уж нежни същества... обаче всеки се прави на мъж и неще да си признае къф чанч е като се прибере в къщи. Имало домашно насилие... ми има я... ама жертвите ни е срам :shy::grin::grin::grin::blum:

ПП. Както винаги, присъстващите са изключение. Което потвърждава правилото. Хау :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:Обещаната тема-заяждане... с маааалко закъснение от седмица-две :grin:

Преди седмица-две ми попаднаха разни мат`рияли за пенционирането. И понеже тази заветна дата наближава със страшна сила :grin: обърнах мааалко повече фнимание от обикновено... и се появиха въпроси...

Да почнем от предложението мъжете да се пенсионират на 65, а жените на 63 години. Въпроззз първи - защо бе, аджеба, да има разлика? Нали сте еманципирани жени? Искате равенство? А тук що мълчите, питам аз :grin::blum::grin:
Това, съчетано с данните от стъкмистиката за продължителността на живота - 68.68 години за мъжете и 75.59 за жените повдига един още по-интересен въпрос - кой пие и кой плаща? Значи ние, средностатистическите мъже-подтисници работим до 65 години, пенсионираме се и след 3 години ритаме камбаната... а средностатистическата нееманципирана жена работи до 63 години и след това цели (ЦЕЛИ) 12 години си развява... там квото развява... получавайки пенсия от вноските, които средностатистическите ние сме правили :grin::blum: И тва ми било мъжки свят... а нема нужда, баси :grin:
Данните от стъкмистиката, обаче, ми помогнаха да разбера защо едно друго предложение е било да се пенсионираме на 68 г - това е явно най-добрия вариант за държавата - работиш до 68 г, пенсионираш се и след има-няма 5-6 месеца се гътваш... няма да тежиш на бюджета я... има толкоз по-важни неща за харчлък :grin:

Ето и тази статУя ми беше попаднала тогава... с две думи - въоръжавайте се докле е време, че като избухнат бунтовете да сме готови :grin::grin:

ПП. На мен, обаче, наистина ми е интересно от какво произтича тази разлика в пенсионната възрас жени-мъже? Някой има ли идея?
Е, ти пък! Кога и къде в тоя свят си виждал справедливост???
Ами просто хората продължават вековната традиция мъжът да носи парите, а жената да ги харчи... на воля
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Еманциапацията е невъзможна кауза, понеже мъжете и жените са си съвсем равноправни откакто свят светува. Законите са тъпотия, която прави нещата да изглеждат много сложни. Ама сега до колко години да работят жените, ама колко процента да бъдат във фирмите, ама не може ли бащите да излизат в отпуск по майчинство, ама не може ли тва, не може ли онова. Тия всичките неща ако не се регулират, ще си се наместят съвсем изгодно и за жените и за мъжете, не защото някой ще надделее, ами понеже сме абсолютно еднакви същества. Житените Питки ще си падат по Маготи, които не се лигавят и се оправят без проблем на всяко летище, някои ще си падат по фолк блондинки, някои мадами ще си падат по женчовци, други по щангисти, конска пот и чесън. Еманципацията във всяко семейство и гаджелък се намества по принципа на скачените съдове или осмотичното налягане. Всяка намеса отвън бърка и създава излишен зор, където не трябва.
:good: псолютно!!!!!!!!!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Гаспод-е и Грийни...
разсмяхте ме от сърце...
на глас...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

аз искам да лежа някъде в някой харем ( в замък е твърде скучно у мрачно и студено)
и ще съм първа измежду държанките.
( не ща да съм първа или втора жена-много сложно)
ехааааа...
еманципация ли?
как е на български тази дума?
ако някой по -сведущ може да ми каже...
:-*
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Сега - сериозно по въпроса с пенсионирането.

Според мен, това с по-ранното пенсиониране на жените е останало от селския патриархален модел, когато младите жени са работели по-тежкия физически труд на нивата, а старите са оставали вкъщи да гледат децата. Де факто всяка селска къща си е била една детска градина. Това го знам от баба ми - не е имала възможнаст да се порадва на бебетата си - трябвало е по-бързо да ги отбие, и да ходи да бачка.
Логично и просто.

Постепенно този модел е изгубил смисъла си - с напредване на процесите на урбанизация, индустриализация и др. "-ации". НТР - не на последно място. Обаче хората (мъжете - в частност), обикновено са склонни да се придържат към старите форми и затова, когато е възникнал въпроса за пенсионирането, в главите им е стояла мисълта, че на възрастните жени мястото им е вкъщи. Ама защо беше, к'во беше - не са мислили. То и какво друго може да се очаква, след като самият им Бог първо бил направил ФОРМАТА им от кал, после им вдъхнал живот, и чак след това си дал сметка колко нелепа е цялата работа.:winkw: Та така и с пенсионната система - останала е само формата - а това, че младите (и съответно децата им) вече живеят отделно, много често в друг град, в друга държава - какво значение има. Чиновниците и без това са претоварени с непосилната задача да казват на всеки "Елате утре!", че хич не им е до мислене.:grin:

И така - преди пенсионната възраст за жените беше много ниска- около 50г., а майчинството - много кратко - около 10месеца. Затова мен ме е отгледала баба ми. Обаче сега, когата живеем в различни градове, и ние с мъжа ми си гледаме децата, майка ми прави какво ли не, за да се пенсионира по-късно, че като не може да ни помага за децата, поне да не ни тежи финансово. Та така - недомислици и предразсъдъци отвсякъде.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:Еманциапацията е невъзможна кауза, понеже мъжете и жените са си съвсем равноправни откакто свят светува....
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Виж сега, човеко, май си влюбен (това е прекрасно!) и виждаш света много изкривено. Вярно, щастливи бракове винаги е имало и има, слава Богу! Независимо от религиозната общност - пак слава Богу - духовното ниво на хората не се определя от от господстващата в общността религия...

Всичко друго е, хм, как да ти кажа - явно малко мъже познаваш, и въобще малко хора, които са склонни да злоупотребятват с властта си. Въобще смисъла на еманципацията (в случая женската) не е да се отреагира в благоприятна ситуация. Проблемите се получават, когато робовладелецът започне да изтощава до смърт робите си, без да мисли, че му трябват и за утре, когато капиталистът започне да наема жени и деца, за да им плаща по-малко, когато родителят малтретира, или употребява сексуално децата си, когато бизнесменът наема нелегално пребиваващи в страната му (т.е.-работници без граждански права) и т.н. Защото злото съществува и единствения начин да му се ограничи действието е, да няма законно неравностойни членове на общността. Поне аз за друг начин не се сещам.

п.п. То пък голям зор да прибуташ куфара на колелца от терминала до стоянката за таксита.:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
What The Bleep Do We Know. Този и втората му част.

Аз все него и на всички препоръчвам в последно време, ама ми е простено, щот много ме впечатли:grin::winkw:
Този го гледах вече.

Да ви кажа вчера гледах още два филма - "Ефектът на пеперудата" и "Забравените", особено втория много ми хареса - с Джулиан Мур (великолепна просто), така че ако се чудите какво да гледате, пробвайте. :-)
Изображение
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Mila написа:п.п. То пък голям зор да прибуташ куфара на колелца от терминала до стоянката за таксита.:lol:
Специално тфа по-горе трябваше да се чете между редовете. :grin:

Мисля е хубаво е да се прави разлика между еманципация, женственост и кавалерство.
Мисълта ми беше, за тези които се блъскат да са еманципирани, но само когато им изнася (съответно при първото изпречило й се BMW-подарък пада по гръб, отваря краката и забравя за принципите като пита "Миличко, отпред, отзад или предпочиташ да ми го сложиш в устата?"). Най-накрая въпросното говедо излиза по телевизията и се зове я "бизнес дама", я нещо друго и говори за талант, усилия и заслуги - не на нас тия :grin:.
Искам да кажа, че когато имаш принципи (особено такива агресивни) трябва да си ги отстояваш, нещо което се случва много рядко на практика.
Както Господин Зелена Светлина по-нагоре вече е отбелязал - всички сме равни.
Самото наличие на явления като феминизъм и еманципация показва наличието на проблем, в каква посока не се наемам да коментирам.

Опитах се да го напиша възпитано без да засягам никого. Ако трябва да взимам страна - кажете, имам доводи и за двата лагера. :grin:
Пийс! V Изображение
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Житената Питка написа:...Мисълта ми беше, за тези които се блъскат да са еманципирани, но само когато им изнася (съответно при първото изпречило й се BMW-подарък пада по гръб, отваря краката и забравя за принципите като пита "Миличко, отпред, отзад или предпочиташ да ми го сложиш в устата?"). Най-накрая въпросното говедо излиза по телевизията и се зове я "бизнес дама", я нещо друго и говори за талант, усилия и заслуги - не на нас тия :grin:...
Че то това не е ли бизнес? И ДДС-то скатава... И талант си се иска...:grin:
Наздраве :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Piqndurnik написа: Че то това не е ли бизнес? И ДДС-то скатава... И талант си се иска...:grin:
Бизнес модел "One-Woman-Show" :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа:Сега - сериозно по въпроса с пенсионирането.

Ама защо беше, к'во беше - не са мислили.

И така - преди пенсионната възраст за жените беше много ниска- около 50г., а майчинството - много кратко - около 10месеца. Затова мен ме е отгледала баба ми. Обаче сега, когата живеем в различни градове, и ние с мъжа ми си гледаме децата, майка ми прави какво ли не, за да се пенсионира по-късно, че като не може да ни помага за децата, поне да не ни тежи финансово. Та така - недомислици и предразсъдъци отвсякъде.
Хубу де. Заварено положение. Не са мислили на времето. А сега защо продължава? В момента се правят промени точно по въпроса за възрастта - защо не се промени така, че да отразява новата действителност? При това не само у нас е така - почти навсякъде май жените се пенсионират по-рано. И там ли, аджеба, е просто заварено положение комбинирано с мързел? Едва ли... Явно държавата има някаква далавера от това мъжете да работят по-дълго ако и да живеят по-малко... Въпроса е каква е далаверата?

ПП. Не знам дали знаете, но преди години имаше голям скандал в Чехия ако правилно си спомням. Заради един доклад на Филип Морис, според който държавата има интерес да има повече пушачи. Защото 1. пушачите си харчат парите за цигари, от което влизат данъци, акцизи и пр. в хазната. Преди 7-8 години над 50% от цената на дребно на вносните цигари отиваше в държавата, примерно; 2. Умират по-млади, като по този начин спестяват на държавата както разноски за пенсии, така и разноски за лечение - в по-късните години повечко се боледува...; имаше и други, но не помня вече...
Далавера :)
І

Мнение от І »

Най-накрая поне в една страна започнаха да ни приравняват правата с тези на жените. Макар и постепенно... Първата стъпка е поставена, братя!
Наздраве!
Бащинство- 30 дни. :grin: От тук насетне трябва само да повишаваме плановете си до 12 деца на година. :grin: :lol: Е, трябва да признаят и многоженството ... щото така или иначе 90% от, се борят за 10 % от. Доказано в практиката. :winkw:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Gaspode написа:Обещаната тема-заяждане...
Някой мноого отдавна бе казал, че еманципацията е к..рва! Е не мога да съм по-съгласна.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Публикувай отговор