Житената Питка написа:
Ако направите едно проучване сред мъжете/младежите в България според тях самите колко жени могат да оправят наведнъж то отговора ще бъде някакво двуцифрено число.
Защо Българския мъж е толкова чувствителен на тема потентност (и изобщо секс като цяло)? Въпрос на комплекс ли е или е въпрос на манталитет?
Другото за което ставаше въпрос е, че за да си "готин" трябва да си груб с жените, да не ти пука за техните чувства, желания и т.н.
Аз пък все разправям, че хората са едни и същи навсякъде. Ако направиш такава анкета в произволно избрана страна ще получиш, предполагам, същите отговори.
Всеки (демек от всяка държава) мъж е чувствителен на тема потентност. Иначе нямаше да има толкова много спам на тема пенис енларджмент, виагра и прочие... Или сега ще кажете, че ги пишат само българи и само за българи?

(
Бтв, по някое от дискавъритата имаше филм за некъв идиот, който си разтегнал (буквално - с тежести, окачвани всяка вечер и прочие) достойнството и направил сайт, в който обяснява революционния си месец срещу скромна сума доларчета... той също е бил българин, ако и да говореше перфектен инглиш сигурно...
И за готин=груб същото важи - само в България ли е така? А стига бе
Сори, но ме дразни друга една Бг черта - всяка лошотия да си я приписваме и да я обявяваме за типично Бг... помниш сигурно оная изрезка от вестник, дето сами се изкарваме ненормалници "Живееш в Бг, ако..." Бях я пускал преди време...