ТОА път те изпреварИх!!!4avdar4e написа:Не миялната, обаче й се е заканил от вчера
Каква ли е причината?
Ами айде де, нали за това питам?caliostro написа:каква връзка има кюто
познавам доценти ,професори....
нещо грешка има в тези обобщения
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Кво - ходи полуприклекнал около нея със сатърчето и клати заканително глава ли?4avdar4e написа: Не миялната, обаче й се е заканил от вчера
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Май питаш за промискуитета основно. Ми той ни е генетично заложен. Обаче ние имаме и кортекс. И отговорът, който търсиш според мен, е защо при повечето преобладава животинското над кортеска. Ами защото е по-старо и съответно по-силно. Там са инстинктите. Кортексът ни е един тънък слой, едно лустро, което много лесно пада и цивилизования човек се озъбва в истинския си лик.maggot написа:Ами айде де, нали за това питам?
Тъжната истина е, че преобладава. Поставени в екстремни ситуации или без контрол и наблюдение - слободия, хората имат тенденция да извършват абсолютно нецивилизовани постъпки. Ние сме едни животни. Добре е да го знаем.caliostro написа:не съм сагласен че животинското преобладава
% е много малък
някъде е около 10% при човеците
не повече
останалото е култивирано и подтиснато доста
PS
А подтиснатите ни импулси (животински) са причина за многото пари на шринковете.
Тогава да го кажем така - в какви условия кортексът се разпада и животинското взема връх?Remmivs написа:... Кортексът ни е един тънък слой, едно лустро, което много лесно пада и цивилизования човек се озъбва в истинския си лик.
(Макар, че мисля това е доста силно казано, ама - айде)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
А кой точно определя какво е циливилизовано и какво не? Ей ся шъ отплеснем спора в друга посокаRemmivs написа: Тъжната истина е, че преобладава. Поставени в екстремни ситуации или без контрол и наблюдение - слободия, хората имат тенденция да извършват абсолютно нецивилизовани постъпки. Ние сме едни животни. Добре е да го знаем.
При всички позволяващи това условия. Свързано е с това доколко силно са представени у нас тези "висши" сфери като съчувствие, взаимопомощ, състрадание, благородство, приятелство, съпричастност, емпатия. Според мен зависи от много фактори като среда, възпитание, родители, образование както и от заложбите на конкретния човек. И въпреки това при екстремни ситуации - примерно живото застрашаващи можеш да наблюдаваш животното в действие у иначе нормални да речем мъже, европейци или други нации, които визираш, тези, които носят торбите и не се хвалят с потентността си, прескачат, стъпкват и т.н. при това въобще без да им пука бременни жени, старци и деца. Примерно. Малцина запазват присъствие на духа и човешкия си облик. И именно тях зовем герои. Или поне част от нас го правят. Другите ги смятат за глупаци. Защото са помогнали на някой пък самите те са дали фира. Пак примерно.maggot написа:Тогава да го кажем така - в какви условия кортексът се разпада и животинското взема връх?
(Макар, че мисля това е доста силно казано, ама - айде)
имаше преди доста време един унгарски филм
и се наложи да го гледам
седят си едни мъже в кръчамата и си пият и си говорят
комунист,фашист, юнак,страхливец и още
и като дойде гестапо
и всички на дръвника
смазаха ги от бой
комуниста стана фашист, страхливеца стана юнак......
за да е ясно какво и как се изисква вероятно екстремна ситуация
и се наложи да го гледам
и като дойде гестапо
и всички на дръвника
смазаха ги от бой
Според психолозите, човек поставен при такива обстоятелства показва истинската си същност. Това не е нещо ново.caliostro написа:
Много риалити шоута разчитат именно на това, за да създадат подобни ситуации. Наистина подобни, защото не са есктремни (слава богу!).
Re: За истинските мъже (или колко обичам да се повтарям)
баш така, Рем, и си прав 100%!Remmivs написа:Някога писах на мъжемелачка
Не мога да Ви дам нищо друго освен собствените си разбирания за това, каква представлява един мъж. Имайте предвид обаче, че аз не съм нито идеален, нито безгрешен.
Един мъж струва точно толкова, колкото неговата дума и думите му са достатъчна гаранция за делата му.
Един мъж е защитник по природа и поставя правдата, дълга и честта над собственото си благополучие.
Един мъж не се нуждае от ексцентрични, а често и глупави, действия и пози, за да докаже мъжествеността си.
Един мъж с годините трупа не трофеи, а мъдрост. Мъдростта е сила, но и разбиране за какво и как се употребява тя.
Един мъж не се срамува да признае грешките си.
Един мъж е с щемпел ЕКСТРА ако притежава, освен изброените по-горе качества, благородство и широко скроена душа.
Мисля, че не е трудно да се разпознае един мъж. В действителност трудно е да станеш такъв и още по-трудно е да останеш такъв.
Другото са мъжки индивиди.
Наздраве!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Не, не говоря за тези случаи, Сър. Говоря за нормален човешки живот, без състресения и екстремни ситуации. Това за екстремните ситуации го знаем.Remmivs написа: ... И въпреки това при екстремни ситуации - примерно живото застрашаващи можеш да наблюдаваш животното в действие у иначе нормални да речем мъже, европейци или други нации, които визираш, тези, които носят торбите и не се хвалят с потентността си, прескачат, стъпкват и т.н. при това въобще без да им пука бременни жени, старци и деца ...
Може би си прав, че много фактори оказват влияние, но наистина, може би 4авето е права - Анадола си казва думата?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Въпросът не е дали е прав или не. Аз също съм съгласен с написаното а и сигурно болшинството.ave написа:баш така, Рем, и си прав 100%!
Въпросът е, защо въпреки всичко мъжете при всяка възможност правим точно обратното на удебеления текст пуснат от remmivs?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Защото, както всички знаем, мъжете никога не порастват, само сменят играчките с по-скъпиЖитената Питка написа: Въпросът е, защо въпреки всичко мъжете при всяка възможност правим точно обратното на удебеления текст пуснат от remmivs?
Не при всяка. Според мен де. А и някои от демонстрациите са си де факто жив кодош. Така е по-весело. Човек трябва и да се смее от време на време. Виж ако това ти е модус вивенди - тогава има инсуфициенции според мен. Може би са анадолски наистина.Житената Питка написа:Въпросът не е дали е прав или не. Аз също съм съгласен с написаното а и сигурно болшинството.
Въпросът е, защо въпреки всичко мъжете при всяка възможност правим точно обратното на удебеления текст пуснат от remmivs?
- Житената Питка
- BOFH
Отвратителна си, а мислех, че сме приятелки.4avdar4e написа:Защото, както всички знаем, мъжете никога не порастват, само сменят играчките с по-скъпи
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
-
bead
[quote="Житената Питка]
Въпросът не е дали е прав или не. Аз също съм съгласен с написаното а и сигурно болшинството.
Въпросът е, защо въпреки всичко мъжете при всяка възможност правим точно обратното на удебеления текст пуснат от remmivs?[/quote]
според мен обяснението е едно - подценявате публиката.
Въпросът не е дали е прав или не. Аз също съм съгласен с написаното а и сигурно болшинството.
Въпросът е, защо въпреки всичко мъжете при всяка възможност правим точно обратното на удебеления текст пуснат от remmivs?[/quote]
според мен обяснението е едно - подценявате публиката.
- Житената Питка
- BOFH
Както виждаш се идентифицирам с този тип хора в името честността. Всеки тук би трябвало да го направи ако не иска да излъже.bead написа:според мен обяснението е едно - подценявате публиката.
Предполагам, че перенето от мъжка страна vs кокетниченето от женска си е част от поведението което е заложено в нас много преди цивилизацията (т.нар. етикет).
Въпросът обаче сякаш все още убягва: ЗАЩО Е ОБИДНО/УНИЗИТЕЛНО/НЕДОПУСТИМО ЗА ЕДИН МЪЖ ДА СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ СЕКСУАЛНАТА МУ НЕСПОСОБНОСТ В НЯКАКЪВ ДОРИ АБСТРАКТЕН СМИСЪЛ?
Много ярки примери в лицето на обществени личности за такова поведение са Митьо Пищова, Митьо Крика, Митьо от ВИП БРАДЪР... ъъъъ... тук има ли Митко?
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Е, хубу де, ти не си ли виждал как паунът си разгъва опашката, гълъбът също и ходи един такъв важен-важен и се надува целия? Ми че същото еЖитената Питка написа: Предполагам, че перенето от мъжка страна vs кокетниченето от женска си е част от поведението което е заложено в нас много преди цивилизацията (т.нар. етикет).
-
bead
чакай, чакай... аз говоря от името на публиката.Житената Питка написа:Въпросът обаче сякаш все още убягва: ЗАЩО Е ОБИДНО/УНИЗИТЕЛНО/НЕДОПУСТИМО ЗА ЕДИН МЪЖ ДА СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ СЕКСУАЛНАТА МУ НЕСПОСОБНОСТ В НЯКАКЪВ ДОРИ АБСТРАКТЕН СМИСЪЛ?
Много ярки примери в лицето на обществени личности за такова поведение са Митьо Пищова, Митьо Крика, Митьо от ВИП БРАДЪР... ъъъъ... тук има ли Митко?
а защо на вас ви е обидно/срамно/унизително мога само да гадая.
убеждавам се че правилно съм запитал за основният въпрос кой е в началото
както и да е
защо е обидно унизително и т.н. ли?
ми останалите изнемогват!
има ли някаква справедливост е въпроса
едни не могат а останалите ще се побъркват
баси
живота е адски несраведлив
едни социално слаби
грешка
сексуално слаби други еди какво си
за кого да мислиме сега ?
за братята по оръжие или за тези социално или сексуално или друго слаби
съвсем абстрактно разбира се е това
както и да е
защо е обидно унизително и т.н. ли?
ми останалите изнемогват!
има ли някаква справедливост е въпроса
едни не могат а останалите ще се побъркват
баси
живота е адски несраведлив
едни социално слаби
грешка
сексуално слаби други еди какво си
за кого да мислиме сега ?
за братята по оръжие или за тези социално или сексуално или друго слаби
съвсем абстрактно разбира се е това
- Житената Питка
- BOFH
Там е работата, че и аз мога само да гадая защо на нас ни е така.bead написа:а защо на вас ви е обидно/срамно/унизително мога само да гадая.
Също така съм забелязвал много интересни реакции от мъже с които се майтапя в някакъв гей-контекст -недайсибоже някой да си помисли, че си педераст (простете френския).
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Кой тоя филм?caliostro написа:имаше преди доста време един унгарски филм
и се наложи да го гледам
и като дойде гестапо
и всички на дръвника
смазаха ги от бой
щото (мисля си аз) предназначението на мъжа е да достави семето за разплод. И начи - ако е сексуалон неспособен - не вАжи:shy:Житената Питка написа: окетниченето от женска си е част от поведението което е заложено в нас много преди цивилизацията (т.нар. етикет).
Въпросът обаче сякаш все още убягва: ЗАЩО Е ОБИДНО/УНИЗИТЕЛНО/НЕДОПУСТИМО ЗА ЕДИН МЪЖ ДА СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ СЕКСУАЛНАТА МУ НЕСПОСОБНОСТ В НЯКАКЪВ ДОРИ АБСТРАКТЕН СМИСЪЛ?
Много тъпо звучи, даже обидно, ама чичковците психолози тъй казват...
И викат още - жената подсъзнателно така избирала - кой има външни белези да даде здраво поколение, нали...
Що пък си мислиш, че педес-расите не си ги мерят!???Житената Питка написа: (простете френския).
А какавая е връзката?
А защо се измести социалното и го натиска пак сЪхуалното?
предлагам тиЖитената Питка написа:Там е работата, че и аз мога само да гадая защо на нас ни е така.bead написа:а защо на вас ви е обидно/срамно/унизително мога само да гадая.
Също така съм забелязвал много интересни реакции от мъже с които се майтапя в някакъв гей-контекст -недайсибоже някой да си помисли, че си педераст (простете френския).
или аз да ти кажа или ти на мен да ми кажеш нещо
и да се разсърдиме ама много яко
и да си почиваме
убихме се да пишеме
Абе, то кат си купиш бисквити "Катеричка", катеричка ли излиза отвътрте?pocti_bezobidna написа:...жената подсъзнателно така избирала - кой има външни белези да даде здраво поколение, нали...
точно си помисля че съм схванал тематаЗвеневия написа:Що пък си мислиш, че педес-расите не си ги мерят!???Житената Питка написа: (простете френския).![]()
А какавая е връзката?
А защо се измести социалното и го натиска пак сЪхуалното?
тоест че темата е социална и тя стане сексуална
пиша за сексуална темата стане социална
много нещо се врътка тази тема
Взимаш една ножица и "кръц" кабелите!caliostro написа:убихме се да пишеме