Защото това е част от въпроса (виж първи пост).Звеневия написа:А защо се измести социалното и го натиска пак сЪхуалното?
Каква ли е причината?
- Житената Питка
- BOFH
Re: За истинските мъже (или колко обичам да се повтарям)
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
МЪ, сЪхуалното при мангалите си е направо социално бедствие!Житената Питка написа:Защото това е част от въпроса (виж първи пост).
ми какво да правят мангасарянЗвеневия написа:МЪ, сЪхуалното при мангалите си е направо социално бедствие!Житената Питка написа:Защото това е част от въпроса (виж първи пост).
няма работа
няма пари
остава секса
увеличава се евросъюза
Какво - според тях един от външните белези за добро поколение е лошото отношение и многото говорене на пълни глупости ли?pocti_bezobidna написа:...
Много тъпо звучи, даже обидно, ама чичковците психолози тъй казват...
И викат още - жената подсъзнателно така избирала - кой има външни белези да даде здраво поколение, нали...
Мани ги ти психолозите - отдавна са доказали че не ги бива
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Избери друг щото аз имам администраторски права и хлъзгава психикаcaliostro написа:предлагам ти
или аз да ти кажа или ти на мен да ми кажеш нещо
и да се разсърдиме ама много яко
Не разбирам защо темата да е станала сексуална, коментираме поведение.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Питай психолозите:lol:Звеневия написа:Абе, то кат си купиш бисквити "Катеричка", катеричка ли излиза отвътрте?pocti_bezobidna написа:...жената подсъзнателно така избирала - кой има външни белези да даде здраво поколение, нали...
Аз избягвам да задълбавам в подсъзнанието си - току виж излязло, че съм за Карлуково
или поне за дългосрочна терапия при някое светило...
ЛИЛЛЛЛЛИ, мноо сириознУ станА, оттеглям сЪ!Житената Питка написа:... коментираме поведение.
- Dark Angel
човечец някой дето реализация нъц /такава да го кефи/
страда си мълчешком и се чуди как да убеди света и себе си колко е велик, как го бива, как може
и понеже основните мерила на успеха липсват, остават хлъзгавите и трудно доказуеми успехи в секса и в гениалността му
нормален мъж знае че си може и боли го.... да се доказва, че е умен, че е способен, че ебе за световно
той си го прави, що да се хаби в приказки?
страда си мълчешком и се чуди как да убеди света и себе си колко е велик, как го бива, как може
и понеже основните мерила на успеха липсват, остават хлъзгавите и трудно доказуеми успехи в секса и в гениалността му
нормален мъж знае че си може и боли го.... да се доказва, че е умен, че е способен, че ебе за световно
той си го прави, що да се хаби в приказки?
- Житената Питка
- BOFH
По-скоро само за езика...caliostro написа:вероятно става дума за езика на тялото

Явно мислим по подобен начин. Няма как да не се съглася, че част от пъченето е комплекс.Water написа:човечец някой дето реализация нъц /такава да го кефи/
Последно промяна от Житената Питка на 14.03.07, 13:02, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Е да де. Петингът (сексуалната игра) не е ли поведение? Това си е чисто наУчно изследване на поведенческите модели на хората.Житената Питка написа:Не разбирам защо темата да е станала сексуална, коментираме поведение.
Например ти искаш ли първо да се целуваме или направо да минаваме към сериозната част?
Нали за това питаше?
ВСЯКО пЪчене е!Житената Питка написа:пъченето е комплекс.
Ама ха...
Щото вече нямаме гуди, матчбоксовки, прашки (не белЬото), остава едната пишчица... Е как да не уважим във фукните!
Пък и като рече новата Водна приятелка ("намиг" на Дарки) кой си го прави убу(оновато дэ ...), неще ни комплексоразбивачи ни комплексоразбивачки!
Днес собствените ми думи ми се губят някъде, затова пък съм ви избрала ей този...4avdar4e написа:отговорите отново са свързани с еманципацията!!! (сбъркана като процес у нас), със силните остатъци от патриархално общество и адски силното влияние на Анадола...maggot написа:
Комшията си е купил гумена жена и Паскал мисли по въпроса.
Жената си има всичко, можеш и да преспиш с нея, и даже да ти говори през това време, но кравата не може да издои.
И печката не може да запали, да сложи на прасетата, да насече дърва и да докара брашното от мелницата.
Комшията разправя, че можеш да си я правиш по вкуса – можеш мека, а можеш и по-твърда.
Само й пускаш малко повече въздух.
И по-гореща става.
Има си реотани.
- Това е един плюс – казва си обективно Паскал. – Каквото и да говорим.
Той не е от хората, дето казват на бялото черно.
Плюс е това, дето не се разболява.
- Обаче – мисли си Паскал – в замяна на това не получава заплата.
Ако съседът беше тука, щеше да му каже – то пък една заплата...
Съседа обаче го няма, бори се с гумената си жена, спуснал е всички пердета.
Събираше за кола, но бензинът скъп, па и ги крадат, и миналия петък се яви с гумената жена.
Днеска е сряда, а той не е излизал никъде.
Добичетата мучат гладни в обора и кучето се скъса да обикаля около стълбите, обаче резултат никакъв.
- Сигурно разучава схемата – казва си Паскал, - той още от училище не можеше да разчита схеми.
Обели още един кош царевица, но мисълта му все в гумената жена.
На комшията жените все му бягаха, три му избягаха досега, гумената обаче не може.
Което е още един плюс.
- Паскале, какво се замисли над кочаните! – вика жена му откъм сайванта. – Айде носи тая царевица, че ще замръкнем!
- И не може да говори – мисли си Паскал, - което е четвърти плюс.
През това време вратата на комшията проскърцва, комшията излиза замаян на стълбището, от главата му се вдига пара.
- Страшна работа, ти казвам, Паскале! – казва той на Паскал. – Досега не сме знаели какво е жена!...
- На добичетата обаче фураж не може да хвърли! – казва му Паскал. – И да омеси не може. За какво ти е такава жена?...
- Как за какво?!?! – чуди се комшията. – Ти чуваш ли се какво говориш?!?
- Кажи де! – казва му Паскал. – Аз се чувам, да те чуем тебе!...
- Ми за украса! – казва му след зрял размисъл комшията. – И... нали ме разбираш?...
- За украса е мъжът! – отсича Паскал. – А жената трябва да си е жена!...
Станислав Стратиев
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Каква ли е причината?
Ниска кУлтУра:-)maggot написа:Искам само да намеря някакъв адекватен отговор на причините за такова поведение, което за жалост е типично в обществото ни.
Ако предположим, че го има като явление и при индивиди с висока такава (ама то всичко е условно всъщност), то те са с комплекси:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
мисля си пак що толкова се хвалят мъжете и май май щото знаят, че колкото и смотани да са в леглото жената до тях ще мълчи и дума няма да каже
така де, как ще се излага пред съседките че на нейния е само 10 сантиметра и че на 2-рото мръдване е свършил, а след минута спи дълбок сън.
Или вариант 2 - ебе 2 часа и се чувства врЪх, а любимата не може да седне или да се изпикае нормално няколко дни след това
тайни които остават под одеалото може да се превърнат в епопеи
така де, как ще се излага пред съседките че на нейния е само 10 сантиметра и че на 2-рото мръдване е свършил, а след минута спи дълбок сън.
Или вариант 2 - ебе 2 часа и се чувства врЪх, а любимата не може да седне или да се изпикае нормално няколко дни след това
тайни които остават под одеалото може да се превърнат в епопеи
Вече съм в състояние да дам някакво обяснение и се лепвам за теб, защото от твоя пост ми е по-лесно да го започна.Житената Питка написа: Защо Българския мъж е толкова чувствителен на тема потентност (и изобщо секс като цяло)? Въпрос на комплекс ли е или е въпрос на манталитет?
Другото за което ставаше въпрос е, че за да си "готин" трябва да си груб с жените, да не ти пука за техните чувства, желания и т.н.
И двамата с москитото стигнахме до едни и същи изводи (част от които са че на практика това за което говорим е най-силно изразено в по-"работническите" среди, aka бачкаторите).
За първия въпрос: мисля, че не е само при българските мъже. Виж как се подреждат: секс=обладаване=овладяване=придобиване на власт. В цялата тази верига всъщност иде реч за самоутвърждаване, себедоказване. Мисля, че си е в мъжката природа това, там някъде дълбоко си стои.
Виж, във втория въпрос наистина става дума за манталитет и възпитание, също не само български обаче. И ако погледнеш, описаното от теб държание е точно на господар към слугата. Тоест, пак властта, показана и по този начин.
Между другото, по мои наблюдения жените в такива семейства имат много странно поведение, те безропотно понасят подобно публично отношение спрямо себе си, но вътре в дома нещата стоят по друг начин. А съм го и чела за разни цигански общности: за пред хората жената трябва да е абсолютно покорна и подчинена на мъжа си, защото това го доказва (пък и на самия него) като истински мъж, следователно това е добре за семейството. Патриархалният манталитет е доста особен на моменти.
Panta rhei...