Стрийптийз...
- сър Айвънхоу
Стрийптийз...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сори за израза, не можах да се въздържа, ама ми писна да ми обясняват, че това, което виждам всъщност е едно съвсем друго нещо...
пък и трябва да си го изкарам някъде, взеха ми днес 4 точки и ще се спукам от яд, защото съм безкрайно примерен шофьор:mad:
пък и трябва да си го изкарам някъде, взеха ми днес 4 точки и ще се спукам от яд, защото съм безкрайно примерен шофьор:mad:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
- Dark Angel
ни съ нервирай за точкитеlatrevw написа:сори за израза, не можах да се въздържа, ама ми писна да ми обясняват, че това, което виждам всъщност е едно съвсем друго нещо...
наеш ли кво ми е лесно на мен - от акт в акт, съвсем нямам идея колко точки имам
"Госпожо, карате с 5 км над превишената скорост. Какво ще правим сега?"
и аз изпаднАх в бяс......
- Dark Angel
-
bead
- Dark Angel
-
bead
[quote="Water
как се купуват точки?
[/quote]
наричат го "възстановяване на точки", имаш право за 1 година да си възстановиш 1/3 чрез допълнително обучение, което значи да отидеш при някоя фирма за шофьорски курсове и да ти вземат парите все едно, че са те обучавали допълнително
ако две години се правиш други нарушения точките ще ти се възстановят автоматично
как се купуват точки?
[/quote]
наричат го "възстановяване на точки", имаш право за 1 година да си възстановиш 1/3 чрез допълнително обучение, което значи да отидеш при някоя фирма за шофьорски курсове и да ти вземат парите все едно, че са те обучавали допълнително
ако две години се правиш други нарушения точките ще ти се възстановят автоматично
- Dark Angel
благодаряbead написа: наричат го "възстановяване на точки", имаш право за 1 година да си възстановиш 1/3 чрез допълнително обучение, което значи да отидеш при някоя фирма за шофьорски курсове и да ти вземат парите все едно, че са те обучавали допълнително
ще чакам да се върне талона ми да видя колко имам
приятно
Re: Стрийптийз...
Те затова , значи, аз си падам по и само по мъже!сър Айвънхоу написа:Лелеее ... пу-пу-пу! Дано на никого се не случва!!!...
- Piqndurnik
- Dark Angel