Никак не искам
Никак не искам
Panta rhei...
Мда. Така се получава като дърдориш, само за да напълниш празното с пусто. Този сигурно е от онези, които трябва да приложат зор, за да напишат нещичко, от което да им дойде откровение под формата на заплата.
Отказвам се да го чета втори път (в случай, че при първия прочит съм пропуснала дълбокомислието и проникновеността на аФТора)
Отказвам се да го чета втори път (в случай, че при първия прочит съм пропуснала дълбокомислието и проникновеността на аФТора)
Re: Никак не искам
Благодаря!Мнемозина написа:да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
обаче защо пък да не пусна отново нещо за четене?
Приятно обедно четиво
Ох, и накрая се разкикотих. Голям зор, голямо нещо. Пък в началото го разчетох като зорА
Трябва да Фнимавам повече
Ми така е, като не са се научили да спазват един определен правопис...4avdar4e написа:Благодаря!Мнемозина написа:да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
Приятно обедно четиво
Ох, и накрая се разкикотих. Голям зор, голямо нещо. Пък в началото го разчетох като зорА![]()
Трябва да Фнимавам повече
Panta rhei...
Това ме подсеща за един лаф: Като знам, колко малко ще съм жив, а след това, колко дълго ще съм умрял...Мнемозина написа:да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
Звучи някак обречено, безнадеждно...абе кофти звучи.
Обаче:
"Защото ако някой някога изведнъж се отърве от всичките си грижи, трудности, болки и страдания, ако разбере, че няма нужда да се напъва и да си дава зор за каквото и да било, и ако се почувства безкрайно щастлив за повече от четвърт час, това значи, че той несъмнено е мъртъв. "
Това ми дава оптимизъм!
Чака ни безкрайно щастие другари.
Затова и не разбирам, защо автора казва за живота, че:
"Целта му е да трае по-дълго.
Това му е и всичкият смисъл."
Мазохист някакъв ми се види...
Мммммм, това са само хипотенузи обаче.esti написа: Това ме подсеща за един лаф: Като знам, колко малко ще съм жив, а след това, колко дълго ще съм умрял...
Звучи някак обречено, безнадеждно...абе кофти звучи.
Обаче:
"Защото ако някой някога изведнъж се отърве от всичките си грижи, трудности, болки и страдания, ако разбере, че няма нужда да се напъва и да си дава зор за каквото и да било, и ако се почувства безкрайно щастлив за повече от четвърт час, това значи, че той несъмнено е мъртъв. "
Това ми дава оптимизъм!
Чака ни безкрайно щастие другари.![]()
Panta rhei...
Аз защо се разхилих?!? Щото замених "живот" със "зор" и щях да се задавя с кисело млекоesti написа: Затова и не разбирам, защо автора казва за живота, че:
"Целта му е да трае по-дълго.
Това му е и всичкият смисъл."
Мазохист някакъв ми се види...
И така да е - хипотенузи, катети....Абе късметлийка съм. Пак съм се фанала за по-дългото.Мнемозина написа:
Мммммм, това са само хипотенузи обаче.
Ха! Тъй ли си напрайла?esti написа:Пак съм се фанала за по-дългото.
Абе в таз тишина само жени ли бе?
Виж кво, Ести, размерът има значение.
Е това е велико - почти директна връзка от "зор" до "размер".vyara написа:Ха! Тъй ли си напрайла?esti написа:Пак съм се фанала за по-дългото.
Къде е Гленката да направи психопрофилите.
Panta rhei...
Какво искаш да кажеш, не те разбирам.vyara написа:
Аз такова....за геометрия говоря
Ааа, нищо. Аз по принцип говоря. Даже се учудвам, че Мнемо иска да ме анализира...esti написа: Какво искаш да кажеш, не те разбирам.
Аз такова....за геометрия говоря
... като си такава Св. Н2О Ненапита...vyara написа:Ааа, нищо. Аз по принцип говоря. Даже се учудвам, че Мнемо иска да ме анализира...esti написа: Какво искаш да кажеш, не те разбирам.
Аз такова....за геометрия говоря:blum:
Panta rhei...
хахаха ...тоя и той е от форума май...Мнемозина написа:Е това е велико - почти директна връзка от "зор" до "размер".vyara написа:Ха! Тъй ли си напрайла?esti написа:Пак съм се фанала за по-дългото.
Къде е Гленката да направи психопрофилите.
лексиката - същата
подхода - многооооооооооо як
основната мисъл - не стана много ясно
обаче ме кефи, щото има темпо до края...аха да ти каже за Адам и хоп - разказал играта Европа и тарнсцеденталната феноменалност
ще прощавате, ама това просто си струва да се покаже навън:
"Затова нищо чудно, че понякога му се ще тоя зор да свърши.
Най-силно желанието за свършек се е проявявало между пети и десети век след новата ера. Вероятно защото тогава животът е бил много труден. Но пък без съмнение е бил ясен и целенасочен.
Имал е начало, среда и край.
В началото са били Адам и Ева, най-вече Адам. В средата е Христос. Христос дели времето на две. Преди Христос и след Христос, като времето след Христос трае известно време, а после свършва."
Връзките му са точно като моите днес. Малко като Алиса в Страната на чудесата.Semiramis написа: хахаха ...тоя и той е от форума май...
лексиката - същата
подхода - многооооооооооо як
основната мисъл - не стана много ясно
обаче ме кефи, щото има темпо до края...аха да ти каже за Адам и хоп - разказал играта Европа и тарнсцеденталната феноменалност
Panta rhei...
аз този автор не го четаМнемозина написа:да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
иначе снимка номер 2 не е лоша
ебати и дънера
Що бе, той е жив!caliostro написа:аз този автор не го четаМнемозина написа:да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
иначе снимка номер 2 не е лоша
ебати и дънера
Освен това - ето, намерил си нещо свое в линка.
Panta rhei...
Кой не скача, е червен ....caliostro написа: аз този автор не го чета
да нарушавам сладкото мълчание и да досаждам,
обаче защо пък да не пусна отново
mnooooogo svejo...
thanks
(p.s. nie ,neprosvetenite, da popitame :"koi e toj?"...)
обаче защо пък да не пусна отново
mnooooogo svejo...
thanks
(p.s. nie ,neprosvetenite, da popitame :"koi e toj?"...)
Последно промяна от doktorka на 15.03.07, 22:51, променено общо 1 път.