http://www.space.com/scienceastronomy/0 ... beach.html
Това чакахме май. Вероятно още приживе ще видим началото на колонизацията.
Съсипахме Земята, сега е ред на другите планети...Remmivs написа:

вода - хубаво. ама нали има яка радиация. или поне така разправям на дребосъците вкъщи, когато ги вдъхнови много идеята за марсианци...Remmivs написа:Space.com съобщава, че експеримент с марсианската сонда MARSIS (Усъвършенстван марсиански радар за подпочвени и йоносферни проби [само че на Иглиш, разбира се]) е открил и измерил огромно количество замръзнала вода около марсианския южен полюс, която ще е достатъчна, за да потопи цялата повърхност на планетата под прибилзително 10 метра воден слой.
Само ако открият подобно количество алкохол...Remmivs написа:Space.com съобщава, че експеримент с марсианската сонда MARSIS (Усъвършенстван марсиански радар за подпочвени и йоносферни проби [само че на Иглиш, разбира се]) е открил и измерил огромно количество замръзнала вода около марсианския южен полюс, която ще е достатъчна, за да потопи цялата повърхност на планетата под прибилзително 10 метра воден слой.
ELBI написа: Само ако открият подобно количество алкохол...
Ти още малко и марсианските принцеси ще поискаш да открият егати.ELBI написа:Само ако открият подобно количество алкохол...
По този въпрос - имам още да свърша малко на земята...Remmivs написа:Ти още малко и марсианските принцеси ще поискаш да открият егати.ELBI написа:Само ако открият подобно количество алкохол...
Е отначало със скафандри. Малко ще е непохватен секса, но пък гледката ще си я бива!bead написа:вода - хубаво. ама нали има яка радиация. или поне така разправям на дребосъците вкъщи, когато ги вдъхнови много идеята за марсианци...
Да! Има и ръководства вече написани за оцеляване на Марс.[unknown] написа:Съсипахме Земята, сега е ред на другите планети...Remmivs написа:
Пст! Тайна! Ша стене голяма навалица...ELBI написа: Само ако открият подобно количество алкохол...
Баси! Всичките принцеси (почти) ли оправи на Земята бе... Евала!ELBI написа:По този въпрос - имам още да свърша малко на земята...
Просто дефинирах необходимите и достатъчни условия...pocti_bezobidna написа:Пст! Тайна! Ша стене голяма навалица...ELBI написа: Само ако открият подобно количество алкохол...
А принцесите?!?ELBI написа:Просто дефинирах необходимите и достатъчни условия...
Май не искаш да помагаш, с което стопираш евентуални процеси/дейности на Марс. Не виждаш ли, че имам още...Remmivs написа:Баси! Всичките принцеси (почти) ли оправи на Земята бе... Евала!ELBI написа:По този въпрос - имам още да свърша малко на земята...
Бе що като чуя "принцеса" и ми иде да се метна под влака?Remmivs написа: А принцесите?!?
Винаги могат да се добавят бонуси и екстриRemmivs написа:А принцесите?!?ELBI написа:Просто дефинирах необходимите и достатъчни условия...
Щооо, не ги ли обичаш с кайма и кашкавалче, пеканки на фурничка???maggot написа: Бе що като чуя "принцеса" и ми иде да се метна под влака?
Ако се налага - ще търсим принцеси и под влаковете...maggot написа:Бе що като чуя "принцеса" и ми иде да се метна под влака?Remmivs написа: А принцесите?!?
Ти пък! Не ми се вЕрва да стане толкоз бързо.Remmivs написа: Това чакахме май. Вероятно още приживе ще видим началото на колонизацията.
Под марсианския експрес ли? Ми на Марс друго няма, бе, моме. Не си ли чела книжки? И Толстой даже е писал за нея/тях. И Бърроу даже. На Марс само зверове и принцеси! Тва е положението. А да и вода! На полюса. И един герой дето разпердушинва всички принцеси и опъва всички зверове! така е то!maggot написа:Бе що като чуя "принцеса" и ми иде да се метна под влака?
Не трябва ли да е героиня? Ако ще опъва зверовете, нали...Remmivs написа: И един герой дето разпердушинва всички принцеси и опъва всички зверове! така е то!
ELBI написа:
Какво слънчице е изгряло, каква красота, каква свежест... Сега сигурно лейди _bead_ ги гукат с шефа си на чашка капучино, загледани в птиченцата и разцъфналите нежни пролетни цветя...
Ама пък какво мезе...bead написа:ELBI написа:
Какво слънчице е изгряло, каква красота, каква свежест... Сега сигурно лейди _bead_ ги гукат с шефа си на чашка капучино, загледани в птиченцата и разцъфналите нежни пролетни цветя...взе ме яко на мезе, тииии:shy:
Нещо си се разсъхнал май, а? Имаш належаща нужда от напояване, това е.ELBI написа:Ама пък какво мезе...bead написа:ELBI написа:
Какво слънчице е изгряло, каква красота, каква свежест... Сега сигурно лейди _bead_ ги гукат с шефа си на чашка капучино, загледани в птиченцата и разцъфналите нежни пролетни цветя...взе ме яко на мезе, тииии:shy:
![]()
И ... като все забравяш да поръчаш по едно мартини...
Начи няма да ходя. Колкото и алкохол да има. Първо трябва да изпия тоя дето е останал на Земята.Remmivs написа: Под марсианския експрес ли? Ми на Марс друго няма, бе, моме. Не си ли чела книжки? И Толстой даже е писал за нея/тях. И Бърроу даже. На Марс само зверове и принцеси! Тва е положението. А да и вода! На полюса. И един герой дето разпердушинва всички принцеси и опъва всички зверове! така е то!
Кога идваш с лейката?pocti_bezobidna написа:Нещо си се разсъхнал май, а? Имаш належаща нужда от напояване, това е.ELBI написа:Ама пък какво мезе...bead написа:ELBI написа:
![]()
И ... като все забравяш да поръчаш по едно мартини...
А, тва беше хитро! Особено като пиячите дръпнат на Марс.maggot написа:
Начи няма да ходя. Колкото и алкохол да има. Първо трябва да изпия тоя дето е останал на Земята.
This is not a bug, this is a feature. Демек нарочно е така. Къф герой е ако не опъне зверовете?!? М?!? Принцесите и баба знае да опъва....pocti_bezobidna написа:Не трябва ли да е героиня? Ако ще опъва зверовете, нали...
то да беше само той - с мед да го намажешbead написа:взе ме яко на мезе, тииии:shy:
След което ми предстои готиното?Remmivs написа:то да беше само той - с мед да го намажешbead написа:взе ме яко на мезе, тииии:shy:
или пък с шоколад
Не знам какво ви предстои. Ваша работа. Аз съм ортодоксален лесбиец. Не обичам конфигурации с други мъже.ELBI написа:След което ми предстои готиното?
опасност да забравя няма. а и да ми се случи - ти си винаги насреща, за да подсетишELBI написа: И ... като все забравяш да поръчаш по едно мартини...
Че кой си е мислил да те кани!!! Ама де с ама де!!! :eek:Remmivs написа:Не знам какво ви предстои. Ваша работа. Аз съм ортодоксален лесбиец. Не обичам конфигурации с други мъже.ELBI написа:След което ми предстои готиното?
не мога да им се сърдя. който квото сам си направи... нали знаеш?Remmivs написа:
то да беше само той - с мед да го намажеш
или пък с шоколад
Егати, все така става - все съм в спецчастта "пренос, превоз и документация". Такъф ми бил късмета... Нищо, нали съм умен поне. И красив. Почвам да го разбирам оня пич, Нарцис.ELBI написа:Че кой си е мислил да те кани!!! Ама де с ама де!!! :eek:
Ти можеш да минеш по някое време към разтоварителницата от совалката от Марс...
За мен все нямаш време, но не ти се сърдя. При теб нещата са все поставени на везните на сериозни съблазни, откланянето (или отдаването) на които знам, че ти костват доста време, сили и усмивки...bead написа:опасност да забравя няма. а и да ми се случи - ти си винаги насреща, за да подсетишELBI написа: И ... като все забравяш да поръчаш по едно мартини...
Кво да те правя, като си примерен, рицар и отговорен. Пък и си обичаш късмета и не се отделяш дълго от негоRemmivs написа:Егати, все така става - все съм в спецчастта "преноз, превоз и документация". Такъф ми бил късмета... Нищо, нали съм умен поне. И красив. Почвам да го разбирам оня пич, Нарцис.ELBI написа:Че кой си е мислил да те кани!!! Ама де с ама де!!! :eek:
Ти можеш да минеш по някое време към разтоварителницата от совалката от Марс...
знам или поне подозирам, че знам, или поне, че подозирамbead написа:не мога да им се сърдя. който квото сам си направи... нали знаеш?
ИзвратенякRemmivs написа:Принцесите и баба знае да опъва....
Remmivs написа:знам или поне подозирам, че знам, или поне, че подозирамbead написа:не мога да им се сърдя. който квото сам си направи... нали знаеш?