Вода на Марс (не е майтап :)
- Dark Angel
Re: Вода на Марс (не е майтап :)
Moi!?!esti написа:Извратеняк
Тoi!Remmivs написа:Moi!?!esti написа:Извратеняк:shocked::blink::blum:
А не, мерси! Аз принцеси не ща да опъвам! Притрябвали са ми...Remmivs написа:Принцесите и баба знае да опъва....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Току що ми дойде вдъхновението за футуристичен роман!:rotfl24:Remmivs написа:Space.com съобщава, че експеримент с марсианската сонда MARSIS (Усъвършенстван марсиански радар за подпочвени и йоносферни проби [само че на Иглиш, разбира се]) е открил и измерил огромно количество замръзнала вода около марсианския южен полюс, която ще е достатъчна, за да потопи цялата повърхност на планетата под прибилзително 10 метра воден слой.
http://www.space.com/scienceastronomy/0 ... beach.html
Това чакахме май. Вероятно още приживе ще видим началото на колонизацията.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Да ме пишеш в благодарностите, като вземеш после Нобел. И аз ще те напиша тебе в моите, като взема, въпреки че ти не ми помагаш за това.Пенчо Заека написа:Току що ми дойде вдъхновението за футуристичен роман!:rotfl24:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:Remmivs написа:Да ме пишеш в благодарностите, като вземеш после Нобел. И аз ще те напиша тебе в моите, като взема, въпреки че ти не ми помагаш за това.Пенчо Заека написа:Току що ми дойде вдъхновението за футуристичен роман!:rotfl24:
Аз не бързам бе, човек. Take your time.Пенчо Заека написа:Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:
Да бе, да ... Няма да я (го) чакам 100 години...Remmivs написа:Аз не бързам бе, човек. Take your time.Пенчо Заека написа:Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:
До вторник да са готови първите 3 глави. Ама де с ама де...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз малко късно се намесвам в разговора, ма това с принцесите май ще ви остане мечтаELBI написа:Да бе, да ... Няма да я (го) чакам 100 години...Remmivs написа:Аз не бързам бе, човек. Take your time.Пенчо Заека написа:Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:
Авторът да си решава. И без това и дадохме толкоз материал и идейки, че може да завърже сюжета и без Кире от Ключ ...anhela написа:Аз малко късно се намесвам в разговора, ма това с принцесите май ще ви остане мечтаELBI написа:Да бе, да ... Няма да я (го) чакам 100 години...Remmivs написа:Аз не бързам бе, човек. Take your time.Пенчо Заека написа:Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:
До вторник да са готови първите 3 глави. Ама де с ама де...Щото де що имаше принцеси в нашта и другите вселени и прочее, отдавна Кире от с. Ключ ги заплоди! Една на друга си го препоръчват и да се вредите ще ви трябват препоръки!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
[quote="ELBI]
може да завърже сюжета и без Кире от Ключ ...
[/quote]
То това ,че е от Ключ иде да подскаже,че Кире-Оплодителят на Вселената е най-ключовата фигура във вселената!
може да завърже сюжета и без Кире от Ключ ...
То това ,че е от Ключ иде да подскаже,че Кире-Оплодителят на Вселената е най-ключовата фигура във вселената!
Глей само да ви не погне некой за права, че колко има изписано на тая тематика - не си е работа....ELBI написа:Да бе, да ... Няма да я (го) чакам 100 години...Remmivs написа:Аз не бързам бе, човек. Take your time.Пенчо Заека написа:Пропуснах да кажа - ако не ме домързи, а то вече ме домързя:winkw:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Глава Първа и единственаELBI написа: До вторник да са готови първите 3 глави. Ама де с ама де...
Първите астронавти кацнаха на Марс неуспешно. Оцеля само една осеменена муха-винарка, загнездила се скромничко в тапата на бутилката от вино, която българинът Пешо бе внесъл в кораба нелегално.
Как се развиват събитията по-натам зависи от разнообразните читателски очаквания.
КРАЙ
Satisfied?:rotfl24: