Еманципация

Все същите
Аватар
Амаранта

Re: Еманципация

Мнение от Амаранта »

Пенчо Заека написа:
Gaspode написа:Обещаната тема-заяждане...
Някой мноого отдавна бе казал, че еманципацията е к..рва! Е не мога да съм по-съгласна.
А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?:grin:
То правата са си права, не са задължения.:winkw:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа: А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?:grin:
Ми то пенсионирането е право... обаче като навършиш възрастта не е особено лесно да не се възползваш от него... демек намирисва малко на задължение :)
Това по (все още) непотвърдени лично данни :grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:
Mila написа: А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?:grin:
Ми то пенсионирането е право... обаче като навършиш възрастта не е особено лесно да не се възползваш от него... демек намирисва малко на задължение :)

Аааа, ти пак за пенсиите.
Не мисля, че има намесен някакъв вид сексизъм - просто из държавната администация явно е пълно с малоумници.
Не ми се иска да пиша, защото само на попържни ме избива.:twisted::twisted::twisted:

Това пък последното дето го измислиха най- ме изкефи - данъчна амнистия за Павлик Морозовците. Ама хайде да спирам, че навлязох в друга тема.:mad:

По-горе мисълта ми беше, че ако една жена иска да бъде необразована, безработна и т.н. никой не би могъл да й попречи. Ама учат и бачкат ли бачкат - включително и тия, дето са против еманципацията.:winkw:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:
И друго се сетих - в Япония например, нямат социално осигуряване. По-точно, социалното осигуряване всеки си го прави сам, и имат най-голямата продължителност на живота и по цял свят не можеш да се разминеш от ухилени японски "пенсионери" с фотоапарати.:blum:
Публикувай отговор