А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?Пенчо Заека написа:Някой мноого отдавна бе казал, че еманципацията е к..рва! Е не мога да съм по-съгласна.Gaspode написа:Обещаната тема-заяждане...
То правата са си права, не са задължения.
А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?Пенчо Заека написа:Някой мноого отдавна бе казал, че еманципацията е к..рва! Е не мога да съм по-съгласна.Gaspode написа:Обещаната тема-заяждане...
Ми то пенсионирането е право... обаче като навършиш възрастта не е особено лесно да не се възползваш от него... демек намирисва малко на задължение :)Mila написа: А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?
Gaspode написа:Ми то пенсионирането е право... обаче като навършиш възрастта не е особено лесно да не се възползваш от него... демек намирисва малко на задължение :)Mila написа: А някой пречи ли ти да се откажеш от правата си?
Това по (все още) непотвърдени лично данни
И друго се сетих - в Япония например, нямат социално осигуряване. По-точно, социалното осигуряване всеки си го прави сам, и имат най-голямата продължителност на живота и по цял свят не можеш да се разминеш от ухилени японски "пенсионери" с фотоапарати.Gaspode написа:
Ми то пенсионирането е право... обаче като навършиш възрастта не е особено лесно да не се възползваш от него... демек намирисва малко на задължение :)
Това по (все още) непотвърдени лично данни