Pomooooooooooo6

Все същите
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Pomooooooooooo6

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

Imam tap problel, ne moga da se sprava :evil:

ne moga da pi6a na kirilrtza ot novia doma6en komputer
vlizah v kontrol panela 6trakah - tz!

vsi4kite mi registrasii po spesializirani saitove sa na kirilitsa i ne moga da si vlaza v profila da napi6a 2 dumi!

fj drugia doma6en komp kirilrsata raboti no za vsako mnenie trabva otnovo da vlizam

takova 4udo ne be6e mi se slu4valo
kakvo stava i kakvo da prava????
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Какъв уинбозе караш? Слагала ли си допълнителни кирилизации ако с с по-нов от 98?

Виж тук:

http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm

PS
Абе я си сложи линукс. :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:Какъв уинбозе караш? Слагала ли си допълнителни кирилизации ако с с по-нов от 98?

Виж тук:

PS
Като кяаза Линукс... От известно време обмислям ситуацията да мина на Линукс, ама нищо не разборам от това. Може ли да ми кажеш дали ще е по-добре и има ли опасност да си съсипя цялата информация, която ми е на ексел и уърд?... Абе, честно казано и аз незнам какво да питам, ама... няма ли някое сайтче, книжле или нещо подобно, което да ме просветли как и дали да си сменя гадния виндоус с линукс???
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

сър Айвънхоу написа:
Remmivs написа:Какъв уинбозе караш? Слагала ли си допълнителни кирилизации ако с с по-нов от 98?

Виж тук:

PS
Като кяаза Линукс... От известно време обмислям ситуацията да мина на Линукс, ама нищо не разборам от това. Може ли да ми кажеш дали ще е по-добре и има ли опасност да си съсипя цялата информация, която ми е на ексел и уърд?... Абе, честно казано и аз незнам какво да питам, ама... няма ли някое сайтче, книжле или нещо подобно, което да ме просветли как и дали да си сменя гадния виндоус с линукс???
Стига бе, гаден бил уиндоуса :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Като кяаза Линукс... От известно време обмислям ситуацията да мина на Линукс, ама нищо не разборам от това. Може ли да ми кажеш дали ще е по-добре и има ли опасност да си съсипя цялата информация, която ми е на ексел и уърд?... Абе, честно казано и аз незнам какво да питам, ама... няма ли някое сайтче, книжле или нещо подобно, което да ме просветли как и дали да си сменя гадния виндоус с линукс???
Нямаш грижи. Стига да не ползваш някакви супер изкилифенчени свойство (най-вече макроси) на върда и ексела (99% от хората не ги ползват, подозирам силно, че си там и ти) опън офис ти върши чудесна работа. Има си всичко български интерфейс дори, да не говорим за помощ но български или пък сричкопренасяне, синонимен речник и проверка на правописа. Качваш си едно убунту и пееш. Ако искаш още указания - на маса. :cool:

PS
ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ ПАЗЕТЕ ВАЖНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ПОНЕ НА ДВЕ МЕСТА!!!
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:Като кяаза Линукс... От известно време обмислям ситуацията да мина на Линукс, ама нищо не разборам от това. Може ли да ми кажеш дали ще е по-добре и има ли опасност да си съсипя цялата информация, която ми е на ексел и уърд?... Абе, честно казано и аз незнам какво да питам, ама... няма ли някое сайтче, книжле или нещо подобно, което да ме просветли как и дали да си сменя гадния виндоус с линукс???
Нямаш грижи. Стига да не ползваш някакви супер изкилифенчени свойство (най-вече макроси) на върда и ексела (99% от хората не ги ползват, подозирам силно, че си там и ти) опън офис ти върши чудесна работа. Има си всичко български интерфейс дори, да не говорим за помощ но български или пък сричкопренасяне, синонимен речник и проверка на правописа. Качваш си едно убунту и пееш. Ако искаш още указания - на маса. :cool:

PS
ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ ПАЗЕТЕ ВАЖНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ПОНЕ НА ДВЕ МЕСТА!!!
След един гръмнал хард диск и загубени 200 страници превод (освен всичко останало), вече се пази на 3 места :lol:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Remmivs написа:

PS
След един гръмнал хард диск и загубени 200 страници превод (освен всичко останало), вече се пази на 3 места :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Wishes написа:След един гръмнал хард диск и загубени 200 страници превод (освен всичко останало), вече се пази на 3 места :lol:
А най-добре и да са физически разделени копията.

Аз загубих само 60-на страници дипломна работа навремето като качих винвърда от 2.0 на 6.0. Ама пък стана по-хубаво и се научих на един ценен урок. Нищо, че не ми се вижда обецата. :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа: Нямаш грижи. Стига да не ползваш някакви супер изкилифенчени свойство (най-вече макроси) на върда и ексела (99% от хората не ги ползват, подозирам силно, че си там и ти) опън офис ти върши чудесна работа. Има си всичко български интерфейс дори, да не говорим за помощ но български или пък сричкопренасяне, синонимен речник и проверка на правописа. Качваш си едно убунту и пееш. Ако искаш още указания - на маса. :cool:

PS
Аз, понеже съм... икономист все пак... най-малкото използвам едни таблички на едни комисийки - попълвам ги. Та там момчетата се праявт на разбирачи и отварачи и са ползвали макроси. Отделно отвреме на време ползвам програмката на статистиката за годишни счетоводни отчети. тя също е с макроси...
Толкова ли е гадно, ако има макроси???
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Аз, понеже съм... икономист все пак... най-малкото използвам едни таблички на едни комисийки - попълвам ги. Та там момчетата се праявт на разбирачи и отварачи и са ползвали макроси. Отделно отвреме на време ползвам програмката на статистиката за годишни счетоводни отчети. тя също е с макроси...
Толкова ли е гадно, ако има макроси???
Ами свали си опън офиса от линка по-горе и пробвай. Ако работи на бозата ще работи и на свободата. Супер завързаните макроси не бачкат и то защото M$ се правят на, пардон са, педали и не си отворят стандарта. Подозирам, че макросите, за които говориш не са от тези висши пилотажи. Едва ли някой във въпросните комисии е чак толкова разбирач. По-скоро обратното ще да е. Ако имаш нужда от помащ с линукс - винаги съм насреща.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа: Ами свали си опън офиса от линка по-горе и пробвай. Ако работи на бозата ще работи и на свободата. Супер завързаните макроси не бачкат и то защото M$ се правят на, пардон са, педали и не си отворят стандарта. Подозирам, че макросите, за които говориш не са от тези висши пилотажи. Едва ли някой във въпросните комисии е чак толкова разбирач. По-скоро обратното ще да е. Ако имаш нужда от помащ с линукс - винаги съм насреща.
Искрено съм ти благодарен. Има една маса да поправяме с теб някой ден!
Bella Ciao
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

Виж тук:

PS
благодарско за бързата реакция!
не можах да се справя, но си запазих сайта и сина ще го погледне довечера
а ако се изтегли нов експлорер няма ли да се оправи отсамосебе си?
(не ми се смей много:lol:)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

аве, златокоска и пипилота едно и също ли сте, бе?

побъркахте ме бе хора, Дарк си сменя никовете през две секунди, други пък с една самоличност в къщи и друга на работа:eek:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:аве, златокоска и пипилота едно и също ли сте, бе?

побъркахте ме бе хора, Дарк си сменя никовете през две секунди, други пък с една самоличност в къщи и друга на работа:eek:
Е, стига пък ти...:grin: Златокоска и Пипи - да, ама Аве-то е висок и очилат :grin:

А Дарки нима не я различаваш с къвто и ник да е??? :winkw:
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

е ама и ти сега за една самоличност ли си!
човек трябва да си сменя роклите отвреме на време че омръзва
жълтата рокля излезе от употреба но по неволя я облякох
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Пипилота Шантиклер написа: е ама и ти сега за една самоличност ли си!
човек трябва да си сменя роклите отвреме на време че омръзва
жълтата рокля излезе от употреба но по неволя я облякох
Тц, тц, тц... некои ги гони шизофренията :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Пипилота Шантиклер написа: благодарско за бързата реакция!
не можах да се справя, но си запазих сайта и сина ще го погледне довечера
а ако се изтегли нов експлорер няма ли да се оправи отсамосебе си?
(не ми се смей много:lol:)
Зависи колко си го налюбила уинбозето. Нов експлодер ме съмнява да ти реши проблема защото той принципно няма връзка с шрифтовете, освен че ги ползва де.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

щоооо? как да те отбъркаме? :blink::lol:

харесва ми, сменям ги. Това е малко като дрехите в гардероба

чакам да стане мъъъничко по-топло и си слагам една китайска рокля на златни хризантеми, високи токчета, черен грим и манга прическа в противовес на черните и сиви костюми

същото с имената и аватарите :-)

живота е промяна :-)
jazz

Мнение от jazz »

Dark написа: живота е промяна :-)
ne si prava

promianata e jivot :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Zmeu написа:
Dark написа: живота е промяна :-)
ne si prava

promianata e jivot :lol:
ОК, съгласна и с теб :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа: щоооо? как да те отбъркаме? :blink::lol:

живота е промяна :-)
ами явно си падам малко конс капаци, подреденост, постоянство и на определени периоди промяна, а ти ме хвърляш в тъча с честите си промени
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: ами явно си падам малко конс капаци, подреденост, постоянство и на определени периоди промяна, а ти ме хвърляш в тъча с честите си промени
Аз работя с много хора, все различни, всеки си е башка луд както се казва. Постоянни срещи и приказки с различни хора изтощават

Като хамалеона от вица на Аве съм :-)

та всъщност аз се променям десетки пъти на ден :lol:

и накрая се прибирам АЗ в къщи :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: ами явно си падам малко конс капаци, подреденост, постоянство и на определени периоди промяна, а ти ме хвърляш в тъча с честите си промени
Ти пак имаш и периоди на промяна, а аз съм такава консерва...тор:grin:
Мразим промените:crying:
Освен на сезоните :winkw:
Публикувай отговор