Вярвайки /в себе си/ можеш да правиш чудеса
Вяра
- Dark Angel
Вяра
Вярата е сила.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Re: Вяра
Вярата в чудеса...прави чудесата реалност.Dark написа:Вярата е сила.
И сега ако ми кажеш, че ако много, ама много силно вярвам, че ще спечеля от тотото, това ще се случи ...БоЕВ написа: Вярата в чудеса...прави чудесата реалност.
Това по-скоро се случва, когато са намесени само хора.4avdar4e написа: И сега ако ми кажеш, че ако много, ама много силно вярвам, че ще спечеля от тотото, това ще се случи ...
За мен например е интересно твърдението (тук малко ще изместя темата), че трябва да се държиш с хората все едно са такива, каквито ти би искал да бъдат и те неусетно стават такива.
- Глас в пустиня
Чудесата(според мен) са малко по-различни от печалба в "игри на щастието" - тото-то си е комарджийска история.4avdar4e написа:И сега ако ми кажеш, че ако много, ама много силно вярвам, че ще спечеля от тотото, това ще се случи ...БоЕВ написа: Вярата в чудеса...прави чудесата реалност.
- Dark Angel
Защо държиш да се оглеждаш в другите? Не си сигурна, че всичко ти е наред ли?latrevw написа:Вярата ти помага да вървиш напред
Трябва обаче и да не се увличаме, т.е. ако много си повярваме, без да се оглеждаме в другите, се превръщаме в самодоволни копелета
Един вид ползваш другите като коректив?
не, другите само могат да объркат твоята вяра и да я разрушат
- Dark Angel
това се случва - както и варианта да се държиш така, както искаш да бъдеш и постепенно хората те правят такъв. И ти постепенно изграждаш себе си в съответствие с вътрешния си свят и възпрриятияvyara написа:....За мен например е интересно твърдението (тук малко ще изместя темата), че трябва да се държиш с хората все едно са такива, каквито ти би искал да бъдат и те неусетно стават такива.
За себе си не знам. Трудно е да намериш себе си. Трябва да се откъсваш от обичайната си среда понякога за да се търсиш по-успешно. Тогава виждаш как те възприемат хората, които нямат предразсъдъци за теб. Иначе тези предразсъдъци малко или много те отдалечават от развитието ти...Dark написа:това се случва - както и варианта да се държиш така, както искаш да бъдеш и постепенно хората те правят такъв. И ти постепенно изграждаш себе си в съответствие с вътрешния си свят и възпрриятия
Да бе, даvyara написа: Това по-скоро се случва, когато са намесени само хора.
За мен например е интересно твърдението (тук малко ще изместя темата), че трябва да се държиш с хората все едно са такива, каквито ти би искал да бъдат и те неусетно стават такива.
По-вероятно е самозаблуждението ти да става все по-пълно
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Един човек може да се държи по един начин с едни хора и по коренно различен начин с други. Може би трябваше да кажа, че това е поведение. Но ако си в тясна и постоянна връзка с този човек поведението може да се превърне в качество.Wishes написа: Да бе, да
По-вероятно е самозаблуждението ти да става все по-пълно
- Dark Angel
трябва да оставаш сам, да бъдеш в друга среда /точно както казваш/, да срещаш различни по възраст и националност хора, от различни социални групи....vyara написа:За себе си не знам. Трудно е да намериш себе си. Трябва да се откъсваш от обичайната си среда понякога за да се търсиш по-успешно. Тогава виждаш как те възприемат хората, които нямат предразсъдъци за теб. Иначе тези предразсъдъци малко или много те отдалечават от развитието ти...
А кое тогава е естественото поведение на този някой?vyara написа: Един човек може да се държи по един начин с едни хора и по коренно различен начин с други.
Това което има към мен, например, или това което има към теб, например, щом могат да бъдат "коренно" различни?
Кое поведение отговаря на "АЗ"-а?
Ама вие не сте се намерили още ли?Dark написа:трябва да оставаш сам, да бъдеш в друга среда /точно както казваш/, да срещаш различни по възраст и националност хора, от различни социални групи....vyara написа:За себе си не знам. Трудно е да намериш себе си. Трябва да се откъсваш от обичайната си среда понякога за да се търсиш по-успешно. Тогава виждаш как те възприемат хората, които нямат предразсъдъци за теб. Иначе тези предразсъдъци малко или много те отдалечават от развитието ти...
А може всичко да е естествено.. Що па трябва да се държа към сички еднакво???Wishes написа: А кое тогава е естественото поведение на този някой?
Това което има към мен, например, или това което има към теб, например, щом могат да бъдат "коренно" различни?
- Dark Angel
така както задаваш въпроса - нима си представяш човешката същност като правоъгълник? Страна А 10 см, страна Б 7 смWishes написа: А кое тогава е естественото поведение на този някой?
И двете. Убиецът може много да обича майка си, например.Wishes написа: А кое тогава е естественото поведение на този някой?
Във всеки човек има от всичко. И всичко може да бъде "извлечено" от него в различни ситуации, от различни хора, с различен подход...
Вярата в някого може да бъде част от всичко това (понеже темата нали е за вярата)
Абе ние се намерихме...ама не ни оставяте на саме...Wishes написа:Ама вие не сте се намерили още ли?Dark написа:...
човек не може да е коренно различен, просто в различни ситуации гравитира около същността си, дори и когато се преструваDark написа:така както задаваш въпроса - нима си представяш човешката същност като правоъгълник? Страна А 10 см, страна Б 7 смWishes написа: А кое тогава е естественото поведение на този някой?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не става дума за това, става дума за "коренно" различно поведение.4avdar4e написа: А може всичко да е естествено.. Що па трябва да се държа към сички еднакво???
Не може, или поне аз не мога, да се държа "коренно" различно и всеки път да съм си Аз
Не, като неправилен многоъгълникDark написа: така както задаваш въпроса - нима си представяш човешката същност като правоъгълник? Страна А 10 см, страна Б 7 см
Това звучи сега много по-резонно, и няма как да не се съгласяvyara написа: И двете. Убиецът може много да обича майка си, например.
Във всеки човек има от всичко. И всичко може да бъде "извлечено" от него в различни ситуации, от различни хора, с различен подход...
Вярата в някого може да бъде част от всичко това (понеже темата нали е за вярата)
Пичелиш бонбон
Нямаме Ви вяраМЪЖжжж написа:Абе ние се намерихме...ама не ни оставяте на саме...Wishes написа:Ама вие не сте се намерили още ли?Dark написа:...
Мда, подписвам се и аз под товаlatrevw написа: човек не може да е коренно различен, просто в различни ситуации гравитира около същността си, дори и когато се преструва
Искаш ли да ти пратя книгата "Аз вече не пуша"?vyara написа: Обичам да печеля.
Шамар да е - на аванта да е
гадняр:blum:Wishes написа:Искаш ли да ти пратя книгата "Аз вече не пуша"?vyara написа: Обичам да печеля.
Шамар да е - на аванта да е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Най-лесния метод Верчето да спре да пуши е да се целува непрекъснато с някой. Да виждаш подходящ наблизо?!...Ъ да и помогнем приятелски де..latrevw написа:гадняр:blum:Wishes написа: Искаш ли да ти пратя книгата "Аз вече не пуша"?
- Dark Angel
ами нека е някой който иска да откаже цигаритеМЪЖжжж написа:Най-лесния метод Верчето да спре да пуши е да се целува непрекъснато с някой. Да виждаш подходящ наблизо?!...Ъ да и помогнем приятелски де..![]()
така ще има полза за две души
положителен резултат плюс наслада и всичко това х2
Айде на бас, че по-бързо ще стигна до РусеМЪЖжжж написа: Най-лесния метод Верчето да спре да пуши е да се целува непрекъснато с някой. Да виждаш подходящ наблизо?!...Ъ да и помогнем приятелски де..![]()
Пък и аз искам да ги отказвам цигарите
Айдеее.... надуши ме.Dark написа:ами нека е някой който иска да откаже цигаритеМЪЖжжж написа:Най-лесния метод Верчето да спре да пуши е да се целува непрекъснато с някой. Да виждаш подходящ наблизо?!...Ъ да и помогнем приятелски де..![]()
така ще има полза за две души
положителен резултат плюс наслада и всичко това х2
-Кой ти направи тая синкя ма Пенче?
-Как кой?! Оня простак мъжа ми.
-Е ние мислехме, че е в командировка.
-Ами то и аз така мислех.....
- Dark Angel
Мъжжжж, то по случайност уцелих майМЪЖжжж написа:Айдеее.... надуши ме.Стана като у вица с колежката дет се явява на работа със синина под окото.
-Кой ти направи тая синкя ма Пенче?
-Как кой?! Оня простак мъжа ми.
-Е ние мислехме, че е в командировка.
-Ами то и аз така мислех.....
Ти нали щеше да си командировка...кво четеш тука за цалуФки.
Еййй... от теб гадже не мога да си фана..
![]()
потеглям след малко
а ми се къса сърцето направо и не ми се тръгва
приятно