не знам какво точно ще направим, но няма да тръгна да ги бия и аз, колкото и наивно да е, ще се опитам да ги спра, докато звъня за помощDark написа:т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло?latrevw написа: значи според теб най-добрия начин е да отвърнем на злото със зло
какво постигаш по този начин, по-малко те боли ли
ако е така, някак ми става болно за Вас
............
Re: Живота такъв какъвто е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
ок, щом имаш силата да ги удържаш и звънниш по телефона ....latrevw написа:не знам какво точно ще направим, но няма да тръгна да ги бия и аз, колкото и наивно да е, ще се опитам да ги спра, докато звъня за помощDark написа:т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло?latrevw написа: значи според теб най-добрия начин е да отвърнем на злото със зло
какво постигаш по този начин, по-малко те боли ли
що не звъннеш на Марвел? може би имат нужда от нов героичен персонаж
а ти можеш да се биеш с тях ли? или просто мъжа ти е новия персонажDark написа: ок, щом имаш силата да ги удържаш и звънниш по телефона ....
що не звъннеш на Марвел? може би имат нужда от нов героичен персонаж
дай да не си говорим глупости, исках просто да кажа, че идеята да раздаваме правосъдие не ме блазни, винаги се питам аз с какво съм по-добра, че да съдя някого. аз съм добра в един аспект, той в друга - всички сме заедно тук, трябва да се научим на някакъв ред и съобразяване, иначе не става...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Разкажи, моля те, какво стана по-нататък, важно е за общата картинаDark написа: излизаме с мъж ми от нощно заведение в центъра на София в 4 сутринта
3-ма цигани пребиват от бой мъж с неясна видима възраст /целия е в кръв и кал, лицето му е разбито/
Лежеше в безсъзнанине , а те го ритаха и крещяха "Умрииии кучееее"
втрещих се, мислех, че е мъртъв
какво стана нататък няма да разказвам.....
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Dark Angel
Да, добре е да спреш с глупостите.latrevw написа: а ти можеш да се биеш с тях ли? или просто мъжа ти е новия персонаж
дай да не си говорим глупости, исках просто да кажа, че идеята да раздаваме правосъдие не ме блазни, винаги се питам аз с какво съм по-добра, че да съдя някого. аз съм добра в един аспект, той в друга - всички сме заедно тук, трябва да се научим на някакъв ред и съобразяване, иначе не става...
Човек в такива ситуации не мисли дали е по-добъър или по-лош от тия дето се трепят. Просто ситуацията много бият един пред очите ти не оставя време да се отдадеш на филиософски размишления кой е по-добър, къде ли е предисторията, а защо се бият, дали този дето лежи в безсъзнание не е напсувал на майка някой от мнозинството и т.н.
Хич не мислиш дали раздаваш правосъдие, дали си прав, дали си крив...просто действаш...това е. Мозъка ти изтръпва
За ред, съобразавяне и разбирателство точно в такива моменти някак не остава време
- Dark Angel
Защо? За кое е важно? Каква обща картина? Тая на пребития? Или тая на тримата цигани? Или нашата?Wishes написа: Разкажи, моля те, какво стана по-нататък, важно е за общата картина
Или на вярващите в ненасилието?
забрави......
Всичко, дори и най-дребната случка, си има някаква предистория.Dark написа: т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло?
Ти си видяла кулминацията на случката, знаеш ли какво е станало преди това?
Свят широк, хора всякакви, както се казва, колкото и да е изтъркано.
Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
не става въпрос в такъв момент да преосмисляш ценностите си, те са си в теб, имаш си житейска позиция и тя определя поведението тиDark написа: Да, добре е да спреш с глупостите.
Човек в такива ситуации не мисли дали е по-добъър или по-лош от тия дето се трепят. Просто ситуацията много бият един пред очите ти не оставя време да се отдадеш на филиософски размишления кой е по-добър, къде ли е предисторията, а защо се бият, дали този дето лежи в безсъзнание не е напсувал на майка някой от мнозинството и т.н.
Хич не мислиш дали раздаваш правосъдие, дали си прав, дали си крив...просто действаш...това е. Мозъка ти изтръпва
За ред, съобразавяне и разбирателство точно в такива моменти някак не остава време
Не, много е важно каква е предисторията, както вече писах.Dark написа: Да, добре е да спреш с глупостите.
Ако пребития е напсувал на майка някой от мнозинството, значи си го е търсел.
А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
- Dark Angel
Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?Wishes написа:Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря лиDark написа:Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?Wishes написа:Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
Не давай сега крив пример. Пребитият не ти е бил приятел, нали?Dark написа: Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
ти пък, не е необходимо да ти е приятел, за да се намесиш, въпросът е да се опиташ да го направиш разумно, ако е възможно деWishes написа:
Не давай сега крив пример. Пребитият не ти е бил приятел, нали?
- Dark Angel
Трима бият теб /щото трудно ти ще биеш трима/. Хората минават и отминават. Нямат права да решават кой прав кой крив......Wishes написа:А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
И?
- Глас в пустиня
Официалната версия е, че този дето е снимал и екачил видеото е обиден на армията, защото след мисията е уволнен заради проблеми със сърцето. Аэ лично смятам, че не е мислел за последствията, а го е направил от гъзария. Познавах сержанта от Русе дето загина при атентата в Кербала, живееше в Свищов и работеше в Белене, защо го го обявиха че е русенец - не знам. Познавам и оня пич дето след атентата го лекуваха в чужбинско, заради смазани прешлени...познавам и други които се върнаха живи и здрави...като цяло са кухи лейки и нямат нищо общо с командосите, просто безработни, решили да изкарат някой лев(те всичките ни кадрови редници са такива). Единият в момента завършва висше образование, като минава по тънката лайсна-спонсорство на академията.4avdar4e написа: МИсля, че тук е големият въпрос: кой и с каква цел го е направил???
Грозна работа ти казвам, нямаме идея какви простотии се вършат там, а приказките относно видеото са си чиста проба "политическа коректност". Имам доста познати и от камбоджанските мисии, сред тях като легенди се разказват, как майки продавали 12 годишните си дъщери на войниците...мръсно нещо е войната...От видеоклипчета и разкази на аверчета от френския легион оставам с убеждението, че рейнджърите са един дол дренки, независимо от коя страна са, и каква кауза защитават.
- Dark Angel
Чета. Просто ти както и други пишещи сте свикнали да мислите, че аз не четаlatrevw написа: ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря ли
когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършенDark написа:Чета. Просто ти както и други пишещи сте свикнали да мислите, че аз не четаlatrevw написа: ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря ли
- Dark Angel
Аз умишлено давам такъв пример, за да се замислите. Ненасилието е хубаво нещо, но не винаги е възможноWishes написа:Не давай сега крив пример. Пребитият не ти е бил приятел, нали?Dark написа: Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
Това че ние не го познаваме, че не ни е никакъв, не променя нещата.
Ние вярваме, че трябва да се помага на хора в беда.
Дали е правилно или не - ще ни съдят като тръгнем да преминаваме отвъд
Въпросът който задава Латрево дали имам право или не да правя такива неща звучи смешно тук и сега. Ние пишем седнали по офиси и домове, сравнително защитени, бял ден е
Мда, нъл и аз туй хортувам.. Не виждам нищо чааааак толкова ужасяващо. Всичко си е в рамките на долнопробните селски вечеринки, да го кажем тъй:winkw:БоЕВ написа: Грозна работа ти казвам, нямаме идея какви простотии се вършат там, а приказките относно видеото са си чиста проба "политическа коректност". Имам доста познати и от камбоджанските мисии, сред тях като легенди се разказват, как майки продавали 12 годишните си дъщери на войниците...мръсно нещо е войната...От видеоклипчета и разкази на аверчета от френския легион оставам с убеждението, че рейнджърите са един дол дренки, независимо от коя страна са, и каква кауза защитават.
Виж кадрите на хамериканците с извращенията си бяха гадни и рейнджърите си го отнесоха със затвор, уво и т.н.
ох, защо си мислиш, че само ти си изпадала в подобни ситуацииDark написа:
Въпросът който задава Латрево дали имам право или не да правя такива неща звучи смешно тук и сега. Ние пишем седнали по офиси и домове, сравнително защитени, бял ден е
единственото, което мога да ти призная, че в такава ситуация ти ще реагираш по-адекватно от мен
аз изпитвам някаква паника, но и не мога да остана безучастна
разбирам, че се ядосваш на безхаберието и на идиотизма на хората, минаващи и необръщащи внимание, но отиваш в крайности пак
Да, просто примера на Дарки не беше подходящ.latrevw написа:ти пък, не е необходимо да ти е приятел, за да се намесиш, въпросът е да се опиташ да го направиш разумно, ако е възможно деWishes написа:
Не давай сега крив пример. Пребитият не ти е бил приятел, нали?
Не можеш да отречеш, че поведението ти би било "коренно" (
- Dark Angel
Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3latrevw написа: когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършен
Т.е. аз възмущавам теб и мъж ти
начи ако влезне мъж ми да пише в момента ще станем 50:50 и?
Какво да погледна? Аз вярвам, че тогава сме постъпили правилно. Колкото и да ти е неприятно, аз няма да променя мнението си за тогава. Нито за в бъдеще. Ако недай Боже отново се случи пак ще помогнем
Мне, и аз следя дискусията и съм до голяма степен на тяхна страна. В улични препирни не се меся, освен ако животът ми не зависи от това...Dark написа: Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3
1/4
Това е съвсем различно нещоDark написа:Трима бият теб /щото трудно ти ще биеш трима/. Хората минават и отминават. Нямат права да решават кой прав кой крив......Wishes написа:А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
И?
Ако съм аз ще знам и предисторията.
Не можеш избяга от съдбата
Последно промяна от Wishes на 20.03.07, 12:06, променено общо 1 път.
Тц, аз съм съвършенlatrevw написа: когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършен
Сакън!Dark написа: начи ако влезне мъж ми да пише в момента ще станем 50:50 и?
- Глас в пустиня
Кофти е само(както каза Мъжжж), че тия кадри сигурно вече се въртят из арабските телевизии. А американците са царе на хвърляне на прах в очите, осъдените на затвор сигурно си лайфират в някоя секретна база, на армията са и необходими точно такива хора, да не задават въпроси и да са безкруполни, способни да извършват и гнусни за нормалните хора неща...включително и да стрелят по деца когато е необходимо.4avdar4e написа:
Виж кадрите на хамериканците с извращенията си бяха гадни и рейнджърите си го отнесоха със затвор, уво и т.н.
опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисляDark написа:
Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3
Какво да погледна? Аз вярвам, че тогава сме постъпили правилно. Колкото и да ти е неприятно, аз няма да променя мнението си за тогава. Нито за в бъдеще. Ако недай Боже отново се случи пак ще помогнем
не е тази групата, казах го в отговор на твоето заявление, че и аз като другите си мисля, че не четеш
Не, не ме възмущаваш, в момента ти правя психопортрет, нещо като модел си миDark написа: Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3
А за мъж ти не съм сигурен, айде да не го замесваме човека
- Dark Angel
тук пишат предимно жени /в клуба/ и верятно мнозинството ще е на мнение, че трябва да се бяга бързо и далеч от улични препирни4avdar4e написа: Мне, и аз следя дискусията и съм до голяма степен на тяхна страна. В улични препирни не се меся, освен ако животът ми не зависи от това...
1/4
Мъжете мислят различно и ако са възпитани в благородство и чест ще помогнат.
Помиярите и страхлвците ще избягат или ще бъдат оставени жените им да ги отведат/разубедят
Сега може да ме разпънете за това ми мнение
Отивам на среща и няма да мога да се насладя на участие в дискусия
като се върнеш от среща се опитай да разбереш, че никъде не се опитвам да кажа, че ще обърна гръб и ще подмина, просто войнствеността и крайните ти заключения от една ситуация и възприемането й за модел на поведение, за мен са неприемливиDark написа: Мъжете мислят различно и ако са възпитани в благородство и чест ще помогнат.
Помиярите и страхлвците ще избягат или ще бъдат оставени жените им да ги отведат/разубедят
Сега може да ме разпънете за това ми мнение
Отивам на среща и няма да мога да се насладя на участие в дискусия
- Dark Angel
ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъдеlatrevw написа:опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисля
не е тази групата, казах го в отговор на твоето заявление, че и аз като другите си мисля, че не четеш
И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права.
Начи първо искам безплатна къща, самолет, частен пилот, безплатно училище, храна и облекло за децата и шерп да ми носи лаптопа и папките щото ми криви рамото
Винаги трябва да има малцинство, иначе няма да има и мнозинствоDark написа: ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъде
И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права.![]()
Начи първо искам безплатна къща, самолет, частен пилот, безплатно училище, храна и облекло за децата и шерп да ми носи лаптопа и папките щото ми криви рамото
Имаш ги.Dark написа: И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права.![]()
Само не пускай Даркън да чете из форума..
това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемашDark написа:ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъдеlatrevw написа:опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисля
И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права.![]()
- Dark Angel
Ти искаш да си в стадото - добре. Бъди мнозинство. Харесва ти.latrevw написа: това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
Аз искам да водя стадото