EЙ ся, като запечата поредната дупка
EЙ ся, като запечата поредната дупка
Ще се яви ЪННОУН...
obache....oshte malko i shte vikne:"IDVAAAAMMMM"...Set написа:Мче аз дан съм дохтур Квин лечителкатаДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:МИ аре да го ВАДИ и да ДУПЧИ, нищо че без разрешителното...Гаспод написа:Тия дупки, дето Сетя може да ги прави с неговото джелезо, дори и Ънкновн не може да ги запуши, мисля...![]()
Тя у Америчко
togawa ti shi praish dupki...az i Neznaiko shte zapulvame...
Хмммммм...doktorka написа:obache....oshte malko i shte vikne:"IDVAAAAMMMM"...Set написа:Мче аз дан съм дохтур Квин лечителкатаДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:МИ аре да го ВАДИ и да ДУПЧИ, нищо че без разрешителното...Гаспод написа:Тия дупки, дето Сетя може да ги прави с неговото джелезо, дори и Ънкновн не може да ги запуши, мисля...![]()
Тя у Америчко
Двусмислено???
ЕРОТОМАНКА!
В тоя форум все лами (мeчки) сте се навъдили!
Аз съм за гъби бе
Последно промяна от Set на 05.10.06, 17:35, променено общо 1 път.
Memento mori.
koj?Set написа:Хмммммм...doktorka написа:obache....oshte malko i shte vikne:"IDVAAAAMMMM"...Set написа:Мче аз дан съм дохтур Квин лечителкатаДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:МИ аре да го ВАДИ и да ДУПЧИ, нищо че без разрешителното...Гаспод написа:Тия дупки, дето Сетя може да ги прави с неговото джелезо, дори и Ънкновн не може да ги запуши, мисля...![]()
Тя у Америчко
Двусмислено???
ЕРОТОМАНКА!![]()
В тоя форум все лами (мчеки) сте се навъдили!
Аз съм за гъби бе![]()
![]()
Az?
Lamia?
Mechka?
AZ?
(vij..za erotomankata sym syglasna...
Re: EЙ ся, като запечата поредната дупка
.... и ще каже:ДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:Ще се яви ЪННОУН...
НАЗДРАВЕ! 8)
П.П. Нещо друго ли очаквате да направя?! С двете сентенции казах всичко! Питайте, Сет, той ще ви каже, че и аз мога да се държа просташки, но се въздържам. В края на краищата по- умният и по- благородният винаги отстъпва.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

НАЗДРАВЕ!
Да...
Да...
- Dark Angel
Я кажи какво замества тиренцето в ника тиДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:НАЗДРАВЕ!
Да...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Dark Angel
Хе хе... Аз на Деймос съм служил, преди да ме забият в централата. :)Set написа:Ша ма треснат двата камъка Фобос и Деймос.... 8)ДонЦървуланеJuniorДеГ-вно написа:И Теб!Set написа:Ти ся кого заплашваш бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!