напълно съм съгласнаlatrevw написа: това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
това означава дори липса на ясни принципи
лично мнение
напълно съм съгласнаlatrevw написа: това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
ама не го водиш, не това тук, никъде не го водишDark написа:Ти искаш да си в стадото - добре. Бъди мнозинство. Харесва ти.latrevw написа: това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
Аз искам да водя стадотоНа мен това ми харесва.
Обикновено кучетата водят стадотоDark написа: Ти искаш да си в стадото - добре. Бъди мнозинство. Харесва ти.
Аз искам да водя стадотоНа мен това ми харесва.
напротив, водя го и да чукам на дърво се справям изключително добреlatrevw написа: ама не го водиш, не това тук, никъде не го водиш
не, не си гледал внимателно, те пазят от страниWishes написа: Обикновено кучетата водят стадото
Закъсняваш май за срещаDark написа:не, не си гледал внимателно, те пазят от страниWishes написа: Обикновено кучетата водят стадото
да, част от стадото съм и това по никакъв начин не ме обижда, стадото не означава еднакви и безлични членовеDark написа:напротив, водя го и да чукам на дърво се справям изключително добреlatrevw написа: ама не го водиш, не това тук, никъде не го водиш
ПП/ а тук, под тук ако разбираш клуб Зо4о - това е клуб за мнения. Нима ти се възприемаш като част от стадо????Тук няма значение
много си загриженWishes написа: Закъсняваш май за среща
Това не е добре дори за малцинството
Няма да е зле, ще знам поне кога със сигурност трябва да вляза във форумаDark написа: искаш да качна дневния си режим???
това което най-много желая - че ти нямаш и най-бледа идея какво е тоlatrevw написа: справяш се добре с твоите си неща, а там където най-много желаеш нещо не ти достига - извинявай
следобяд пътувамWishes написа: Няма да е зле, ще знам поне кога със сигурност трябва да вляза във форума
Портрета ти е завършен.Dark написа: това което най-много желая - че ти нямаш и най-бледа идея какво е то
аз не пиша са важните си неща тук
Аман от самозвани майстори на психологическия портрет в тоя клуб
направо умора изпитвам от бездарни напъни за класификация - отегчително е.
разбрах вече,. че всички важните неща си ги пазите за важните хораDark написа: това което най-много желая - че ти нямаш и най-бледа идея какво е то
Голяма скука ще е без тебDark написа: следобяд пътувам
утре пътувам
четвъртък и петък имам много работа
събота преди обяд съм в командировка
другата седмица първите 2 или 3 дни пътувам
важните неща се пазят.latrevw написа:разбрах вече,. че всички важните неща си ги пазите за важните хора
ама си пишем тук каквото ни харесва и каквото виждаме, нали
а е верно, че нямам и най-бледа идея какво се случва в главата ти, лошото е, че и ти си малко объркана ми се струва и се заблуждаваш сама
знаеш, че те харесвам и ми е болно от този спор, можеше по съвсем различен начин да проведем. не знам защо обичаш острото противопоставяне и крайните мнения
и? само не пращай сметка за 250 долара моля теWishes написа:Портрета ти е завършен.Dark написа: това което най-много желая - че ти нямаш и най-бледа идея какво е то
Колко е бездарен не знам.
Човек не може сам да се анализира
Като начинаещ фройдист няма да ти искам париDark написа: и? само не пращай сметка за 250 долара моля те
може да си го сравниш с портретите на други угрижени за моето психическо здраве клубари и клубарки
Щото виртуално не й се вижда сексапилаDark написа: Аз харесвам твоят реален образ. Виртуалният ти такъв ми лази здраво по нервите
женственост, спокойствие и добротаWishes написа: Щото виртуално не й се вижда сексапила
Нима? И защо?БоЕВ написа:[
Напротив, мангали са!
С това съм напълно съгласен, няма място за емоции, щом се налага и ситуацията го изисква - действаш, без да ти пука за жени, деца, невинни...[/quote]Който не може да си контролира емоциите, да не е ставал рейнджър.
Мда - мисля записа не е цъфнал случайно баш сега, както и инфото за него много бързо проби, нещо, което можеше да се избегне. Има и други подобни записи из vbox, но никой не ги дъвче.Пипилота Шантиклер написа:Нямам време да чета всичко, а и не искам в момента.
5. Да, трябва да уволнят войниците от записа и да накажат ръководителите им. И разведките също, щом са допуснали изтичане на информация. Това уволнение е неизбежно и е чисто политически ход. И обица на ухото.
Да, нещата са се променили много и към по-добро.pocti_bezobidna написа:Мда - мисля записа не е цъфнал случайно баш сега, както и инфото за него много бързо проби, нещо, което можеше да се избегне. Има и други подобни записи из vbox, но никой не ги дъвче.Пипилота Шантиклер написа:Нямам време да чета всичко, а и не искам в момента.
5. Да, трябва да уволнят войниците от записа и да накажат ръководителите им. И разведките също, щом са допуснали изтичане на информация. Това уволнение е неизбежно и е чисто политически ход. И обица на ухото.
Ти какво мислиш за новите контингенти дето ги пращат?
А от 2004 насам нещата променили ли са се към по-добро - в смисъл на подготовка, екипировка и т.н? Начи - ако смяташ, че въпроса ми не е на място - извинения предварително и не ми отговаряй...
Начи, това е откъслечен запис, който не показва ситуацията в цялост.pocti_bezobidna написа:Нима? И защо?БоЕВ написа:[
Напротив, мангали са!
С това съм напълно съгласен, няма място за емоции, щом се налага и ситуацията го изисква - действаш, без да ти пука за жени, деца, невинни...Който не може да си контролира емоциите, да не е ставал рейнджър.
Хайде сега, ясно е, че е употребено като обида. Пък какво е значело първоначално и какво точно е мангал - това няма отношение в случая...БоЕВ написа: Мангал, както и Егюпец(от Египет, египтянин) са станали синоним на циганин малко по-късно, в началото са визирали тъмнокожи с арабски произход.
Голямо клише е това, спирам и аз, няма шанс да постигнем разбирателство по някои теми.БоЕВ написа:В армията няма място за чувства...спирам, и без това писах повече от колкото трябва по темата.
Напротив! Приятно ми е да чета мненията ти, а се спирам, защото се изчерпах, има опасност да започна да се повтарям, а що се отнася до разбирателството, не мисля, че мненията ни се разминават много, въпрос на интерпретация.pocti_bezobidna написа:
... няма шанс да постигнем разбирателство по някои теми.
Селянията е в армията. Сори, обаче така смятам и затва ги оправдавам. Кой, бе братче, ще отиде да се бие с пушки, ако няма адреналин на буци и глава пълна с чалга. Офицерите са друга работа. Офицерите траа да са наобратно чиста глава, честна ръка и тва такова сърце. Офицерите учат, кариера гонят, хора пазят и отговарят...бе тинтири минтири просто познавам офицери и знам че са акъли и много гот народ. А войниците и сержантите трабва да са нахакани и толкова. Ако не са, няма да са войници. Или па сержанти. Този съд ги оправдава. Тряс!МЪЖжжж написа:Редно е да ги уволнят. Селянията си е селяния.
Ако в живота законите не се спазват, то в армията реда е възможно най-важното нещо, както и единоначалието. По-важно и от мисленето /аз затова не съм военен/.
Или пак ще бистриме моралната страна и колко добър в професията е едикой си?
Кой ли? Бедните провинциалисти, може и висшисти от дълбоката провинция!Green Light написа:Кой, бе братче, ще отиде да се бие с пушки, ако няма адреналин на буци и глава пълна с чалга.МЪЖжжж написа:Редно е да ги уволнят. Селянията си е селяния.
Ако в живота законите не се спазват, то в армията реда е възможно най-важното нещо, както и единоначалието. По-важно и от мисленето /аз затова не съм военен/.
Пипилота, чувала ли си за популизъм? Тва е на цинизма брат му. Имат и сестричка - демагогията. Не съм съгласен с теб. Може и да има висшисти от провинцията, които са постъпили в армията и заминали в Ирак от недоимък. Ти може и да направиш от това правило, че такава е цялата армия и всички български части по света, ама ще говориш от името на гореизброеното семейство, пък аз не ги обичамПипилота Шантиклер написа:Кой ли? Бедните провинциалисти, може и висшисти от дълбоката провинция!Green Light написа:Кой, бе братче, ще отиде да се бие с пушки, ако няма адреналин на буци и глава пълна с чалга.МЪЖжжж написа:Редно е да ги уволнят. Селянията си е селяния.
Е това вече е цинизъм:twisted:
Имаш ли представа че средната заплата е 200 лв и в най-добрия случай единия от семейството работи?!
Това не са някакви глезотии.
Ще ми се да направи някой статистика колко от постъпилите на работа войници са софиянци например. Щото тука има работа, улиците ще метеш и пак ще се изхранваш:evil:
оня ден ходих по домашни посещения в центъра на Варна. до морската градина в гръцката махала...аз съм порастнал там имаме къща...първите 30 години...сега е е@ах ти кирливото свърталище Гръцката...къщите половината ...ошмулени, мизерни, навсякъде строежи, прахоляци, колите гъз до гъз...и за тези имоти хората плащат луди пари:shocked:....ми да додат да живеят у нужника на село, хич безплатно:twisted:Dark написа:ахъм, като на моменти се регистрира нарастване броя на идиотите в градоветеКент написа: Това е прекалено, идиотите по градовете и по МНМ са горе-долу по равно
казват там било най-хубавото във Вашия вилаетКент написа: оня ден ходих по домашни посещения в центъра на Варна. до морската градина в гръцката махала...аз съм порастнал там имаме къща...първите 30 години...сега е е@ах ти кирливото свърталище Гръцката...къщите половината ...ошмулени, мизерни, навсякъде строежи, прахоляци, колите гъз до гъз...и за тези имоти хората плащат луди пари:shocked:....ми да додат да живеят у нужника на село, хич безплатно:twisted: