И за да изиграеш добре ролята, трябва ли да си повярваш
Ако не е глупав въпросът...
Редовно. Така се минава метър.Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
И за да изиграеш добре ролята, трябва ли да си повярваш?
Постоянно го правя. Вече е автоматична реакция. Особено към високомерните и самовлюбените... И, да знаеш, мноооого помага в такива случаи...Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
много готина темаStranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?

Доста често ми се случва, по-скоро ми се налагаStranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?

Много странно... трябва ли да си повярваш. Не знам в какъв смисъл да си повярваш. Да забравиш, че играеш роля ли? Тогава как ще осъзнаваш, че се преструваш. Пък ако умишлено осъзнаваш, че се преструваш, значи не си вярваш. Много е сложно това за мене.Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
всеки денStranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
vyara написа: Бе човек може да се оплете като пиле в калчища с тез конспирации. Затова откритост, откритост и истинност до дупка и туй му е майката. Мдаааа
Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
caliostro написа: всеки ден![]()
нон стоп
щото на всяка крачка са все знаещи,разбирачи и можещи
caliostro е артист??? верно ли?endrofini написа:
Щото си артист, не за друго!
аз се чувствам много зле, всяка една цигара вече ми причиняваше болкаlatrevw написа:
абе всички вкупом ли отказвате цигарите, браво на вас!

стискам, дано успееш!snowprincess написа:аз се чувствам много зле, всяка една цигара вече ми причиняваше болкаlatrevw написа:
време е да ги спра, 20 години съм се тровила, моля се да успея, стискай палци
Не, и не обичам. Твърде много си се харесвам, за да се правя на глупачка. Обачееее, мога много многозначително да мълча, когато се налагаStranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
Да, редовно беше. Сега нарочно е по- рядко. Иска ми се да не го правя хич, но пусто, така се живее по- лесно.Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
Е сичко е според зависи де4avdar4e написа: Искам само да ти река, че най-големите разочарования съм имала от хора, които съм надценявалаПък ако подцениш някой, той може приятно да те изненада
А най-добре е да нямаш никакви очаквания - просто да оставиш действителността да се разгърне пред теб,Gaspode написа:Е сичко е според зависи де4avdar4e написа: Искам само да ти река, че най-големите разочарования съм имала от хора, които съм надценявалаПък ако подцениш някой, той може приятно да те изненада
Ако ще се надлъгваме нещо... преговори май му викат... по-добре да ги надцениш. Тогава ако не са чак толкоз умни изненадата е положителна...
Пък ако е за друго... нов човек в офиса, примерно.. по-добре е да очакваш по-малко... и отново изненадата е положителна :)
Темата е за първия случай според мен
Случвало ми се е. От известно време се опитвам да не го правя.Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?
Бе трудно си е. Човек винаги си съставя мнение и съответно очаквания. Дори и от един поглед. Освен това да оставиш действителността може само ако си неактивен участник. Наблюдател, един вид... от ония, дето правят електрона от вълна на материяMila написа:
А най-добре е да нямаш никакви очаквания - просто да оставиш действителността да се разгърне пред теб,
и чак след това да прецениш.Не е чак толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед.
Хм, винаги ми е излеждало,че непрестанните усилия са само за успокоение на нервите на очакващия.Gaspode написа:
Бе трудно си е. Човек винаги си съставя мнение и съответно очаквания. Дори и от един поглед. Освен това да оставиш действителността може само ако си неактивен участник. Наблюдател, един вид... от ония, дето правят електрона от вълна на материя
А когато си Главно Действащо Лице някак си не върви да оставиш нещата просто да се случват
Логично звучи... Ще трябвада трениргам явноMila написа: Хм, винаги ми е излеждало,че непрестанните усилия са само за успокоение на нервите на очакващия.
Да е ясно - не съм за безделието, но обикновено правим ненужно много преценки, които само затормозяват психиката. Ако свикнеш да мълчиш наум, ще се сдобиеш с много по-ясен поглед и да "отсееш плявата".
надявам се, че не са били толкова големи:blum:4avdar4e написа:Искам само да ти река, че най-големите разочарования съм имала от хора, които съм надценявалаGaspode написа:По-добре да ги надценим, отколкото подценимПък ако подцениш някой, той може приятно да те изненада

latrevw написа:caliostro е артист??? верно ли?endrofini написа:
Щото си артист, не за друго!
В момента нямам звук на компа:crying: Ще го видя някой друг път...snowprincess написа: надявам се, че не са били толкова големи:blum:
http://www.youtube.com/watch?v=ncirovhlQcw
звуците са особено важни в случая4avdar4e написа:В момента нямам звук на компа:crying: Ще го видя някой друг път...snowprincess написа: надявам се, че не са били толкова големи:blum:
http://www.youtube.com/watch?v=ncirovhlQcw

Зависи много от конкретната ситуация. Не е задължително да си вярваш, достатъчно е да знаеш защо го правиш.Stranniche написа:Случвало ли ви се е да се правите на глупак, на незнаещ, или на неразбиращ?