Много красив, макар че има още какво да се желае по отношение на качеството................ на снимките:winkw::-)Dark написа:ето амарилис, този го отглеждам много старателно.
Аре ве ... Пролет
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Добро утро

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
да зная. Взех на заем това фото да го снимамfrisky lioness написа: Много красив, макар че има още какво да се желае по отношение на качеството................ на снимките:winkw::-)
Нашият е професионален, стар и нема цифри
- Глас в пустиня
Вчера беше мрачно. Снощи духа като за световно. Днес вали като из ведро. Нека вали, има нужда, ама да е леко и спокойно, да напива в земята, а сега плющи силно, на едри капки и образува мътни потоци, които отмиват всичко и пълнят деретата. Дано да няма като миналогодишните изпълнения със затлачените корита и разливите.
- Глас в пустиня
М, да, виждал съм ги, красиви са.Dark написа:ето амарилис, този го отглеждам много старателно. Не съм виждала да се продава точно този сорт
- Глас в пустиня
Жестоко!Gaspode написа:За любителите - цветари спицялно![]()
От мойте кубинки най-много да поникнат гъби.
Шегата на страна, декоративният слънчоглед е много красиво цвете, а "саксийте" са страхотни. Миналата година сях семенца от тоя сорт, но когато станаха на трето листче ги опасоха голите охлюви...не можах да ги спася, а трябваше само да ги полея с бира, няколко капки бира са достатъчни да умъртвят охлюв. Пръскането със слаб алкохол се прилага много от ягодопроизводители, при тях охлювите вършат маса поразии...другият ефикасен ековариант е да се пуснат в насажденията фазани.
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
Има ги хиляди, по няколко вида за вредител, химия, с различен карантинен период, проблема е, че винаги от нея остава и в продуктите. Точно за това хората там където си ти, май лудват на тема екопродукция. Шансовете на Бг земеделието не са в химията и генномодифицираните продукти, а в екопроизводството, от това което е в момента по-еко не може и да бъде.Piqndurnik написа: По магазините тук продават нещо за ръсене. Много е ефективно, но трае докато го навали няколко пъти.
пп Кво шъ кайш за по бира с пръжки от охлюви. Това май е най-добрия вариант.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре че не съм охлювБоЕВ написа: няколко капки бира са достатъчни да умъртвят охлюв. Пръскането със слаб алкохол се прилага много от ягодопроизводители, при тях охлювите вършат маса поразии...
Фоторазказът за вишните ще го направя като ми проработи по-бързо bgphoto-то, за да кача снимките. Май и там трябва да се напръска с бира:winkw:!!!
- Глас в пустиня
Абе...не сме много по-различни от охлювите - алкохола не прощава...дори и на мен.Stranniche написа:
Добре че не съм охлюв!!!
Фоторазказът за вишните ще го направя като ми проработи по-бързо bgphoto-то, за да кача снимките. Май и там трябва да се напръска с бира:winkw:!!!
Бгфото не само ги напръсках, а направо ги отсвирих, сега качвам в снимкабг, на тоя етап ме устройва...а имало и друг начин, направо от твоя комп, натискаш Add image to post, долу в ляво, точно под карето за писане на отговор.
Когато си готова - тогава. Умея да чакам.