Аре ве ... Пролет

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Добро утро

Мнение от frisky lioness »

Dark написа:ето амарилис, този го отглеждам много старателно.
Много красив, макар че има още какво да се желае по отношение на качеството................ на снимките:winkw::-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Много красив, макар че има още какво да се желае по отношение на качеството................ на снимките:winkw::-)
да зная. Взех на заем това фото да го снимам
Нашият е професионален, стар и нема цифри :snlach: само на хартия снимки
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Вчера беше мрачно. Снощи духа като за световно. Днес вали като из ведро. Нека вали, има нужда, ама да е леко и спокойно, да напива в земята, а сега плющи силно, на едри капки и образува мътни потоци, които отмиват всичко и пълнят деретата. Дано да няма като миналогодишните изпълнения със затлачените корита и разливите.
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:ето амарилис, този го отглеждам много старателно. Не съм виждала да се продава точно този сорт
М, да, виждал съм ги, красиви са.:cool:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

За любителите - цветари спицялно :grin::grin:

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа:За любителите - цветари спицялно :grin::grin:
От тва по-яка реклама на патъци, здраве му кажи :shocked:
Аватар
Глас в пустиня

Gaspode написа:За любителите - цветари спицялно :grin::grin:
Жестоко!:grin:

От мойте кубинки най-много да поникнат гъби.:lol:

Шегата на страна, декоративният слънчоглед е много красиво цвете, а "саксийте" са страхотни. Миналата година сях семенца от тоя сорт, но когато станаха на трето листче ги опасоха голите охлюви...не можах да ги спася, а трябваше само да ги полея с бира, няколко капки бира са достатъчни да умъртвят охлюв. Пръскането със слаб алкохол се прилага много от ягодопроизводители, при тях охлювите вършат маса поразии...другият ефикасен ековариант е да се пуснат в насажденията фазани.:-)
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

БоЕВ написа:...другият ефикасен ековариант е да се пуснат в насажденията фазани.:-)
Или патки.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Piqndurnik написа:
БоЕВ написа:...другият ефикасен ековариант е да се пуснат в насажденията фазани.:-)
Или патки.
За патките не знаех! :roll:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

БоЕВ написа:За патките не знаех! :roll:
Аз пък за бирата не знаех. Ама и да знаех - все тая. Не бих черпил с нея охлювите.
По магазините тук продават нещо за ръсене. Много е ефективно, но трае докато го навали няколко пъти.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Piqndurnik написа: По магазините тук продават нещо за ръсене. Много е ефективно, но трае докато го навали няколко пъти.
Има ги хиляди, по няколко вида за вредител, химия, с различен карантинен период, проблема е, че винаги от нея остава и в продуктите. Точно за това хората там където си ти, май лудват на тема екопродукция. Шансовете на Бг земеделието не са в химията и генномодифицираните продукти, а в екопроизводството, от това което е в момента по-еко не може и да бъде.:-)

пп Кво шъ кайш за по бира с пръжки от охлюви. Това май е най-добрия вариант.:grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

БоЕВ написа: няколко капки бира са достатъчни да умъртвят охлюв. Пръскането със слаб алкохол се прилага много от ягодопроизводители, при тях охлювите вършат маса поразии...:-)
Добре че не съм охлюв :beer: !!!

Фоторазказът за вишните ще го направя като ми проработи по-бързо bgphoto-то, за да кача снимките. Май и там трябва да се напръска с бира:winkw:!!!
Аватар
Глас в пустиня

Stranniche написа:
Добре че не съм охлюв :beer: !!!

Фоторазказът за вишните ще го направя като ми проработи по-бързо bgphoto-то, за да кача снимките. Май и там трябва да се напръска с бира:winkw:!!!
Абе...не сме много по-различни от охлювите - алкохола не прощава...дори и на мен.:winkw:
Бгфото не само ги напръсках, а направо ги отсвирих, сега качвам в снимкабг, на тоя етап ме устройва...а имало и друг начин, направо от твоя комп, натискаш Add image to post, долу в ляво, точно под карето за писане на отговор.:-)

Когато си готова - тогава. Умея да чакам.:-)
Публикувай отговор