Туризъм, хижи, такси, феномени, срам, татковина...
- Житената Питка
- BOFH
Туризъм, хижи, такси, феномени, срам, татковина...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Пипилота Шантиклер
На мнение съм, че изобщо не трябва да плащам на който и да било, който си е оградил нещо, създадено от природата и цуца парички от останалитеcaliostro написа:на мнение съм че всичко трябва да се плаща
но трябва да има и екстри
беседчица,пейчици
напитчици
Изобщо разпределението на световните ресурси ми бърка в здравето и гледам да не мисля за това, щото много се ядосвам.
- Пипилота Шантиклер
- Житената Питка
- BOFH
Идеята е, че ако се плаща се плаща за нещо в което някой е вложил усилия/разработил/направил и ти го получаваш под формата на услуга. В случая имаме някакви хора които взимат пари просто защото минаваш от някъде... е сори!
Примерът с Орлов Мост е много адекватен.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Разработил, направил... Ми що не го е направил насред пустинята - там да си бодне чадърчето, примерно, да видим кой му е умрял за мизерното чадърче.Житената Питка написа:Идеята е, че ако се плаща се плаща за нещо в което някой е вложил усилия/разработил/направил и ти го получаваш под формата на услуга. В случая имаме някакви хора които взимат пари просто защото минаваш от някъде... е сори!
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Re: Туризъм, хижи, такси, феномени, срам, татковина...
Помня навремето, че АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО всеки посетил хижата имаше право да се стопли край печката и да получи чаша горещ чай!!!!!!
Сега може и да умреш като куче докато чакаш хижаря да се появи, защото е ходил на майната си да посавя капани и примки за животни...
Наистина няма край човешката алчност и глупост!!!
Сега може и да умреш като куче докато чакаш хижаря да се появи, защото е ходил на майната си да посавя капани и примки за животни...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Преди повече от 10 години 3 момичета се бяхме запътили към Страшното езеро. Бяхме малко позкъснели, появиха се облаци и решихме да пренощуваме в х.Мечит и да продължим похода на другия ден. Обаче - дори не ни допуснаха в хижата! Тогава спринтирахме към Страшното езеро, малко под него се стъмни и заплющя един дъжд, стана хлъзгаво... Слава Богу, добрахме се до заслона, но на другия ден вместо към вр.Мальовица закуцукахме към София:?. Тогава бях млада и безобидна... Но сега да ми се случи това, тоя хижар само да ми падне!сър Айвънхоу написа:Помня навремето, че АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО всеки посетил хижата имаше право да се стопли край печката и да получи чаша горещ чай!!!!!!
- сър Айвънхоу
аз говоря за времето, когато все още БТС управляваше хижите, т.е. преди да падне Байко...Stranniche написа:
Преди повече от 10 години 3 момичета се бяхме запътили към Страшното езеро. Бяхме малко позкъснели, появиха се облаци и решихме да пренощуваме в х.Мечит и да продължим похода на другия ден. Обаче - дори не ни допуснаха в хижата! Тогава спринтирахме към Страшното езеро, малко под него се стъмни и заплющя един дъжд, стана хлъзгаво... Слава Богу, добрахме се до заслона, но на другия ден вместо към вр.Мальовица закуцукахме към София:?. Тогава бях млада и безобидна... Но сега да ми се случи това, тоя хижар само да ми падне!![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да-а-а, хубави времена бяха тогава по баирите...сър Айвънхоу написа:аз говоря за времето, когато все още БТС управляваше хижите, т.е. преди да падне Байко...
Пък бяхме и мляяди и пращящи от енергия...
- Глас в пустиня
УВАЖАЕМИ ТУРИСТИ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ СА НЕЗАКОННИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ЗАДЪЛЖИ ДА ПЛАТИТЕ ТАКСАЖитената Питка написа:БАМ!
Също така никой не може да ви спаси да не ядете бой!
Тва е пълен идиотизъм. От природата се печели...ама не по тоя начин...