............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:18, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Абе, ще се окаже по- скъпо и в нашата реалност. Само след още десетина години. Жалко е, че ще ги изкупят чужденците...Mila написа:Е, то обикновено цената я прави мястото - ако е "вървежно" е скъпо, самата постройка не може да вдигне кой знае колко.
Пък родопското село като нищо може да се окаже по-скъпото място. Макар и в някоя паралелна реалност.

- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Най- скъпите вили в света...
И едното и другото си имат своя чар. Ако обичаш морето и искаш да ходиш на плаж, няма да отидеш на планина, нали? Или ако децата ти пожелаят да се плацикат в морето...[unknown] написа: Не, благодаря! Не ми е по вкуса всичко това. Предпочитам къщичка в някое тихо, родопско село...
И ако имаш възможност да отидеш на чисто море с палми, сигурна съм, че няма да предпочетеш нашето красиво, но замърсено Черно море, чалгата, която се носи от бара на хотела или сърдитите хазяйки от Созопол и Несебър.
Аз съм планинар човек и обожавам Рила и Родопите, но повечето хора обичат да ходят на плаж.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тревата не знам дали е внесена - тропиците често са много зелени, вентилаторите са по-екологични от климатиците и без тях не може, но залата за мъчения с тези пердета е страхотен кич:shocked::shocked::shocked:! И колите са ужас! Абсолютно прав си![unknown] написа: Усещане за бойна обстановка с тия хамъри...
Чанове от вносна трева, вместо натурална
Зала за мъчения...
Вентилатор, вместо климатик...
Пак вентилатори...
И пак внесена трева...
А това над леглото е мрежа за комари - като си лягаш, пускаш я над цялото легло
Ъхъ. Така е. А за тревата- виж как е подредена на каренца. Ясно е, че са чанове. Изкуствуно от всякъде. Като на футболно игрище.Stranniche написа:Тревата не знам дали е внесена - тропиците често са много зелени, вентилаторите са по-екологични от климатиците и без тях не може, но залата за мъчения с тези пердета е страхотен кич:shocked::shocked::shocked:! И колите са ужас! Абсолютно прав си![unknown] написа: Усещане за бойна обстановка с тия хамъри...
Зала за мъчения...
Пак вентилатори...
И пак внесена трева...![]()
А това над леглото е мрежа за комари - като си лягаш, пускаш я над цялото легло.

Абе хубава си е тая ливадка.. Нищо, че е от чимове. /
как бих извъргалял на нея Дарки..
ама тихо, че да не ми сменяш кастанетките после, като чуе мъжа и кви ги разправям
/. Може да е кич, ама е чистичко и подредено мамка му.
Това мислех да направя и на моята къща. Точно свърших строителните процеси и трябваше двора да се оправи..и пак бастуните..
Явно си е карма. В тоя живот ми е писано да не се обвързвам с каквото и да е материално /освен ако не лети
/.
Това мислех да направя и на моята къща. Точно свърших строителните процеси и трябваше двора да се оправи..и пак бастуните..
- Глас в пустиня
Тази с малко префасониране става. Да се махнат кичозните статуи като начало.[unknown] написа:
![]()
Нищо и няма на тревата.
Вентилаторите са по-добри от климатиците във всички отношения.
Там, където бих си купила къща у нас, построиха хотели.
- Глас в пустиня
Тия "шарки" остават, ако не се лъжа, от косачките тип трактор(миниатюрен трактор с ротор отдолу). За тая ливадка максимум половин час, а за да не поляга на една страна тревата и да бъде еднаква дължината й, е необходимо да се окосява на кръст, по дължина и по ширина. Градинар да си там - добре платен и на особена почит.caliostro написа:тези шарки ги правят за да намират работа на градинарите
по цял ден с ливадка малка да си се занимават
пп
Добра е идеята. Имаме приятели, семейство, които са учили в Лесото. Друго работят сега, но ходят да поддържат градини и дворове по лъскавите къщи покрай София (на нещо като абонамент) и казват, че добре си докарват...БоЕВ написа: ппПроучвам идеята за едно звено озеленители, поддръжка на дворове и градинки.
- Глас в пустиня
Ахъм, има бъдеще.4avdar4e написа:Добра е идеята. Имаме приятели, семейство, които са учили в Лесото. Друго работят сега, но ходят да поддържат градини и дворове по лъскавите къщи покрай София (на нещо като абонамент) и казват, че добре си докарват...БоЕВ написа: ппПроучвам идеята за едно звено озеленители, поддръжка на дворове и градинки.
Има десетки варианти. Първо е тревичката, после е поддръжката, а по принцип бивали такова спретнато дворче без градинска мебел...
- Piqndurnik
- snowprincess
уф, заради тази снимка колко пъти влязох в темата, довечера сигурно ще я сънувам
това е дежа вю - сякаш някога ми се е случвало да бъда на това място

това е дежа вю - сякаш някога ми се е случвало да бъда на това място

- Stranniche
- Обратна връзка:
Деверът ми имаше къща на Карибско море точно между планината и морето. Но при едни поройни дъждове планината се свлякла и помела почти всичките къщи от селището. Сега там е пустош.Piqndurnik написа:Аз пък искам планински остров - кеф ми на плажа, кеф ми да се катеря по баирите.
Предпочитам планината с езерцата
Последно промяна от Stranniche на 21.03.07, 19:16, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Приятелю, кой то даде тези снимки, м???[unknown] написа:
Пясък и палми
Усещане за бойна обстановка с тия хамъри...
Бетон, стъкло и палми
Зала за мъчения...
Пак вентилатори...
И пак внесена трева...
Не, благодаря! Не ми е по вкуса всичко това. Предпочитам къщичка в някое тихо, родопско село...
Колко пъти им казвах на охраната да не позволяват някой да ми снима острова!!!
Баси! Ще ги уволнявам аз тях....
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря!!!БоЕВ написа:Вчера там беше ветровито 155км/ч...ако след вятъра е останал лифта, сигурно ще работи...за след 2-3 седмици нищо се незнае...Stranniche написа:Някой да знае какво е времето сега на Рила? И какво ли ще е след 2-3 седмици? И работи ли лифтът на Ястребец? НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!:lol: