Куриерите...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Куриерите...

Мнение от Глас в пустиня »

Тук са бе, тук са вече. Вчера ги видях. Дошли са и не губят време. Преглеждат гнездата...

Изображение

Стягат ги за новото люпило...

Изображение

Обикалят поляните и блатата, за да ги категоризират според вид и качество на мръвката, количиството на порцията...

Изображение

Изображение

Пролет е ей, връзвайте мартениците по храсти и дървета...

:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Понеже в центъра на София не ми се очертава да видя скоро щъркел, приемам твоите за знак да свалям мартениците :-)
Много симпатични фтички...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа:Понеже в центъра на София не ми се очертава да видя скоро щъркел, приемам твоите за знак да свалям мартениците :-)
Много симпатични фтички...
Това е целта Чаве, за който нама възможност, то и Странниче-то май се оплака, че при тях няма щъркове.:roll: Имаше преди време един филм, за някакъв шаман който гледаше през очите на един гарван, правеше някакъв ритуал и така чрез птицата виждаше неща които трудно би могъл да види. Аз, понеже не ги разбирам шаманските алабалистики, с помощта на апарати ви предлагам да погледнете през мойте очи, да видите това което виждам, все едно сте били там и сте го видяли.:-)
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Ей, другарче си ти. :lol: Още си ги носех - мартениците, надежда имах, че ще видя щъркел. :grin: И го видях, де. :winkw:
Къде ли си изпуснах чувството за пролет?!? :( Сигурно топлата зима е виновна. :mad: :grin: Да си намеря виновен на кривото настроение. :grin:
Публикувай отговор