(Разсеяно):
- Просто си растат.
- Като дърветата и цветята ли?
- Да, нещо такова.
- И трябва да ги посадиш и да ги поливаш?
- А, не, няма нужда чак толкова...
(Много категорично):
- Значи като дивите теменужки.
Точка.
Ако решиш да издадеш книга с всички бисери на тази малка сладка маймунка ще се свърши хартията в Бг.Мнемозина написа:- Как порастват ноктите?
(Разсеяно):
- Просто си растат.
- Да, нещо такова.
(Много категорично):
Точка.
Това Бг като Бургас ли да го чета?esti написа: Ако решиш да издадеш книга с всички бисери на тази малка сладка маймунка ще се свърши хартията в Бг.
Може и като Зимбабве.Мнемозина написа:
Това Бг като Бургас ли да го чета?
Всички деца ръсят много сладки бисери.esti написа:Може и като Зимбабве.Мнемозина написа:
Ми аз се опитах да намеря свързващо звено между ноктите и дивите теменужки, но не успях. Нито на цвят си пасват, нито на аромат......абе знаеш ли, детето е право - по растежа си приличат. И едното и другото просто си расте без да го посаждаш.Мнемозина написа:Думата беше за теменужките и ноктите.
Аз съм виждала лилави нокти също така.esti написа:Ми аз се опитах да намеря свързващо звено между ноктите и дивите теменужки, но не успях. Нито на цвят си пасват, нито на аромат......абе знаеш ли, детето е право - по растежа си приличат. И едното и другото просто си расте без да го посаждаш.Мнемозина написа:Думата беше за теменужките и ноктите.
Моите в момента са златни (и леко блещукатМнемозина написа:Аз съм виждала лилави нокти също така.esti написа:Ми аз се опитах да намеря свързващо звено между ноктите и дивите теменужки, но не успях. Нито на цвят си пасват, нито на аромат......абе знаеш ли, детето е право - по растежа си приличат. И едното и другото просто си расте без да го посаждаш.Мнемозина написа:Думата беше за теменужките и ноктите.![]()
Нещо повече - имала съм такива.
много сладкаМнемозина написа:Всички деца ръсят много сладки бисери.esti написа:Може и като Зимбабве.Мнемозина написа:
При дъщеря ми ме стряска... има някаква абсолютна убеденост, че това, което тя си е обяснила, е вярното.
Не че няма да чуе друго, ако й го кажа, но направо губя желание.
Както и да е, това е друга тема вече.
Думата беше за теменужките и ноктите.
Човека явно се готви за политик, бре! Я недей му проваля кариерата от малък!!!4avdar4e написа:Виж девойките какви философски въпроси си задават...
Щото младежите знаят, че ноктите служат предимно за ... бъркане в носа
На тържеството миналата седмица аха да потъна в земята. Господинчото адски сериозно се беше заел със задачата да търси съкровища в носната си кухина, след което небрежно да ги трие в шаячните си потури (че бяха с народни носии)
Добре, че всеки си гледаше май само неговото чадо.... А аз бях твърде далеч дори да направя зверска физиономия...
Ама ти направо ме гръмна!!! Това си е жив PR!!!Мнемозина написа:- Как порастват ноктите?
(Разсеяно):
- Просто си растат.
- Да, нещо такова.
(Много категорично):
Точка.
Мнемозина написа:- Как порастват ноктите?
(Разсеяно):
- Просто си растат.
- Да, нещо такова.
(Много категорично):
Точка.
Абсолютно е готов! Любим похват му е: пита някой възрастен за нещо, после отива при аверите и казва: На мен току-що ми дойде на ум.... Така се прави тосър Айвънхоу написа: Човека явно се готви за политик, бре! Я недей му проваля кариерата от малък!!!
Миии, те вече бяха облечени и готови за представление ..сър Айвънхоу написа:П.С. А ти... сети ли се да му сложиш една кърпа в джоба на потурите, м???
Кой, кой, кой беше онзи, дето каквото докоснел се превръщало в злато?esti написа: Моите в момента са златни (и леко блещукат) - ако твоите лилави нокти минават за теменужки, дали аз да не се пробвам в някое златарско ателие... Случайно да знаеш как върви златото?:lol:
Дай Боже! Дано да си я запази, пък как ще се възпитаваме - ще видим.Semiramis написа:
много сладка
така им завиждам за убедеността ... в тоя гаден свят на мрачни съмнения и терзания е ли нещото сиво или е тъмно сиво
да ти е жива и здрава, мислителката.
Ама не садиш нокти, нали? Друго нещо... посаждаш.Remmivs написа:Имаше един фантастичен разказ за една цивилизация между показалеца и средния пръст. Това офф или почти.
Иначе трябва да ги посадиш. Едно семенце, едно яйчице и после се започва.
И да ги поливаш трябва.
А теменужки има и в Метро. Много са готини. Не знам дали са и диви, но са красиви! Взехме на голямата.
Абе моят младеж много повече ме мъчеше с философски въпроси. При това чакаше и отговорите. А тази сама си отговаря...4avdar4e написа:Виж девойките какви философски въпроси си задават...
Щото младежите знаят, че ноктите служат предимно за ... бъркане в носа
На тържеството миналата седмица аха да потъна в земята. Господинчото адски сериозно се беше заел със задачата да търси съкровища в носната си кухина, след което небрежно да ги трие в шаячните си потури (че бяха с народни носии)
Добре, че всеки си гледаше май само неговото чадо.... А аз бях твърде далеч дори да направя зверска физиономия...
Ъ-ъ некъф гръцки цар беше, забравих му името. А, да - Мидас. Уф!Мнемозина написа:Кой, кой, кой беше онзи, дето каквото докоснел се превръщало в злато?
Я внимавай!
Хммм... А ти ще споделиш ли какво по-точно очакваше?сър Айвънхоу написа:
Ама ти направо ме гръмна!!! Това си е жив PR!!!
Какво може да очаква човек при думите "разговор" и "баня"... А то... било разговор с детенцето...
Метаморфози садиш.Мнемозина написа:Ама не садиш нокти, нали? Друго нещо... посаждаш.
Ти всъщност с какво ги поливаш?![]()
В Метро не може да са диви. Цивилизация е това, не е шега работа!
Като нищо да ги знае.4avdar4e написа:Странно, малкото диване не го измъчват ни екзистенциални, ни философски въпросиМнемозина написа: Абе моят младеж много повече ме мъчеше с философски въпроси. При това чакаше и отговорите. А тази сама си отговаря...
Може пък да знае отговорите, знам ли
Всъщност много е интересно да питаш малките хора разни работи. Например понякога като ме питат нещо, дори прости въпроси от рода на "какво е това?", аз питам насреща: а ти какво мислиш/смяташ? И понякога става много забавно. Когато малкия беше съвем малък, вземах книжка или списание и се забавлявах да ги питам какво виждат на картинките. Що пък все ние трябва да обясняваме какво и как, амаха!Мнемозина написа: Като нищо да ги знае.
Лошото е, че ние не знаем техните въпроси, за да проверим...
Ама нали Мидас беше и с магарешките уши?Remmivs написа:Ъ-ъ некъф гръцки цар беше, забравих му името. А, да - Мидас. Уф!Мнемозина написа:Кой, кой, кой беше онзи, дето каквото докоснел се превръщало в злато?
Я внимавай!
И аз много обичах така. Обаче от това аз да обяснявам не можах да се спася по този начин.vyara написа: Всъщност много е интересно да питаш малките хора разни работи. Например понякога като ме питат нещо, дори прости въпроси от рода на "какво е това?", аз питам насреща: а ти какво мислиш/смяташ? И понякога става много забавно. Когато малкия беше съвем малък, вземах книжка или списание и се забавлявах да ги питам какво виждат на картинките. Що пък все ние трябва да обясняваме какво и как, амаха!
Не, не го познавам, обаче се сетих за един виц.doktorka написа:"чичо Стоян" е моряк.Инженер на кораб.
Беше в морето с месеци.
Много забвен и интелигентн човек
има един израз за "миризливи" мъжки долни крайници-с една дума крака.
"Пахнат теменужками"
та се сетих...за вашите теменужки...
да не би да го познавате тоя моя чичо Стоян?