2 kg стомана и 20 kg чугун
2 kg стомана и 20 kg чугун
успях да си закупя със спестените пари от непушене. Делавера! 

Re: 2 kg стомана и 20 kg чугун
Да са ти честити!Remmivs написа:успях да си закупя със спестените пари от непушене. Делавера!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Piqndurnik
И ся кво, еднАж у фитнеса, и ЕднАж - домА?!Remmivs написа:Данке!Wishes написа:Да са ти честити!
Е тука, вече, развивам комплекс!
ДА не ти прашасват н и к о г а!
Малллллллии, ще трябва да те заобикаляме!
- snowprincess
честито
аз няма мисля кво ще си купувам със спестените в бъдеще, щото ще ги намествам своевременно, 28-30лв. на седмица повече за харчене
аз няма мисля кво ще си купувам със спестените в бъдеще, щото ще ги намествам своевременно, 28-30лв. на седмица повече за харчене

Тамън - отмА тичам да си купя един стек, ако ги имам спестени!snowprincess написа:28-30лв. на седмица повече за харчене
Мани, то и преди беше така. Луд за връзване или преждевременно дементирал - по-скоро и двете наеднаж май.Звеневия написа:И ся кво, еднАж у фитнеса, и ЕднАж - домА?!
Е тука, вече, развивам комплекс!![]()
ДА не ти прашасват н и к о г а!
Малллллллии, ще трябва да те заобикаляме!
Мерси!
Remmivs написа:успях да си закупя със спестените пари от непушене. Делавера!
От тва няма ли да запушиш?:lol:
Всякак е добре!snowprincess написа:честито
Звеневи, от твойта страна на барикадата съм.Звеневия написа:Тамън - отмА тичам да си купя един стек, ако ги имам спестени!snowprincess написа:28-30лв. на седмица повече за харчене
Старо, но подходящо:
"Лелеее, ако не пиех, що парА щях да имам! Тогава барем щях да си пия колкото ми душа иска... "
Panta rhei...
кво ще ги правиш тези железа човече?Remmivs написа:успях да си закупя със спестените пари от непушене. Делавера!
caliostro написа:кво ще ги правиш тези железа човече?

Нещо такова, но със дъмбел вместо пудовка и движението е до вертикална позиция на ръката над главата.caliostro написа:кво ще ги правиш тези железа човече?
http://youtube.com/watch?v=A8z5GgcL8Fs
Освен, че е шопнат, този твърде вероятно е да е и зобнат. Само естествени храни и, ерго, само естествени размери:vyara написа:Само да не стане така
....
че на човек не мяза
http://spidersport.com/fitness-calculator.php
Само пара, сол и феромони. Дъхът на ъ-ъ коч компанията.endrofini написа:От тва няма ли да запушиш?:lol:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Олелеееееее... По този калкулатор трябва да съм 77 кг...........Remmivs написа:
Освен, че е шопнат, този твърде вероятно е да е и зобнат. Само естествени храни и, ерго, само естествени размери:
http://spidersport.com/fitness-calculator.php
Инак честито за железавията... Щом те влече.... ;)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Да споделя....
че с един такъв уред, и още много други предназначени да те изпотят, да ти изгорят тлъстинките и евентуално да ти заякчат мускулките, вчера се упражнявах цял час! И безкрайно горда с тоз мой подвиг, отидох да напазарувам за вечеря, като бях решена да задържа ефекта от потенето с въздържание от ядене. Обаче, докато бях в магазина, фаровете на колата светели. С паднал акумулатор, две-три торби пълни с храна и около час на разположение докато чаках да дойде съседа да ми даде ток, познайте кво направих. Познахте. После в къщи се напих от мъка. А днес тежа две кила отгоре. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Да споделя....
Ужасно!Пенчо Заека написа:че с един такъв уред, и още много други предназначени да те изпотят, да ти изгорят тлъстинките и евентуално да ти заякчат мускулките, вчера се упражнявах цял час! И безкрайно горда с тоз мой подвиг, отидох да напазарувам за вечеря, като бях решена да задържа ефекта от потенето с въздържание от ядене. Обаче, докато бях в магазина, фаровете на колата светели. С паднал акумулатор, две-три торби пълни с храна и около час на разположение докато чаках да дойде съседа да ми даде ток, познайте кво направих. Познахте. После в къщи се напих от мъка. А днес тежа две кила отгоре.
Ако ще те успокои аз като погледна витрината на някоя сладкарница и качвам половин ока. А от сладолед 75 гр. наддавам минимум 250 гр.
Цял час !?!?! Аз на 10тата минута вероятно се отегча.Remmivs написа:Зависи от човека. На мен за 1 час нямам никакво време да ми стане скучно. Ама никакво.pocti_bezobidna написа:А колко време трае една тренировка?
Щото като ги гледам по залите изглежда смъртна скука.
Плуване, ски, може и тенис всичко туй като забавление само, не като спорт - туй е за мене.
Добре, а ако тренираш активно година да кажем - след това не се ли спихваш ако спреш с железата?
Понякога малко повече, но средно час - да. Правиш между 18 и 25 серии упражнения по 5 повторения всяка.pocti_bezobidna написа:Цял час !?!?! Аз на 10тата минута вероятно се отегча.
Плуване, ски, може и тенис всичко туй като забавление само, не като спорт - туй е за мене.
Добре, а ако тренираш активно година да кажем - след това не се ли спихваш ако спреш с железата?
Може и секс, примерно.
Вероятно. Не съм пробвал. Едно нямам още година и второ не мисля скоро да спирам.
как дразниш самооооооооооооRemmivs написа:успях да си закупя със спестените пари от непушене. Делавера!
продажник!!!