Аааааа,
- сър Айвънхоу
Re: Аааааа,
Не позна! На мен доставчика цял ден се бъзика и ту пусне нета, ту не...vyara написа:знам къде сте всички. Гледате Вип Брадъра:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Тц, на работа се бях отдала
Оубаче си мисля, ако Азис е в къщата дали да не си взема под наем за месец телевизор. Определено си го бива в правенето на шоу. Кефи ме той как прави пачки
Една приятелка ходила да го гледа в някакъв нощен клуб. Разправя как на "обикновенните певици" народа пийва и хапва, и общо взето кротува по масите. Обаче като излязъл Азис, с едни ми ти ботуши до средата на бедрото, с един грим ала "Мулен руж", като запял и народа откачил. Обещала ми е да е води, ма аз се дърпам
Оубаче си мисля, ако Азис е в къщата дали да не си взема под наем за месец телевизор. Определено си го бива в правенето на шоу. Кефи ме той как прави пачки
Една приятелка ходила да го гледа в някакъв нощен клуб. Разправя как на "обикновенните певици" народа пийва и хапва, и общо взето кротува по масите. Обаче като излязъл Азис, с едни ми ти ботуши до средата на бедрото, с един грим ала "Мулен руж", като запял и народа откачил. Обещала ми е да е води, ма аз се дърпам
- Dark Angel
Засега в къщата само една неприятна персона съзирам. Някоя си Росица Новева, иначе има и симпатични звезди.Dark написа:Тц, на работа се бях отдала
Ама не е толкова лесно.Dark написа:Е що такава реакция??Мнемозина написа:Олеле!
Пак ли? :eek:
Не, не, не...
Просто не гледаш. Лесно е
Те започват да текат от чешмата. Да излизат с парата от ютията. Като нищо да ми заговори и котаракът за тях...
И аз винаги се чувствам толкова неинформирана, все не съм в час...
Panta rhei...
- Dark Angel
Аз гледам док. филм за Вера Мутафчиева.vyara написа: Да, да, влезеСбъднаха се всички кошмари
Май само Катето Евро ме кефи засега.
Ади бе, никой ли не гледа? Чаве, къде си?
Много ми е интересна тая жена.
Последно промяна от Мнемозина на 26.03.07, 22:04, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Много искаш от мен - и едното да гледам, и другото, и тук да пиша.vyara написа:Е, то едното не пречи на другото, бе. Или пречи?Мнемозина написа: Аз гледам док. филм за Вера Мутафчиева.Кажи сега, че няма съвпадъци...
Много ми е интересна тая жена.
Аз съм човек с ограничени възможности все пак.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Дзвезда, та дрънка!:blum:Мнемозина написа:
Аха, ясно.
Звезда отвсякъде.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Анджък, анджък. Брадъра тва, брадъра онова, чанч и гърч сума месеци. Ама най ме е яд за доктор Хаос. Един филм и аз да си намеря... "Синът ви ще пукне!" "Моля?!"; "Абе, можех да кажа -ще умре, ама нямаше да направи такова впечатление" Сега ме е яд че съм изтървал толко серииМнемозина написа: Ама не е толкова лесно.
Те започват да текат от чешмата. Да излизат с парата от ютията. Като нищо да ми заговори и котаракът за тях...
И аз винаги се чувствам толкова неинформирана, все не съм в час...
- Dark Angel
Споделям мнението ти изцяло. Включително фаворититеMila написа: Мен Азис ме кефи - какъвто ще да е, но е нЕкЪФ тип, дето винаги използва максимума от даденостите си.
Кактосам се определи - нещо средно между Мерилин Монро и Мерилин Менсън.
Еврото ми е другата фаворитка.
Еврото играе страхотно във "Време за жени"
Страхотен е филмът!!! Отдавна не съм се наслаждавала така на сериал.Green Light написа: Анджък, анджък. Брадъра тва, брадъра онова, чанч и гърч сума месеци. Ама най ме е яд за доктор Хаос. Един филм и аз да си намеря... "Синът ви ще пукне!" "Моля?!"; "Абе, можех да кажа -ще умре, ама нямаше да направи такова впечатление" Сега ме е яд че съм изтървал толко серии
Споко, бе, пак ще го пуснат, нека свърши и тая шумотевица
Верчей, шъ залагаме ли за първите номинирани и излетели??? Щото още за победител ми е рано да съ определяvyara написа:знам къде сте всички. Гледате Вип Брадъра:blum:
Първата излетяла ще е Росица, според мен. За номинираните нека да гледаме поне 2-3 предавания.4avdar4e написа:Верчей, шъ залагаме ли за първите номинирани и излетели??? Щото още за победител ми е рано да съ определяvyara написа:знам къде сте всички. Гледате Вип Брадъра:blum:
Аз съм по-скоро за Петя, която от месеци усърдно си прави автореклама където може. Мисля, че на нея първо ще гледат да й извадят ... зъбкитеvyara написа: Първата излетяла ще е Росица, според мен. За номинираните нека да гледаме поне 2-3 предавания.
П.П. Нещо да си чувала за фенския форум???
Май е продаден и го няма. Колежката ми пишеше в него и сега се кани да пише и чете в официалния форум.4avdar4e написа: П.П. Нещо да си чувала за фенския форум???
На мен ще ми липсват най-вече темите "какво се случва в момента".
Вчера го иззяпахме и наистина Петенцето откак си оправи дупката между зъбите (що го направи това девойче, толкова беше чаровно?) почна да ми прилича на онази плейбойка - Соня Васи - дето като се прибра беше с едно дивно самочувствиеееее... видяхме я колко струва след време, де - някой нещо да е чувАл за нея скоро?4avdar4e написа: Аз съм по-скоро за Петя, която от месеци усърдно си прави автореклама където може. Мисля, че на нея първо ще гледат да й извадят ... зъбките
Но на мен фаворити са ми двама - онзи световно неизвестен политикант и китайското чудо на тъпотата.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И аз я помислих за Соня Васи, даже бях убедена, докато не й казаха името.maggot написа: Вчера го иззяпахме и наистина Петенцето откак си оправи дупката между зъбите (що го направи това девойче, толкова беше чаровно?) почна да ми прилича на онази плейбойка - Соня Васи - дето като се прибра беше с едно дивно самочувствиеееее... видяхме я колко струва след време, де - някой нещо да е чувАл за нея скоро?
Но на мен фаворити са ми двама - онзи световно неизвестен политикант и китайското чудо на тъпотата.
Ейййй, чшшш, нема ми пипаш единствения политик!!!!maggot написа: Но на мен фаворити са ми двама - онзи световно неизвестен политикант и китайското чудо на тъпотата.
А Китайчето на мен ми харесва на външност, представяш ли си?!? Съвсем честно! Обаче с изненада констатирах, че милото мутренце било само на 22...
Лъже!vyara написа:4avdar4e написа:
А Китайчето на мен ми харесва на външност, представяш ли си?!?Не.
Имала само диаманти, армани и няма пари да си купи нови зъби!
пак ще си говориме 
бате здравко - президент!!!
бате здравко - президент!!!
Последно промяна от Quid на 27.03.07, 10:14, променено общо 1 път.