maggot написа:
Начи, единичното мнение се ползва най-вече, ако искаш да пратиш линк на някой познат, без да го караш да чете цялата тема. Капиш?
Не съм прокапал още... щот ползвам предпазни средства - чесън, шкембе чорба и подобни

Но пък от друга страна не ми е ясно какво ще му помогне на някой познат да види само едно мнение извадено от контекста на цялата тема? Пък ако му е интересно мнението няма ли да му е интересно да види и останалите мнения по темата? Ако ще пращаш единствено и само едно мнение без връзка с темата и без възможност да се разгледа повече що го не пратиш като текст направо? Тъй де, за кво ти е линк тогъз?
Питам само... не ми пречи чак толкоз че да настоявам за махкане на тъз възможност...
maggot написа: На мен например ми е доста полезно щото често пускам линкове и докато обясня кое точно да четат хората ми иде да завия, пък и не пречи

.
Ама ако кажете - ще го махна, НП.
Нали точно затуй са тез пусти триъгълничета, дето всички ги търсят но малко ги намираме

:winkw:
Ето този линк сочи директно към твоето мнение в цялата тема... обаче се виждат и другите мнение... мога просто да скролна напред-назад и да видя целия разговор...
Дакато
ето туй туканкана сочи само към твоето мнение... и ако ми стане интересно и искам да прочета повече по темата трябва да кликам на темата и отново да търся мнението ти и прочие... Някак неудобно ми се вижда...
Пак да кажа - чеша си езика в момента. Принципна позиция изразявам

Не настоявам за махане на опцията... просто на мен ми се вижда безсмислена... щото не съм свикнал да я ползУвам може би...