след този диалог мога само да възклина възторжено - БРАВО НА НИКО, ДОБРИ КИНТИ ЩЕ НАПРАВИ.caliostro написа:каките миналият път го оценихаЗвеневия написа:ЛЛЛЛЛЛЛеле, ти щом вадиш да даваш - има няква завера!caliostro написа:бате здравко е номер едно![]()
5 кинта залагам на бате здравко![]()
10 лв, че Здравко ще излети мноо скоро!
сега пак ще е същото
приемам ти облога
Аааааа,
just perfect
аз открито споделям същото мнение без каквито и да е двусмислия и съм на път да спечеля 10 кинта4avdar4e написа:Явно не само те, щото сутринта имаше няколко обаждания (предимно от мъже), че той бил едиственият истински Човек вътреcaliostro написа: каките миналият път го оцениха
сега пак ще е същото![]()
бива го него в тая работа - предлага зрелище на народа. народа му предлага хляб. че даже й му го маже с хайвер...Звеневия написа:Ние току що си осигурихме фонд "КАСА БИРА"!
Кой шму пълни касичката на Нико - не ме интересува!![]()
![]()
аз наблюдавам бигбрадър от маркетингова гледна точка - перфектно изпълнение. подбрали са вътре хора за всякакъв вкус и за заложили отсега редица конфликти. ще падне гласуване със смс-и по-яко отвсякога.
just perfect
Много ми хареса изказването на психоложката, че Здравко бил като сериен убиец, който се завръща на местопрестъплението.4avdar4e написа: Явно не само те, щото сутринта имаше няколко обаждания (предимно от мъже), че той бил едиственият истински Човек вътре
И аз, и аз така... И двамата са ми .. блякvyara написа: Много ми хареса изказването на психоложката, че Здравко бил като сериен убиец, който се завръща на местопрестъплението.И аз не знам на какво разчита, никога не съм го харесвала и все си мисля, че нечестно спечели първия път. Но аз и за Мирослав така си мисля - много ми е антипатичен. Затова само сеир и никакви СМС.
Но пък за сметка на това на Коцето съм му направо фен, така не съм се кикотила с никой друг...
4avdar4e написа:Но пък за сметка на това на Коцето съм му направо фен, така не съм се кикотила с никой друг...
Те ти Коце, ама е в тандем!
Ще почвам да тренирам да ревнувам!
- Dark Angel
Верно? И аз не гледах вчера, ма ша взема да фърля едно око.Dark написа:гледах малко он-лайн - е не, аз нали не съм гледала, нямам база за сравенние, но Азис и К.Евро са нумеро 1
Азис и без това ми е интересен - градят му доста професионално имиджа.
Веднъж го мернах на корицата на някакво списание - без обичайния предизвикателен грим, костюмар, изтупан - съвсем различен човек.
Брей! За да гледаш ти трябвало операционна система Windows.pocti_bezobidna написа:Верно? И аз не гледах вчера, ма ша взема да фърля едно око.Dark написа:гледах малко он-лайн - е не, аз нали не съм гледала, нямам база за сравенние, но Азис и К.Евро са нумеро 1
Азис и без това ми е интересен - градят му доста професионално имиджа.
Веднъж го мернах на корицата на някакво списание - без обичайния предизвикателен грим, костюмар, изтупан - съвсем различен човек.
май телевизия ще трябва да гледам
- Dark Angel