Ако не си платиш навреме - кръц!

Все същите
Звенения

Ако не си платиш навреме - кръц!

Мнение от Звенения »

А ако не отсвирят и 24 часа си на сухо... Куо праиш, българино?!!!

(ететава е изблик на фактот, че 23,34 мин. нямахме НЕТ, поради "профилактика"... Ама то не било профилактика (от 2 до 4 часа, по думите на оправдаващите се!), ами местене, ама местенето не е на знайно място, а някъде в пустинята на ...
А като звъниш по тилифЪна, няма кой да те успокои, приласкае, па, дори напсцува!)

Искам пушка!
Аватар
vyara

Re: Ако не си платиш навреме - кръц!

Мнение от vyara »

Звеневия написа:.., няма кой да те успокои, приласкае, па, дори напсцува!
Ми не си изокал, не сме те успокоили/приласкали/напцували. Ся кое от сичките предпочиташ? :blum:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа:
Звеневия написа:.., няма кой да те успокои, приласкае, па, дори напсцува!
Ми не си изокал, не сме те успокоили/приласкали/напцували. Ся кое от сичките предпочиташ? :blum:
Е как да стане това без нет, а???

Иде ми да късам нечии глави, топки и други атрибути :guns:
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа: Ся кое от сичките предпочиташ? :blum:
По една водка и шепа фъстъци! :grin:
И НЕТ като МЕД!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Що не седя на трбг? М?

Виж аз и Маготич ни ривем тъй! Май и АВе не риве.

:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Звеневия написа:
Не, бе! Фъстъците - отровни. По- хубу по една водка и по още една водка. Дет ше се тровиме
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
И НЕТ като МЕД!
Добре, обаче веднага няма да стане. Поне нет си имате като гледам.
Сега си представи, че си на мястото на въпросната фирма и имаш някакви технически проблеми и започват да ти звънят всичките ти абонати, нет маниаци, секс маниаци, хора на които бизнеса им зависи от нета и какви ли не недоволни още.... Едва ли ще си вдигаш и ти телефона, само за да бъдеш напсуван. :grin:
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа:Що не седя на трбг? :cool:
Убу, де, ама то не може сички да скочим в една локва, нали!
Пък и проблема е субективен! Ако бяха рекли,- " така стоят нещата - ще страдате..." - ще стиснем зъби и чакаме - а то деЦки изпълнения...
И се тръшкат, че са изнемогвали с пренасянето... :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Що не седя на трбг? М?

Нали знаеш, хубава работа, ама българска...
Тамън да сменяме доставчикот, зеха, че го погълнаха. Идеал Петров! Нет - пушка и т.н, и т.д. Весели, щастливи, пеем и играем хорце.
Да, ама не. Щото ние, ако не се осерем (простете френския ми) на метеното, няма кой :angry:

П.П. А току-що си сипвам един Бекс в една нова-новеничка рекламна чаша и с див възторг проследявам, как дъното й пада и сичкото бира потича по маса, диван, крака ..... :beer:

П.П.П. А да не разправям какво се случва в Консулски отдел към Външно министерство, че смайловете нема ми стигнат....................
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

А кой да ви светне, а? А?
Ей понякога се чудя, кво сте праили всичките без мене навремето? Как сте се оправяли...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Не, бе! Фъстъците - отровни. По- хубу по една водка и по още една водка. Дет ше се тровиме
Ей това е приказка на място!! :grin:

П.П. Найш колко гот се оказа да нямаш едно известно време нет, обаче... Такова едно тихооооооо.....
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа: П.П. А току-що си сипвам един Бекс в една нова-новеничка рекламна чаша и с див възторг проследявам, как дъното й пада и сичкото бира потича по маса, диван, крака ..... :beer:

П.П.П. А да не разправям какво се случва в Консулски отдел към Външно министерство, че смайловете нема ми стигнат....................
Не ти е ден. Избягай!
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Едва ли ще си вдигаш и ти телефона, само за да бъдеш напсуван. :grin:
"2-4 часа" не е равно на "23,34"!
А???
Пък.
А що съм останАл с вчЕпатление, че тия работи се праят в мъртви часове и неработни дни???
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Не ти е ден. Избягай!
Нали, нали???
За теб шега, за мен истина: гледам оня ден един хотел на една пряка и си мисля: Ей, че гот, да ида на хотел за два дни, самичка с едни лап-топец и едно ТВ...:grin:
Луда работа :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:А кой да ви светне, а? А?
Ей понякога се чудя, кво сте праили всичките без мене навремето? Как сте се оправяли...

Верно е! Ти си по-най-хипер-мега велик намирач на свестен доставчик от мен! Сайт искаш ли?

Всъщност аз играх малко нечестно и ти беше опитно зайче, щото те бяха залепили рекламка и на моята вход, а аз тъкмо обмислях дали да не ритна столчето на предишния си ИСП. Та те оставих един месец да се пробаш ако повниш. :blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Сега си представи, че си на мястото на въпросната фирма и имаш някакви технически проблеми и започват да ти звънят всичките ти абонати, нет маниаци, секс маниаци, хора на които бизнеса им зависи от нета и какви ли не недоволни още.... Едва ли ще си вдигаш и ти телефона, само за да бъдеш напсуван. :grin:
Аз ще отговарям. Ако сте нет маниак натиснете вилката, ако сте секс маниак натиснете едно. Ако сте секс маниак мъж натиснете вилката, ако сте секс маниак жена натиснете едно. Ако Бейби е в къщи натискам вилката ако не е ало добър ден, какъв е проблема
Звенения

Мнение от Звенения »

4avdar4e написа:
vyara написа: Не ти е ден. Избягай!
Нали, нали???
За теб шега, за мен истина: гледам оня ден един хотел на една пряка и си мисля: Ей, че гот, да ида на хотел за два дни, самичка с едни лап-топец и едно ТВ...:grin:
Луда работа :rotfl24:
Зимай си четката и пастата и топа и тв-то и И з ч е з в а й !!!

М!

пп. 29 " Grundig сама шси гу носиш! :blum:
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа:

Верно е! Ти си по-най-хипер-мега велик намирач на свестен доставчик от мен! Сайт искаш ли?

Всъщност аз играх малко нечестно и ти беше опитно зайче, щото те бяха залепили рекламка и на моята вход, а аз тъкмо обмислях дали да не ритна столчето на предишния си ИСП. Та те оставих един месец да се пробаш ако повниш. :blum:

Това с малките (вече червени) буквички да не стане пряка причина довечера да не можеш са паркираш в двора!!!+++??? :winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:

Ъ? :eek: :shocked: :crying:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Ъ? :eek: :shocked: :crying:
Бахти. Вече трябва ли да обявявам в ДВ, че се майтапя?!? Едно плезене не стига ли? :blum:
А три? :blum: :blum: :blum:

Ти си по-по-най! Точка! Пардон! Удивителна!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:Ъ? :eek: :shocked: :crying:
Бахти. Вече трябва ли да обявявам в ДВ, че се майтапя?!? Едно плезене не стига ли? :blum:
А три? :blum: :blum: :blum:

Ти си по-по-най! Точка! Пардон! Удивителна!
ето на това му се вика да назоваваме нещата с истинските им имена
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Я кажи на кво си

Мнение от Пенчо Заека »

......че моя ми наду главата - игрите му не вървели, даунлоуда му се прецаквал...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Я кажи на кво си

Мнение от Remmivs »

Пенчо Заека написа:......че моя ми наду главата - игрите му не вървели, даунлоуда му се прецаквал...
http://p4.forumforfree.com/-vp4064-3040.html#4064

PS
Прочетох докрай темата. Ей, Грийн!?!? Кфо се зъбеше бе!?!? Егати му и приятелят начи. Съвсем редовно съм те споменал още тогава. Баси и неблагодарното племе от чукчи писатели!!!

:blum: :blum: :blum:
Последно промяна от Remmivs на 28.03.07, 13:46, променено общо 1 път.
Звенения

Re: Я кажи на кво си

Мнение от Звенения »

Пенчо Заека написа:...че моя ми наду главата - игрите му не вървели, даунлоуда му се прецаквал...
:-)

Аха, недоволен усер!
Дай партия да праим!
Пу съм касиер!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Ти си по-по-най! Точка! Пардон! Удивителна!
След като установихме правилното отношение и как съм с IT-то, да ти кажа нещо на място: Брадър оная програма дето ми я даде за дечковците много готина, бе! Избрах си я. Кво да праа са, ъъъ таковата?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:След като установихме правилното отношение и как съм с IT-то, да ти кажа нещо на място: Брадър оная програма дето ми я даде за дечковците много готина, бе! Избрах си я. Кво да праа са, ъъъ таковата?
Кажи ми просто коя е. :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:След като установихме правилното отношение и как съм с IT-то, да ти кажа нещо на място: Брадър оная програма дето ми я даде за дечковците много готина, бе! Избрах си я. Кво да праа са, ъъъ таковата?
Кажи ми просто коя е. :grin:
де да знам, наш колко път е от нас до тука, забравям. -едно куче. Не се смей. Да питам ли Бейби?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:де да знам, наш колко път е от нас до тука, забравям. -едно куче. Не се смей. Да питам ли Бейби?
Хахахахаха! Чудя се, ако не беше тя, кой щеше да ти спасява задника, че да спасяваш ти нашите, както вече се уточнихме. :blum:

Не е спешно. Не е нужно и да е публично. Трябва просто да знам коя е и другото остави на мен. Както казах и по-напред. :grin: Всъщност, аз се сетих коя е. :cool:
Публикувай отговор