Бързо да се легитимира!!!! Иначе ще бъде смлян!
Давам жокер: И познава един симпатичен шишко от моето бачкане:winkw:
Офисният шишко е доста слабичък в сравнение с...
Аре, нЕма да посочвам. Признай си сам!
Ти не си Ж. С.4avdar4e написа:Не че разбрах нещо
Я пак...
... той сам да си каже.Remmivs написа:Аз знам. Да казвам ли?
Хахахаха! Що не смелиш и двамата за по интересно?!? М!?! Пък и ще ти отива повече на ника.majemela4ka написа:Ти не си Ж. С.
Един колега ме разконспирира в офиса.
Вика ми: "Имаме общ приятел".
Кой, бре?
Казвал се Ж. С. и ме познавал от кю-то. Били ме видяли в парка, минала съм покрай тях като бързия влак. И ми изрече ника на висок глас пред нЕколко колеги и колежки.
Щях да го килна. После реших да килна въпросния Ж. С.
После каза, че ме познавал от нЕкво клубче. С този ми прякор пиша само тук и на още едно място.
За туй питам...
сега за нЕколко колеги не бива да килваш никого. а никът ти е готин - който иска да го приема на майтап, който иска да си прави сметката:winkw:majemela4ka написа: И ми изрече ника на висок глас пред нЕколко колеги и колежки.
После каза, че ме познавал от нЕкво клубче. С този ми прякор пиша само тук и на още едно място.
За туй питам...
И аз си харесвам прякора.bead_ написа:
сега за нЕколко колеги не бива да килваш никого. а никът ти е готин - който иска да го приема на майтап, който иска да си прави сметката:winkw:
Ама защо така приемаш нещата!?!majemela4ka написа:
Един колега ме разконспирира в офиса.
Вика ми: "Имаме общ приятел".
Кой, бре?
Казвал се Ж. С. и ме познавал от кю-то. Били ме видяли в парка, минала съм покрай тях като бързия влак. И ми изрече ника на висок глас пред нЕколко колеги и колежки.
За туй питам...
Ти какво искаш да кажеш за симпатичните шишковци?!?!? М!!! ММММ?!?!?majemela4ka написа:Колегата е симпатичен шишко. Не ми навява ник`ви желания да го смилам.
Само го насметох, че не е професионално да ме разконспирира:winkw:
Другият дали би представлявал интерес за мен?! ММммммм?
А защо majemela4ka не е уточнила тънко-мъжо/е-мелачка ли е ?majemela4ka написа:Колегата е симпатичен шишко. Не ми навява ник`ви желания да го смилам.
Щото ще ми липсва тръпката.Звеневия написа:А защо majemela4ka не е уточнила тънко-мъжо/е-мелачка ли е ?majemela4ka написа:Колегата е симпатичен шишко. Не ми навява ник`ви желания да го смилам.
... средно-мъжо/е-мелачка ?
... тлъсто-мъжо/е-мелачка ?
... АРНИ-мъжо/е-мелачка ?
И що не да смелиш един симпатичен шишко???
majemela4ka написа:
Обаче се грижа за душевното здраве на колегите.
Една колежка едвам го понесе. Тя е кинта и двайсе` и си общуваме най-вече по повод на децата (нейните, моите и всички други).
хахаха, тя може да е глътнала бастуна щот се е стреснала да не разкрият нейния ник, който верояттно е нещо от сорта на very_hot_mamma
ХЛЪЦ!majemela4ka написа:Трябва да има химия...
Ти щото по физиката по си падаш ли?Звеневия написа:ХЛЪЦ!majemela4ka написа:Трябва да има химия...
Днес не ми полов полуден!vyara написа:Ти щото по физиката по си падаш ли?Звеневия написа:ХЛЪЦ!majemela4ka написа:Трябва да има химия...
Най-добре физиката да е съчетана с химия..vyara написа:Ти щото по физиката по си падаш ли?Звеневия написа:ХЛЪЦ!majemela4ka написа:Трябва да има химия...
ми за кво? то футбола се видя... за бира още е рано...Звеневия написа: А вие само за сех...
Като водка съчетана със сельодка?4avdar4e написа: Най-добре физиката да е съчетана с химия..
Като една добре изстудена в камерата украинска водка. Примерно
bead_ написа:ми за кво?
Това е гадно!majemela4ka написа: Само го насметох, че не е професионално да ме разконспирира:winkw:
Ей! Не се научихте бе! Не е важно кой - кого, важното е да има любов между хората...Звеневия написа:"следоебден"
В работно време?
Уточнавам! "следоебден" да се чете "СЛЕДОБЕДЕН"!:PRemmivs написа:Ей! Не се научихте бе! Не е важно кой - кого, важното е да има любов между хората...Звеневия написа:"следоебден"
В работно време?
Да му се не види макар!
Не се притеснявай - нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.Звеневия написа:
Уточнавам! "следоебден" да се чете "СЛЕДОБЕДЕН"!:P
Кви са тия кой-кого, къде изобщо се набутАх, м**ка му???
Искаш да кажеш, че често грешката е вярна???Мнемозина написа: Не се притеснявай - нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.
Имаше един виц по този въпрос, не знам дали не ви го пусках тук.
Абе откъде да знам какво искам да кажа.4avdar4e написа:Искаш да кажеш, че често грешката е вярна???Мнемозина написа: Не се притеснявай - нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.
Имаше един виц по този въпрос, не знам дали не ви го пусках тук.
Мнемозина написа:Абе откъде да знам какво искам да кажа.
Не, май не беше това.
Зависи за кой виц си мислиш.
Абе само по двама действащи герои на виц ли се полагат,а???Мнемозина написа:Този става ли?