Чувството за трудов (повтарям, трудов) ритъм от звуците отсреща не може да се сравни с нищо.
Нека да ви е яд!
Честито!Мнемозина написа:строят небостъргач.
Чувството за трудов (повтарям, трудов) ритъм от звуците отсреща не може да се сравни с нищо.
Нека да ви е яд!
Благодаря!esti написа: Честито!
Таз година небостъргач, догодина - статуята на свободата (оная дет държи фунийка със сладолед):lol:
Нашият засега започва едва от 8.00 сутринта.4avdar4e написа:Тцъ, не ни е ядЖивяхме до един строеж, в който трудовият ентусиазъм беше в такъв подем, че посред зима, посред нощ
не спираше... Да не говорим за постоянното земетресение, в което се намирахме...
Те са от другата страна на блока ни и се надявам да са си тук.4avdar4e написа:А горкичките катерички скриха ли се вдън гората??? :eek:Мнемозина написа: Тонизиращо е. И вдъхновяващо.
Е, айде сега, след малко и китайска манджа ще поискаш.Мнемозина написа:Може ли само фунийката със сладолед?
Китайската манджа е в другата посока по глобуса.esti написа:Е, айде сега, след малко и китайска манджа ще поискаш.Мнемозина написа:Може ли само фунийката със сладолед?
За добър сън ти препоръчвам ароматни свещи.Мнемозина написа:Китайската манджа е в другата посока по глобуса.esti написа:Е, айде сега, след малко и китайска манджа ще поискаш.Мнемозина написа:Може ли само фунийката със сладолед?
Може статуя с възглавница в ръка.
За добър сън ти препоръчвам ароматни свещи.Мнемозина написа:Китайската манджа е в другата посока по глобуса.esti написа:Е, айде сега, след малко и китайска манджа ще поискаш.Мнемозина написа:Може ли само фунийката със сладолед?
Може статуя с възглавница в ръка.
Някой ми разказваше, че опитните корабни готвачи спасявали пътниците от отвращението им към храната (резултат от морската болест), като задължително преди времето за ядене пържели лук така, че ароматът да се разнесе повече.esti написа: За добър сън ти препоръчвам ароматни свещи.
С аромат на изгорели автобусни газове.....примерно.
Знчи вече се досещам с какъв аромат биха били свещите, предназначени да спасяват войниците от отвращението, когато се прибират в спалното и си събуват кубинките....Мнемозина написа:Някой ми разказваше, че опитните корабни готвачи спасявали пътниците от отвращението им към храната (резултат от морската болест), като задължително преди времето за ядене пържели лук така, че ароматът да се разнесе повече.esti написа: За добър сън ти препоръчвам ароматни свещи.
С аромат на изгорели автобусни газове.....примерно.
Трябвало е да им изобретят ей такива ароматни свещи, много работа щяха да им спестят...
С аромат на Домашен Оют.esti написа: Знчи вече се досещам с какъв аромат биха били свещите, предназначени да спасяват войниците от отвращението, когато се прибират в спалното и си събуват кубинките....
Разбирам. Краката им миришат на домашна баница и цъфнали теменужки.Мнемозина написа:С аромат на Домашен Оют.esti написа: Знчи вече се досещам с какъв аромат биха били свещите, предназначени да спасяват войниците от отвращението, когато се прибират в спалното и си събуват кубинките....
Кубинките, за Ваше сведение, ДАМИ, се сОбуват на безопасно място - далеч от спалното помещение!Мнемозина написа:С аромат на Домашен Оют.esti написа: Знчи вече се досещам с какъв аромат биха били свещите, предназначени да спасяват войниците от отвращението, когато се прибират в спалното и си събуват кубинките....
Ето докъде води занемареното военно обучение!Звеневия написа:
Кубинките, за Ваше сведение, ДАМИ, се сОбуват на безопасно място - далеч от спалното помещение!Пък и хЪхиената на войнската маса не предполага аромати като тез, дето можеш да уловиш сЪ невъоръжен нос вЪ автобус 76 (столичен) например!!!
Пак хубу че не е завод. Не за друго ми нали там със зъби и нокти скали се дълбаят, ще има да се тормозиш като гледаш по цял ден хората как си съсипват маникюрите... ай след малко ще те поздравя с Вапцаров по случая. То навремето много ми харесваше тва стихотворение имаше и небостъргачи там май в мъглите нещо си. Ей са ще видя дали на дърти години пак ще ми хареса. Сувсем съм го забравил.Мнемозина написа:строят небостъргач.
Нека да ви е яд!
Тъй, тъй, уцели ти умонастроенията, които ме обзеха от тия звуци.Green Light написа: Пак хубу че не е завод. Не за друго ми нали там със зъби и нокти скали се дълбаят, ще има да се тормозиш като гледаш по цял ден хората как си съсипват маникюрите... ай след малко ще те поздравя с Вапцаров по случая. То навремето много ми харесваше тва стихотворение имаше и небостъргачи там май в мъглите нещо си. Ей са ще видя дали на дърти години пак ще ми хареса. Сувсем съм го забравил.
Е не сега де, след 15тина минути
Ти докато го намериш...Green Light написа:Пак хубу че не е завод. Не за друго ми нали там със зъби и нокти скали се дълбаят, ще има да се тормозиш като гледаш по цял ден хората как си съсипват маникюрите... ай след малко ще те поздравя с Вапцаров по случая. То навремето много ми харесваше тва стихотворение имаше и небостъргачи там май в мъглите нещо си. Ей са ще видя дали на дърти години пак ще ми хареса. Сувсем съм го забравил.
Е не сега де, след 15тина минути
и той квооуМнемозина написа:строят небостъргач.
Нека да ви е яд!
Благодаря тиvyara написа:,
ще строим завод за живота!

Ми верно докато се наканя... ама поне готино, а? Тия мрежи подводни с нашата кръв укротена и тия антени в мъглите и как изкопахме скалите и релсите с които опасахме цялата земя...колко съм ги мислил едно време Предава настроението поезията и затрептяваш в резонанс като камертон. Кога говорехме за поезията?vyara написа:
ще строим завод