Познайте
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Познайте
Мнемозинаvyara написа:..кого видях преди малко.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Мнемозинаvyara написа:..кого видях преди малко.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не. Просто помня какво се писа преди време:-)vyara написа:frisky lioness написа:Мнемозинаvyara написа:..кого видях преди малко.Ти си екстрасенс. Позна.
Къде ми е дъФката с косЪм?:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа: Къде ми е дъФката с косЪм?:(
А аз се чудя къде се затри таз мома....frisky lioness написа:Мнемозинаvyara написа:..кого видях преди малко.
В Русе, бе. Намерих я днес пред паметника на Свободата.4avdar4e написа: А аз се чудя къде се затри таз мома....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Цветя ли поднасяше?vyara написа:В Русе, бе. Намерих я днес пред паметника на Свободата.4avdar4e написа: А аз се чудя къде се затри таз мома....

frisky lioness написа: Цветя ли поднасяше?
Не бе, паметника на Свободата беше най-сигурния ориентир за срещата ни. Обаче като каза цветя - Честита първа пролет на всички!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно. Честита:-)vyara написа:frisky lioness написа: Цветя ли поднасяше?Може и да е поднасяла, но тайно от мене.
Не бе, паметника на Свободата беше най-сигурния ориентир за срещата ни. Обаче като каза цветя - Честита първа пролет на всички!

Не беше ли вчера?:blink:
Пък мъж ми вчера видял щъркел и си свали мартениците....
Аз още нищо съм не вИдела:(

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всъщност тайно стоях на почетна стража от двете страни.frisky lioness написа:Цветя ли поднасяше?vyara написа:В Русе, бе. Намерих я днес пред паметника на Свободата.4avdar4e написа: А аз се чудя къде се затри таз мома....
Panta rhei...
- snowprincess
Там освен на Пантеона да постоя...snowprincess написа:Мнемо, към Варна няма ли да идваш скоро?
Засега не се очертава...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ред е да попитам:winkw: А в Пловдив?:-)Мнемозина написа:Там освен на Пантеона да постоя...snowprincess написа:Мнемо, към Варна няма ли да идваш скоро?![]()
Засега не се очертава...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жалко:(:crying:Мнемозина написа:frisky lioness написа:
Ред е да попитам:winkw: А в Пловдив?:-)

Ох, и това ще стане все някога.frisky lioness написа:Жалко:(:crying:Мнемозина написа:frisky lioness написа:
Лошото е, че другото ми пътуване виси на косъм заради едни... с извинение да не казвам какви мърльовци и седя на тръни и чакам все още дали-или.
Общо взето съм търпелива, но сега вече съм способна да... убивам.
Panta rhei...
Не. Защото беше при менfrisky lioness написа:
Завиждайте!
Аз самата страшно си завиждам.
Друг път ще ви разказвам как 4 часа ми се видяха, като 15-20 минутки...
Сега бързам, затова ще ви кажа само, че ако ви стори, че Мнемо изглежда малко сдъвкана, да знаете, че аз съм виновна, защото просто цял ден стоях и я поглъщах.
Ох...не ми стигна.
esti написа:...
Само не разказвай какво (не) пихме и какво (не) ядохме, защото ще ни вдигнат на байрак!
Наистина съм малко сдъвкана, обаче то е само умора от приятни преживявания.
И аз забравих да те питам двеста-триста работи и горе-долу толкова не успях да ти разкажа, обаче нищо - тъкмо ще има за другия път.
Винаги трябва да остава и за после.
П.П. Нещо си се объркала - четири часа, 15-20 минути, цял ден... Та си помислих, че освен здравата логика, чувството за време е другата ни силна женска черта.
Panta rhei...
По въпроса с (не) пиенето и (не) яденето ще запазя пълно мъчание, дори и да ме подложат на изтезание няма да призная нищо! Корава, като комунистка ще бъда.Мнемозина написа:esti написа:...![]()
Само не разказвай какво (не) пихме и какво (не) ядохме, защото ще ни вдигнат на байрак!
Наистина съм малко сдъвкана, обаче то е само умора от приятни преживявания.
И аз забравих да те питам двеста-триста работи и горе-долу толкова не успях да ти разкажа, обаче нищо - тъкмо ще има за другия път.
Винаги трябва да остава и за после.
П.П. Нещо си се объркала - четири часа, 15-20 минути, цял ден... Та си помислих, че освен здравата логика, чувството за време е другата ни силна женска черта.
Аз също забравих много неща за които исках да си поговорим. А следващия път, дори само да си стоим и да си мълчим с теб, пак ще ми бъде интересно и приятно.
ПП. Сигурно съм ги миксирала така, защото 4 -те часа беше реалното време в което бяхме заедно, 15-20 мин. беше времето, което ми се стори, че е минало, а цял ден е това, което исках, като време.
Другия път повече...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Леле, каква завист ме разтресе!!!esti написа:А следващия път, дори само да си стоим и да си мълчим с теб, пак ще ми бъде интересно и приятно.Мнемозина написа: Наистина съм малко сдъвкана, обаче то е само умора от приятни преживявания.
Другия път повече...
Ама и аз скоро си идвам...
Ами хайде де!Stranniche написа:
Леле, каква завист ме разтресе!!!
Panta rhei...
А дали случайно няма да ти се иска, като си дойдеш да видиш и морето?Stranniche написа:Леле, каква завист ме разтресе!!!
Аз мога да ти го покажа
Ако има някаква вероятност - драсни ми.
Когато Странниче не отива при морето, морето отива при Странниче.esti написа:А дали случайно няма да ти се иска, като си дойдеш да видиш и морето?Stranniche написа:Леле, каква завист ме разтресе!!!
Аз мога да ти го покажа
Panta rhei...
Това също е вариант, но засега в малко по-далечно бъдеще.Мнемозина написа:
Когато Странниче не отива при морето, морето отива при Странниче.
Морето първо трябва да свърши мнооооого, работа, след това да спи 1-2 седмици без прекъсване, да влезе малко във форма, защото вече и автопилота дава засечки.
Но пък, колко много иска морето да прекара известно време на софийска суша.....
Морето най-добре сега да поспи, защото като дойде лятото работата ще е още повече.esti написа:Това също е вариант, но засега в малко по-далечно бъдеще.Мнемозина написа:
Когато Странниче не отива при морето, морето отива при Странниче.
Морето първо трябва да свърши мнооооого, работа, след това да спи 1-2 седмици без прекъсване, да влезе малко във форма, защото вече и автопилота дава засечки.
Но пък, колко много иска морето да прекара известно време на софийска суша.....
И като си дойде Странниче през април (защо така съм решила?
Не не, друг вариант: остави работата на неговите трудови хора и...
Panta rhei...
Викаш да поспя, да оставя работата....Мнемозина написа:Морето най-добре сега да поспи, защото като дойде лятото работата ще е още повече.
И като си дойде Странниче през април (защо така съм решила?)...
Не не, друг вариант: остави работата на неговите трудови хора и...
Ох, искам да си ми началник.
- Stranniche
- Обратна връзка:
За искането - иска ми се, разбира сеesti написа: А дали случайно няма да ти се иска, като си дойдеш да видиш и морето?
Аз мога да ти го покажа
Последно промяна от Stranniche на 29.03.07, 14:19, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:Stranniche написа: А Съкровището много си пада по старинни сгради и църкви, гледало снимки от Несебър и все пита кога ще го водя там. Само че още не знам дали ще успеем с времето.

И е на път за Бургас, също така.frisky lioness написа:Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:
- Stranniche
- Обратна връзка:
В Пловдив със сигурност ще дойдем!frisky lioness написа: Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Знам. Спомням си едно посешение на морето в палатката миМнемозина написа: Когато Странниче не отива при морето, морето отива при Странниче.
Последно промяна от Stranniche на 29.03.07, 14:25, променено общо 1 път.
Дано да успеете.Stranniche написа: За искането - иска ми се, разбира се, УЖАСНО МНОГО ми се иска!!!!! А Съкровището много си пада по старинни сгради и църкви, гледало снимки от Несебър и все пита кога ще го водя там. Само че още не знам дали ще успеем с времето
.
И аз ужасно много искам.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не бе...Ку времето до Бургас и за Бургас не стига.....Таааа затова:winkw:Remmivs написа:И е на път за Бургас, също така.frisky lioness написа:Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:![]()

От твойта клавиатура - в божия монитор!Remmivs написа:И е на път за Бургас, също така.frisky lioness написа:Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:![]()
Казва се: А(дм)ин, дай Боже!esti написа:От твойта клавиатура - в божия монитор!Remmivs написа:И е на път за Бургас, също така.frisky lioness написа:Пловдив е по-близо:lol::lol::winkw:![]()
Реме, не се ядосвай сега, таз думословица просто не можах да я пропусна.
Panta rhei...
Що да се ядосвам?!? Кефя се даже!!!Мнемозина написа:Казва се: А(дм)ин, дай Боже!
Реме, не се ядосвай сега, таз думословица просто не можах да я пропусна.
PS
Ей, юзърите са си юзъри. Пише се А(д)мин, не А(дм)ин. Така няма да сработи.
Покорно моля за извинение...Remmivs написа:Що да се ядосвам?!? Кефя се даже!!!Мнемозина написа:Казва се: А(дм)ин, дай Боже!
Реме, не се ядосвай сега, таз думословица просто не можах да я пропусна.![]()
PS
Ей, юзърите са си юзъри. Пише се А(д)мин, не А(дм)ин. Така няма да сработи.
П.П. За скромност днес няма да говорим.
Panta rhei...