Познайте

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Re: Познайте

Мнение от maggot »

Remmivs написа: PS
Ей, юзърите са си юзъри. Пише се А(д)мин, не А(дм)ин. Така няма да сработи. :blum:
И аз да поправя - казва се усери :blum:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:И аз да поправя - казва се усери :blum:
Да, съвсем правилно, колега, ама аз се глася за място в маркетинга вече (зимат найш кви дърти кинти тея) и привиквам към ПК спийкинг. :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Покорно моля за извинение... :crying::crying::crying:

П.П. За скромност днес няма да говорим. :blum:
:blum:

:blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа: Да, съвсем правилно, колега, ама аз се глася за място в маркетинга вече (зимат найш кви дърти кинти тея) и привиквам към ПК спийкинг. :blum:
Ти ставаш за тия работи :winkw:... ела да ме видиш аз как не ставам! Сигур около 100 пъти са ми го потретвали :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Значи засега плановете са следните:
Идваме в началото на другата седмица :yahoo: . Имам да върша разни неща в София и затова още не зная точно в кои дни ще можем да пътуваме из страната, но ЩЕ пътуваме:grin:. До средата на месеца със сигурност сме в България, след което съпругът ми трябва да ходи по работа из Ивропата :mad:.
Случайно да се готви някоя ЗоЧовска вечеринка :beer: :friends: :drink: :balerinas: ?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Stranniche написа:Значи засега плановете са следните:
Идваме в началото на другата седмица :yahoo: . Имам да върша разни неща в София и затова още не зная точно в кои дни ще можем да пътуваме из страната, но ЩЕ пътуваме:grin:. До средата на месеца със сигурност сме в България, след което съпругът ми трябва да ходи по работа из Ивропата :mad:.
Случайно да се готви някоя ЗоЧовска вечеринка :beer: :friends: :drink: :balerinas: ?
Ами считай, че вече се! Този път за разнообразие в първия петък на месеца.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:
Stranniche написа: Случайно да се готви някоя ЗоЧовска вечеринка :beer: :friends: :drink: :balerinas: ?
Ами считай, че вече се! Този път за разнообразие в първия петък на месеца.
Втория петък може ли? На Разпети петък ми се ще да заведа Съкровището види вечерата служба в "Св. Ал.Невски" - много хубаво пеят тогава. Но ако клубарите нямат друга възможност, ще пропуснем няколко "Амин"-а заради купона и АДмина! :winkw: :inlove: :kiss:!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Stranniche написа:Втория петък може ли? На Разпети петък ми се ще да заведа Съкровището види вечерата служба в "Св. Ал.Невски" - много хубаво пеят тогава. Но ако клубарите нямат друга възможност, ще пропуснем няколко "Амин"-а заради купона и АДмина! :winkw: :inlove: :kiss:!
Приема се. :grin:
Това е моето мнение де.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:
Stranniche написа:Втория петък може ли? На Разпети петък ми се ще да заведа Съкровището види вечерата служба в "Св. Ал.Невски" - много хубаво пеят тогава. Но ако клубарите нямат друга възможност, ще пропуснем няколко "Амин"-а заради купона и АДмина! :winkw: :inlove: :kiss:!
Това е моето мнение де.
Петък, 13, хубава и подходяща дата за купон :grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
Remmivs написа:
Това е моето мнение де.
Петък, 13, хубава и подходяща дата за купон :grin:
Ъйц! Не се бях сетила. Ами супер! :russian: :balerinas: :beer:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Stranniche написа:Петък, 13, хубава и подходяща дата за купон :grin:
Ъйц! Не се бях сетила. Ами супер! :russian: :balerinas: :beer:[/quote]

Дано този път дОда, ако не, надявам се вие да минете през Филибето:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа:
Дано този път дОда, ако не, надявам се вие да минете през Филибето:-)
То едното не е за сметка на другото! :winkw::blum:
Последно промяна от Stranniche на 29.03.07, 16:51, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:
Ей, юзърите са си юзъри. Пише се А(д)мин, не А(дм)ин. Така няма да сработи. :blum:
Така. Значи. Първо аз сега чак загрях че за мене говорите. Второ- че е края на работният ден и си тръгвате от бач, и чак утре ще влезете тука, и кой знае къде ще е тая тема, и няма да ми видите мнението. Затва право в лицата ви казвам, че Админи се римува с Гадини.
Юзерията отвръща на удъра!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:
maggot написа:
Така. Значи. Първо аз сега чак загрях че за мене говорите. Второ- че е края на работният ден и си тръгвате от бач, и чак утре ще влезете тука, и кой знае къде ще е тая тема, и няма да ми видите мнението. Затва право в лицата ви казвам, че Админи се римува с Гадини.
Аз пък кат една юзърка, чак сега се светнах, че "усери" най-вероятно удва от усЕри, щот в повечето случаи УсИрат ситуацията:lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Аз пък кат една юзърка, чак сега се светнах, че "усери" най-вероятно удва от усЕри, щот в повечето случаи УсИрат ситуацията:lol::lol::winkw:
Типично! :blum:

А онзи ще го изтрия и ще го банна по-късно, че сега наистина е време да си тръгвам, стига съм мързелувал само тук. :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа: ... стига съм мързелувал само тук.
Типично
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Така. Значи. Първо аз сега чак загрях че за мене говорите. Второ- че е края на работният ден и си тръгвате от бач, и чак утре ще влезете тука, и кой знае къде ще е тая тема, и няма да ми видите мнението. Затва право в лицата ви казвам, че Админи се римува с Гадини.
Не бе, за мене говореха.
Недей сега така - от една правописна грешка цяла междузвездна война ще произлезе.
Освен туй Юзерията отвръща на удара! не е добра изходна позиция, защото идва третият епизод - ... се завръщат :grin:
Со кротце и со благо трябва. :blum:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа: Недей сега така - от една правописна грешка цяла междузвездна война ще произлезе.
По-точно не би могло да се каже.:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Типично
А BOFH се римува с ЛЮБОФФФФ :blum:

Време е да помързелуваме и днес... :grin:
Публикувай отговор