За войната ли се готвите или за купона?
Я се вземете в ръце!
Исках да ви пусна ей това, обаче много бавно ми се точи и освен това не се чува добре. Щото интернетът ми и той се е размързеливил нещо.
Та не знам да го пускам ли, да не го ли пускам...
Късметлийка!vyara написа:Пролетна апатия ме е замъчила. Чак си взех отпуска другата седмица, че поне да се наспя...нищо не ми се прави...
Това е защото зимата беше топла, затова пък пролетта стана студеничка.esti написа:Късметлийка!vyara написа:Пролетна апатия ме е замъчила. Чак си взех отпуска другата седмица, че поне да се наспя...нищо не ми се прави...
Твоята поне е само пролетна. Моята е от зимата и вече няколко месеца се опитвам да разбера кой ми е направил лифтинг на мозъка, неговата кожа!:mad:
Да беше ми опънал и лицевите бръчки...
... за сън.doktorka написа: Аз отдавна съм на мнение ,че 24 часа НЕ са достатъчни за едно денонощие...
Готино, Мнемо, мерси ... Малко просветна през облацитеМнемозина написа:настана тук.
За войната ли се готвите или за купона?
Я се вземете в ръце!
Исках да ви пусна ей това, обаче много бавно ми се точи и освен това не се чува добре. Щото интернетът ми и той се е размързеливил нещо.
Та не знам да го пускам ли, да не го ли пускам...![]()
Хайде още една палавница...doktorka написа:
не ..аз за друго си мислех....:shy::shy:
Просто се вдигни и иди сама. Аз като един тежкотонажен и мързелив човек бих ти завидяла.Semiramis написа:
Подгонили са ме нервите. Задухал ми е Северния вятър. Ма как да не ми е криво - сега като ви кажа да ходиме на ски за последно /и за първо, и за всякак ../ за тая зима... Ми да! Има си сняг, паднали са цените, и хора даже няма да има много ... Преглеждам сайта на ПСС-то и ми се крещи. И до мен ако оставаше - ей сега да се вдигна и два дни /и ден да е/ да се махна от тука ... Е не ми се ходи сама. Всички са тежкотонажни. И като почне едно организиране ... Да сме били помислели за другата седмица. Айде да отложим малко и дишането, ко толкова. Иначе ако искам да сме ходели довечера да ядем сладолед. ... Ахам, точно това искам.... И не ми се работи.
Такива работи.
ПП
Добре си изглежда отстрани форума.
Тва ти е от смяната на времето/часовниците. И мойто дЯти ни мой да влезне в релси, горкото:(vyara написа:С чистенето ще се заемам само след наспиването.frisky lioness написа:А голямото великденско чистене? А? Него на кого го остави?vyara написа:Пролетна апатия ме е замъчила. Чак си взех отпуска другата седмица, че поне да се наспя...нищо не ми се прави...

Тва ако е покана за чистене у вас, благодаря но твърдо НИЕ4avdar4e написа:Случайно на вас двете с Фриски да ви се идва на гости у нас???vyara написа: С чистенето ще се заемам само след наспиването.
Щото мойто великденско чистене се очертава нейде към май месец...

Аз пък додет се натуткам и....шъ доди Великдена:( Мойту сигурно ще е след великденско, че сега ми е студено и като гледам прогнозите не виждам топличко до към края на другата седмица:(:crying:Мнемозина написа:Тази година смятам голямото чистене да е малко.frisky lioness написа:
А голямото великденско чистене? А? Него на кого го остави?

И аз така смятам да направя. И без това след празници винаги се налага още едно чистене...frisky lioness написа: Аз пък додет се натуткам и....шъ доди Великдена:( Мойту сигурно ще е след великденско, че сега ми е студено и като гледам прогнозите не виждам топличко до към края на другата седмица:(:crying:
Дано, че тука в Софето ще ни утепат тия от топлофикация.frisky lioness написа:Аз пък додет се натуткам и....шъ доди Великдена:( Мойту сигурно ще е след великденско, че сега ми е студено и като гледам прогнозите не виждам топличко до към края на другата седмица:(:crying:
Има си закони: такова нещо няма да се случи, ако навън е топло и парното и без това е изключено...Remmivs написа:Дано, че тука в Софето ще ни утепат тия от топлофикация.frisky lioness написа:Аз пък додет се натуткам и....шъ доди Великдена:( Мойту сигурно ще е след великденско, че сега ми е студено и като гледам прогнозите не виждам топличко до към края на другата седмица:(:crying:
http://news.ibox.bg/news/id_229174674
Ауу че гадно.Remmivs написа:
http://news.ibox.bg/news/id_229174674

Сложи ги в миялна машина. Светват! После си купи пердетаfrisky lioness написа:... и тези гадни щори, дето не знам всеки път как да ги почиствам...