НЛО

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

НЛО

Мнение от frisky lioness »

Някой успя ли да гледа в неделя филма по БТВ за НЛО?

Този ми въпрос изникна сле като попаднах на това :grin::grin: :crazy: :girlcrazy: :darky:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

нямам си ТВ :lol:
ниЩщщо не гледам аз, ще си седя непросветена :lol:

и това съвсем ОФФФФФ - Фриски, Фриски - да знаеш какво говедо съм, оня път като ти се изнервих и ти трийнах телефона. И като минавам през Пловдив за теб си мисля, ама на, нали съм проклетта ..... това извън всичко.....щото ме боли глава, щото съм гладна, щото бач много, щото ад и уджас, щото не върви да се прибера вкъщи и да вия на фемилито ..... затова малко вой тука :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
и това съвсем ОФФФФФ - Фриски, Фриски - да знаеш какво говедо съм, оня път като ти се изнервих и ти трийнах телефона. И като минавам през Пловдив за теб си мисля, ама на, нали съм проклетта ..... това извън всичко.....щото ме боли глава, щото съм гладна, щото бач много, щото ад и уджас, щото не върви да се прибера вкъщи и да вия на фемилито ..... затова малко вой тука :lol:

Знам:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Semiramis

Re: НЛО

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:Някой успя ли да гледа в неделя филма по БТВ за НЛО?

Този ми въпрос изникна сле като попаднах на това :grin::grin: :crazy: :girlcrazy: :darky:

:grin: некой път, Фриски, ти се чудя
аз и на себе си де...хехе..
са тва цялото ако си го прочела може ли да се видиме да ми го разкажеш
някъде на заглавието още съм решила да мина тънко ...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: :grin: некой път, Фриски, ти се чудя
На мен ми стигнаха само заглавията и финала:

Какво може да се добави към това? Опитайте внимателно да се вгледате към вашия приятел, съсед или даже уличен минувач: може би, редом с вас в дадения момент се намира син на извънземни?

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа: На мен ми стигнаха само заглавията и финала:

Какво може да се добави към това? Опитайте внимателно да се вгледате към вашия приятел, съсед или даже уличен минувач: може би, редом с вас в дадения момент се намира син на извънземни?

Аз отдавна тая подозрения за някои хора. :-)
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

..... Сестра ми оня ден :"Какво ме гледаш като извънземна? Ти такъв бретон не си ли виждала друг път?"

ПП/ аз на нейно място бих утрепала фризьорката с ножицата :grin:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Знам:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
човек и 1/2 си ти Фриски :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:

Много се смях. Ще ти разкажа, щом така те е домързяло да го удостоиш с височайшото си Фнимание...Щот не е турбо интелектуално ли? Затва ли не го прочете, а? ТънИ си и ти в невидение тогава:lol::lol::lol::grin::winkw: Нъц!

П.П. Не ми стана ясно за какво или по-точно на какво ми се чудиш:blink::shocked::?
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
На мен ми стигнаха само заглавията и финала:

То стига тук да се озърнеш :crazy: :girlcrazy:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:..... Сестра ми оня ден :"Какво ме гледаш като извънземна? Ти такъв бретон не си ли виждала друг път?"

ПП/ аз на нейно място бих утрепала фризьорката с ножицата :grin:
Подозирам, че сестра ти има като моя бретон.....:-)Да ти кажа болшинството от навалицата нищо не разбирате от бретони и прически, ни-що
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
frisky lioness написа: Знам:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
човек и 1/2 си ти Фриски :-)
Няма да казвам, че и това го знам, защото ще прозвучи ...нескромно:grin:
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Semiramis написа:

Много се смях. Ще ти разкажа, щом така те е домързяло да го удостоиш с височайшото си Фнимание...Щот не е турбо интелектуално ли? Затва ли не го прочете, а? ТънИ си и ти в невидение тогава:lol::lol::lol::grin::winkw: Нъц!

П.П. Не ми стана ясно за какво или по-точно на какво ми се чудиш:blink::shocked::?

:grin::grin::grin:
не мога. сега ще пиша само умности .... чай да намеря къде ...хахахаааааааааааааа
аз с не достатъчно интелегентни не общувам, между другото :blum: За четивата е различно - ако се постарая знам, че мога да го прочета изразително и да му придам интелектуален вид ... Абе в тая посока нещо. :grin: За какво говорехме? Ахм, да .. как пък никой него е гледал?! Аз щях, сериозно. Тая неделя пак няма да мога обаче. На теб разчитам.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа: Ахм, да .. как пък никой него е гледал?! Аз щях, сериозно. Тая неделя пак няма да мога обаче. На теб разчитам.
Аз и тази неделя май ще го пропусна:( Ще ми се да го гледам. Ще дават за Царичина. Там нали преди време май намерийха някакъв череп ли, какво беше вече не помня. Много се шумя тогава и....в един момен или нещата се потулиха или..... Така и не стана ясно дали е някаква спекулация или наистина имаше нещо, което не искаха да стига до масите:-)
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Semiramis написа: Ахм, да .. как пък никой него е гледал?! Аз щях, сериозно. Тая неделя пак няма да мога обаче. На теб разчитам.
Аз и тази неделя май ще го пропусна:( Ще ми се да го гледам. Ще дават за Царичина. Там нали преди време май намерийха някакъв череп ли, какво беше вече не помня. Много се шумя тогава и....в един момен или нещата се потулиха или..... Така и не стана ясно дали е някаква спекулация или наистина имаше нещо, което не искаха да стига до масите:-)

остана без надница, да знаеш
май само 4 щяха да са филмчетата :? и за Царичина - последно
но слушах малко и гледах с дясното око само, почувствала съм тръпката, демек

В Царичина май няма череп, там нали имало естествен тунел и екстрасенс им казал къде да го намерят. Нещо за ядрото на земята ... Ох, това ме подсеща как преди няколко дни видях в друг форум тема "Мислите ли, че земята е куха?" и много се смях на коментарите че не е ясно, но май имала ядро ... както и да е
:grin:
тва ти го правя нарочно сега, щото все ми казваш, да пиша по-организирано :cool:

Да ти кажа и за черепа .. Тука до Асеновград го намерили ..хехе...няма да ти кажа
чети си пък

:blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:остана без надница, да знаеш

В Царичина май няма череп, там нали имало естествен тунел и екстрасенс им казал къде да го намерят. Нещо за ядрото на земята ... Ох, това ме подсеща как преди няколко дни видях в друг форум тема "Мислите ли, че земята е куха?" и много се смях на коментарите че не е ясно, но май имала ядро ... както и да е
тва ти го правя нарочно сега, щото все ми казваш, да пиша по-организирано :cool:

Да ти кажа и за черепа .. Тука до Асеновград го намерили ..хехе...няма да ти кажа
чети си пък

Тва за кухата земя е супер ЯКО. Некой кухи лейки ще да са хо писали:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Кажи за черепа де, кажи....! Плийз! Сега ако кажеш и че си го вИдела:blink::shocked:............
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Semiramis написа:остана без надница, да знаеш

чети си пък

Тва за кухата земя е супер ЯКО. Некой кухи лейки ще да са хо писали:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Кажи за черепа де, кажи....! Плийз! Сега ако кажеш и че си го вИдела:blink::shocked:............
абе нямах си работа един ден и се пъхнах във форум Аномалии ... ма няма да дам линк, щото не са ми платили за реклама, а и взех че писах там :grin: щото просто не издържах на нещо още по-тъпо .. Ще разказвам някой ден наживо.

За тоя череп ...тя май там пак беше темата. Ми готино - изкопали си некъв череп и о! чудо! на нищо не прилича, следователно е на извънземно ...и си пътува тоя череп.... и го изследват...и накрая някой казал "Абе това е парче от кравешки прешлени, бе! Ние на село един такова го ритахме и 'найш че го докарахме същото на вид"...та така.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа: абе нямах си работа един ден и се пъхнах във форум Аномалии ... ма няма да дам линк, щото не са ми платили за реклама, а и взех че писах там :grin: щото просто не издържах на нещо още по-тъпо .. Ще разказвам някой ден наживо.

За тоя череп ...тя май там пак беше темата. Ми готино - изкопали си некъв череп и о! чудо! на нищо не прилича, следователно е на извънземно ...и си пътува тоя череп.... и го изследват...и накрая някой казал "Абе това е парче от кравешки прешлени, бе! Ние на село един такова го ритахме и 'найш че го докарахме същото на вид"...та така.
Тва в дира ли? Аз пък съм чела в клуб НЛО. И там е много забавно:grin:, а има и една зорничка, дето е черешката на тортата:lol::grin:
А за черепа преди години ми попаднаха и по-сериозно звучащи неща, ама тогава много отгоре-отгоре ги минах. Сега По би ми било интерсно да попрочета нещичко, ама да не е писано съвсем като от откачалки:grin: или като ЗА откачалки:-)
Изображение

jazz

Мнение от jazz »

cherepa ne beshe li prezident na CSKA? :lol:
Публикувай отговор