И аз се чудя как са успели да снимат цялото земно кълбо тъмно.

Старичко е това, но красиво. Наслагват се кадри. Като в онази снимка на Хъбъл.Мнемозина написа:Пиркса от 40-50 е пуснал една подобна картинка:
Възхитително трудолюбиви хора има...Remmivs написа:Старичко е това, но красиво. Наслагват се кадри. Като в онази снимка на Хъбъл.Мнемозина написа:Пиркса от 40-50 е пуснал една подобна картинка:
Ми в Австралия по средата е пустиня, кфо, ся? А за Индия всички знаем що е тъмно - те си светят с кравите и понеже по-малко светлина излъчват, та така...Мнемозина написа:А за тъмната Индия нещо да кажеш?vyara написа:Австралия много мрачна, бе. Почти като Африка
Бях писал някъде за това даже тема май, но не помня вече къде, кога и нямам време да се сещам какви ключови думи да търся, че да я намеря.Мнемозина написа:Възхитително трудолюбиви хора има...
А ще бъде ли много наглода попитам за снимката?
Благодаря, Милорд.Remmivs написа:
Бях писал някъде за това даже тема май, но не помня вече къде, кога и нямам време да се сещам какви ключови думи да търся, че да я намеря.
Ето ти тук кака Вики![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Hubble_Ultra_Deep_Field
хАбсолютно!Remmivs написа:Абе представете си като гледате това и знаете какво правят в момента, какво ще е като светне целия Китай....Мнемозина написа:Песимистите да станат оптимисти и да спрат да учат китайски?![]()
![]()
![]()
Аз... май забравих какво търся там, обаче ей това си харесах - като за петък вечер:

Остави това, ами по цялото земно кълбо е нощ!Мнемозина написа:Пиркса от 40-50 е пуснал една подобна картинка:
Е да де, и аз това питах, обаче Рем каза, че било мЕнтаж и уби илюзиите ми.Stranniche написа:Остави това, ами по цялото земно кълбо е нощ!Мнемозина написа:Пиркса от 40-50 е пуснал една подобна картинка:
Сори, нещо съм се разсеяла... Тук уж е ден, но в главата ми е нощ. Мозъкът ми спи от сутринта...Мнемозина написа: Е да де, и аз това питах
Днес повечето сме така. Нещо от разположението на звездите ще да е.Stranniche написа:
Сори, нещо съм се разсеяла... Тук уж е ден, но в главата ми е нощ. Мозъкът ми спи от сутринта...
Разположението на звездите предизвиква неразположение в главите...Мнемозина написа:Днес повечето сме така. Нещо от разположението на звездите ще да е.
Ти поне имаш кога да се поразсъниш, а тук е време пак за лягане.