Много просто!
Който пише след мен тук е грозен/а, тъп/а, злобен/а, подъл/а, лицемерен/а, заядлив/а, простак/чка и няма да има смелост да си го признае.
Е защо аджеба не озаглави темата направо БоЕВ?esti написа: Много просто!
Който пише след мен тук е грозен, тъп, злобен, подъл, лицемерен, заядлив, простак...
Напротив - да, всичко това съм аз!...и няма да има смелост да си го признае.
esti написа:Питате се защо няма да има мнения в тази тема?
Много просто!
Който пише след мен тук е грозен/а, тъп/а, злобен/а, подъл/а, лицемерен/а, заядлив/а, простак/чка и няма да има смелост да си го признае.

esti написа:Питате се защо няма да има мнения в тази тема?
Много просто!
Как да не се разпише човек тук!esti написа:Питате се защо няма да има мнения в тази тема?
Много просто!
Де да знам, утре вече трябва да се брои за истина.Мнемозина написа:Кис-кис-кис, ами то от толкова празници днес това съвсем го забравихме.
Искаш да кажеш, че сме лъгали без да искаме?
А утре ако някой отговори, той ще лъже ли?
Абсолютно уместно е - винаги можеш да се измъкнеш, че всъщност си казала обратното на обратното.esti написа: Де да знам, утре вече трябва да се брои за истина.
А аз тази тема нарочно днес я пуснах, за да имам вратичка за измъкване ако вземе някой да се засегне, че тук такива хора няма и пр. Веднага щях да му посоча датата и да кажа, че лъжа.
Тук наистина такива хора няма!
Уф.....дали е уместно това точно днес да го пиша?
Е те тук съвсем се обърках.Green Light написа:Грозен, злобен, подъл, лицемерен, заядлив простак, който има ум да не си признае какъв е, е всичко друго, но не и тъп.
Това май е по-скоро инстинкт, не акъл.Green Light написа:Грозен, злобен, подъл, лицемерен, заядлив простак, който има ум да не си признае какъв е, е всичко друго, но не и тъп.
Ми не четеш бе, Мнемо! Не четеш!Мнемозина написа:Абсолютно уместно е - винаги можеш да се измъкнеш, че всъщност си казала обратното на обратното.
Няма такива хора.
Абе то днес почти няма хора, така че ние с тебе в момента го играем не-хора.
Да не ти разправям, че часовете са по старото време и не знам аз ли трябва да си го оправя това в профила или не. Та... тук ще бъде първи април с един час повече.
Сериозен?! Ти, що обиждаш са?esti написа:Това май е по-скоро инстинкт, не акъл.Green Light написа:Грозен, злобен, подъл, лицемерен, заядлив простак, който има ум да не си признае какъв е, е всичко друго, но не и тъп.
Що си толкоз сериозен бе!:mad:
Обиждам те?! Ти сериозно ли са?:lol:Green Light написа: Сериозен?! Ти, що обиждаш са?
Е-а-де!esti написа:Да бе, да....
Всички си признахте.
А то.....ъъъ.....днес коя дата е?:blum:
Аз ако съм на теб, ще карам по старото време. Така де, няма да им играйш по свирката, я!Мнемозина написа:Мирси!esti написа: Ми не четеш бе, Мнемо! Не четеш!
Един друг не-човек, но админ, още като смениха времето и каза кво да прайм - май в Инфо го беше пуснал.
Аз не съм била тук, като са сменяли времето, тяхната кожа!
А можеха да ме изчакат!
Тц, дадох им се вече.esti написа:Аз ако съм на теб, ще карам по старото време. Така де, няма да им играйш по свирката, я!Мнемозина написа:Мирси!esti написа: Ми не четеш бе, Мнемо! Не четеш!
Един друг не-човек, но админ, още като смениха времето и каза кво да прайм - май в Инфо го беше пуснал.
Аз не съм била тук, като са сменяли времето, тяхната кожа!
А можеха да ме изчакат!
Хм, понеже още е 1-ви, това как трябва да се чете?БоЕВ написа:Е-а-де!esti написа:Да бе, да....
Всички си признахте.
А то.....ъъъ.....днес коя дата е?:blum:![]()
На сичкуто отгоре съм и грозен, дебел, нисък, леко плешив, носът ми е чупен два пъти и е зарасъл на криво, а ушите ми приличат на джапанки от спорта,....та така, че си е живо предизвикателство човек да се покаже пред хората в мое присъствие.
Мога да опитам да го предам в по-приличен вид: идва от преддеветосептемврийските жрици на любовта и е в смисъл "вече ми е спукана девствената ципа и не би пукнала, ако...".esti написа:Но няма да кажеш точно откъде идва, нали?:lol:Мнемозина написа: Тц, дадох им се вече.
Тия дни научих - нали като се видиш с разни хора и научаваш някои новости - от къде идвал изразът "не ми пука". От нещо доста цинично!
Хм. Наистина интересно.Мнемозина написа: Мога да опитам да го предам в по-приличен вид: идва от преддеветосептемврийските жрици на любовта и е в смисъл "вече ми е спукана девствената ципа и не би пукнала, ако...".
Източникът ми е абсЕлютно достоверен.
Човек понякога наистина не знае какво говори.
Затова мълчанието било злато.
Абе знайш ли колко ми пука, дали ще ми пука, ама-ха!:lol:Мнемозина написа:Според мен щом и досега си го употребявала - няма как да ти пука!esti написа: Хм. Наистина интересно.
Човек наистина понякога не знае, какво говори....
А аз сега се чудя да ми [бийб] ли, че често го употребявам този израз или да не ми.:lol:
Въх, ква съм овца замаена!woman eur написа: Ко прайш, ма, како!?