............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:20, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Купихте ли си вече дактилоадаптер "Вилкус"? :)
[unknown] написа:Удачно свързване!
Вече съм досаден! Ама...
Има ли в инструкцията за експлоатация препоръчителен метод за свързване на тъща?
А ???
Или да и помагам с това:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва кат за моя племенник. Преди седмица майка ми го сварила на терасата точно в момента, в който се опитвал да бърка с някаква жица в контакта[unknown] написа:
П.П. Не забравяйте преди свързване да подсилите бушоните.Намокрянето на пръстите е желателно.
:rotfl24::rotfl24:
П.П. Къде зачезнахте в последно време? Притесних се някой да не се е пак разболел

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Припомни ми как преди 13 години Звеневи беше избродил цела София за капачки за контакти... Струваха некви мижави стишки, ама като ги нямаше...frisky lioness написа: Тва кат за моя племенник. Преди седмица майка ми го сварила на терасата точно в момента, в който се опитвал да бърка с някаква жица в контакта![]()
:shocked:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По скоро за изправянеМнемозина написа:Туй чудо дали става за къдрене на коса?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Точно това имах предвид - нали щръкналостта се постигаше с много ситно къдрене.frisky lioness написа:По скоро за изправянеМнемозина написа:Туй чудо дали става за къдрене на коса?ето така
Вчера гледа ли мюзик айдъла? Първата, по жребий да пее беше с доста щръкнала и наелектризирана прическа. Пя някаква песен на Арита Франклин, ако се не лъжа. Викам на мъж ми "И аз искам такава прическа", пък той "Ами питай Дарче (тва племенника) къде е онази жица и той ще ти обясни какво да правиш с нея
"
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дааа. Ние като се роди син ми си накупихме и закапачихме де що се виждаха контакти. Този дзвер Племенника е вече голям. Достатъчно, за да кове пирони, да стърже с разни триони (не знам как все още всички пръсти са му по местата си)...Аз му викам Тазманийски Дявол4avdar4e написа:Припомни ми как преди 13 години Звеневи беше избродил цела София за капачки за контакти... Струваха некви мижави стишки, ама като ги нямаше...frisky lioness написа: Тва кат за моя племенник. Преди седмица майка ми го сварила на терасата точно в момента, в който се опитвал да бърка с някаква жица в контакта![]()
:shocked:

- Глас в пустиня
[unknown] написа: За окончателен и безвъзвратен ефект ви е нужен дактилоадаптера "Вилкус"
- Глас в пустиня
Това само със сребърни куршуми...Звеневия написа:
Или да и помагам с това:
- Глас в пустиня
Готинfrisky lioness написа:
Този дзвер Племенника е вече голям. Достатъчно, за да кове пирони, да стърже с разни триони (не знам как все още всички пръсти са му по местата си)...Аз му викам Тазманийски ДяволТози контакт нма терасата е с един капак, които се вдига за да пъхнеш контакта. Трябва с едната ръка да вдигнеш капака, да го задържиш, докато включваш. Онова джерме сигурно с едната ръка е опитвало да бърка или е държало капака я с край, я с брада (няма да се учудя)
Не може ли да им земем на тъщите една групова розетка и да не подсилваме бушони за всеки сеанс?БоЕВ написа:Това само със сребърни куршуми...
Пък и после ще е по-лесно разпознаването - тая от ляво за теб, средната за мен, а останалите за катедрата по патоанатомия! Ставаме дарители!
Аз предлагам подобна процедура за свекървите да се измисли!!!:blink:Звеневия написа:Не може ли да им земем на тъщите една групова розетка и да не подсилваме бушони за всеки сеанс?БоЕВ написа:Това само със сребърни куршуми...
Пък и после ще е по-лесно разпознаването - тая от ляво за теб, средната за мен, а останалите за катедрата по патоанатомия! Ставаме дарители!
ШШШШТ, те сами си бъркат в контакта, доброволно, само че не ги ловиbibilyana написа:Аз предлагам подобна процедура за свекървите да се измисли!!!:blink:Звеневия написа:Не може ли да им земем на тъщите една групова розетка и да не подсилваме бушони за всеки сеанс?БоЕВ написа:Това само със сребърни куршуми...
Свекървите - в другата стая!bibilyana написа:Аз предлагам подобна процедура за свекървите да се измисли!!!:blink:
Тук са тъщите!
- Глас в пустиня
Зор ще ги съберем на едно място.Звеневия написа:Не може ли да им земем на тъщите една групова розетка и да не подсилваме бушони за всеки сеанс?БоЕВ написа:Това само със сребърни куршуми...
И няма да завещаеш нищо за неуките патоанатоми???БоЕВ написа: пръс при пръста-прах при праха - Амин!
Не е убаво така!
inj написа:Не, благодаря. Имам си друго - на жената свекървата. Тя работи за 1 тъща ама с 10 глави в комплект.Звеневия написа:Давам ти и мойта - да си дваж на келепир!inj написа:Само аз ли съм тоя дет е случил на тъща??? Засега де....![]()
Сочна-алангле или за прибиране у фризера???
ААА дааа така е - с всичките си крайници го подкрепям!!!
ЗнаЙш ли, досега темата за свекървите никоя мома нещя да прокара, а тя е не по-малко интересна!inj написа:Не, благодаря. Имам си друго - на жената свекървата. Тя работи за 1 тъща ама с 10 глави в комплект.Звеневия написа:Давам ти и мойта - да си дваж на келепир!inj написа:Само аз ли съм тоя дет е случил на тъща??? Засега де....![]()
Сочна-алангле или за прибиране у фризера???
БиБилянка да каже - може да направим обмяна на опит.
Първо истребваме свекървите - после с ноу-хау - тъщите!
А най-лесно да организираме два отбора по ръгби (svek - запад) срещу (tushinjaci-преизподня) и само ще събираме кости и чанета.
Вие къде изчезнахте бе, серсеми!
Тамън днес си мислех нарочна тема да пусна!
А то... разработвали продукт моля ти се... Лудите на стадиона...

А то... разработвали продукт моля ти се... Лудите на стадиона...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти от тогава ли си така?:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Майтап бе...ако не ти се струва много груб:shy:БоЕВ написа: Преди, мнооо отдавна, със станйол от цигари, свива се на руло, придава му се форма на скоба и...смело у контакта...следва БАМ, пушеци, искри...и бушоните аут.:shy:

Не мога да си представя да бъда такоз......свекървещица
дори и да ми се случи .......уфф не знам - няма да е такоз кат моето - по-скоро ще се гръмна
дори и да ми се случи .......уфф не знам - няма да е такоз кат моето - по-скоро ще се гръмна
Последно промяна от bibilyana на 03.04.07, 10:28, променено общо 1 път.
Арееее, тая пак почнА да се обясняваfrisky lioness написа: Ти от тогава ли си така?:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Майтап бе...ако не ти се струва много груб:shy:
Простете, Драга ми Гуспожо, нали не Ви се струвам твърде груба???
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е защото жените са по-приказливи.Gaspode написа:Винаги съм се чудил... за свекърви и тъщи се говори само, никога за свекър и тъст... Та що така? Щот` сме по-добри явно :)Remmivs написа:
Момичета, съзирам заговор срещу вас. Кх, кх. Щото нали вие също ще станете свекърви/тъщи.
Еднакви сме били мъжете и жените. Грънци
Panta rhei...
[unknown] написа:Дактилоадаптера "Вилкус" е разработен специално за любителите желаещи да се свържат към ел. мрежата посредством собствените си пръсти.
.............
:rotfl24::rotfl24:
не, но ще си намеримеееееееееее
снощи си лягам и в гробната тишина и в тъмницата ..хм...абе чувам, че не е гробна
съска нещо от някъде ...леко писукане такова.... Чакам да спре - не спира. Отивам в другата стая - няма го! връщам се, тегля една на съседа, щото тавана му е над спалнята и е склонен към нощно творчество, ама звукът на нищо не прилича .... Насочвам си сетивата и с шестото улавям, че идва не от тавана, а от крушката ...
Викам си - ако ще ме удря ток трябва ли да се чекна на стълба посред нощ като не ми се свалят бушони. Бутнах я лекичко, крушката, и спря гадния шум. Като оправя всичко по тоците сигурна съм че ще ми докучее и ще мина на тва.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз ш'съм свекърва, затва си мълчаRemmivs написа:Момичета, съзирам заговор срещу вас. Кх, кх. Щото нали вие също ще станете свекърви/тъщи.Звеневия написа:Първо истребваме свекървите - после с ноу-хау - тъщите!
А най-лесно да организираме два отбора по ръгби (svek - запад) срещу (tushinjaci-преизподня) и само ще събираме кости и чанета.