Като ще строим конак...

Все същите
Звенения

Като ще строим конак...

Мнение от Звенения »

http://www.cassiopea-bg.com/ ми се стори много добра алтернатива!
Плюс, че познавам главния проектант на технологиите!!!
Ще го врънкаме за отстъпки!!!

Абе!!!
Някой да не е забранил да се...

А??? НАЗДРАВЕ

ПП. До 13-ти остават 11 дена!!!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Наздраве!

Да е забранил какво? :grin:

Започна Страсссстната седмица, та знае ли човек...
Panta rhei...
Звенения

Мнение от Звенения »

Мнемозина написа:Започна Страсссстната седмица, та знае ли човек...
Ама, тя е Страсссстната седмица, от друга гледна точка, МЪ, какоооу!!!
Их, грейна слънцето и ... :grin:
Ази си питАх за НАЗДРАВЕ-то!!!

ПП. да напомня - до 13-ти остават 11 дена...
Къде ще е купона???
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Звеневия написа:
Мнемозина написа:Започна Страсссстната седмица, та знае ли човек...
Ама, тя е Страсссстната седмица, от друга гледна точка, МЪ, какоооу!!!
Их, грейна слънцето и ... :grin:
Ази си питАх за НАЗДРАВЕ-то!!!

ПП. да напомня - до 13-ти остават 11 дена...
Къде ще е купона???
Ааа, винаги има "от една страна" и "от друга страна". :grin:

И НАЗДРАВЕ-то е "от една страна" и "от друга страна" спрямо Страсссстната седмица. :blum:

Доколкото този клуб има известен опит с купоните, май ти ще кажеш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Като ще строим конак...

Мнение от frisky lioness »

Звеневия написа:http://www.cassiopea-bg.com/ ми се стори много добра алтернатива!

Абе!!!

А??? НАЗДРАВЕ

Ай, чудно! Айде сега кат си с връзки да питаш твоя чиляк колко ш'ми паднат от базисната цена ако работят с мой проект. Т.е. не точно с мой в смисъл, че аз съм го чертала, а с мой като моя собственост:grin:. С доставка и монтаж да кажем до...Пловдив:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Re: Като ще строим конак...

Мнение от ELBI »

Звеневия написа:http://www.cassiopea-bg.com/ ми се стори много добра алтернатива!

Абе!!!

А??? НАЗДРАВЕ

а ... таман казах (и сбърках), че сте забравили наздравиците... Ама кат не съм зърнал звенево звънчево мненийце...

:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
inj

Мнение от inj »

НАЗДРАВЕ и от мен, пък като се дотътря до София може да се договорим за отстъпки на по няколко бири и 1 кило сладолед :grin::grin:

Приемам сладоледен подкуп с мезе пържолки в неограничени количества :blum::blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:НАЗДРАВЕ и от мен, пък като се дотътря до София може да се договорим за отстъпки на по няколко бири и 1 кило сладолед :grin::grin:

Приемам сладоледен подкуп с мезе пържолки в неограничени количества :blum::blum:
Привет току що регистрирал се? Ти кой/коя си? Много свойски влизаш някак:winkw:

Добре дошъл/а (ако се не знаем от преди):-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Звенения

Мнение от Звенения »

inj написа:НАЗДРАВЕ и от мен, пък като се дотътря до София може да се договорим за отстъпки на по няколко бири и 1 кило сладолед :grin::grin:

ИИИИИ цЭла година се натъкмяваш!!!

Наздраве и добре дошъл!!!
Сладолед, викаш - приемаш ли една тава "нуга" - майстор съм!!!
Аватар
inj

Мнение от inj »

Здравей, Аз съм тоя къщосметач от Касиопея :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:Здравей, Аз съм тоя къщосметач от Касиопея :grin:
Аууу.:grin: Смятай ми сега и казвай колко с мой проект:winkw: и е ли въобще възможен този вариант, защото в онзи линк цениет никак не са ми атрактивни:-)

Нищо лично:-):winkw:
Изображение

Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:цениет никак не са ми атрактивни:-)
ЕЕЕ - 320 сичку вътре и не ти е по сърце...
3.20 вече нема... :grin: :grin: :grin:
Ама са красоти!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
Ама са красоти!
Верно са красоти, ама за 370 получавам ново строителсто в Пловдив, дори ако много се разровя и за 350 може да изкокне нещо. А за по-стари сгради, които в един момент бих препоръчала пред новото строителсто или поне пред това, от този ценови клас може да се намери и ...за 270 например:grin: Търсене и договорка му е майката. Аз преди време нали бях пуснала на един познат разценките за нормално строителсто на селкса къща, барабар с рушветите и таксите:-):winkw: Ние част от този път сме го минали:-):grin: Квадрата му излизаше около 230-250 EUR, да не беше и по-малко,че аз много, много цени не помня. Тва миналата година:-)
Изображение

Аватар
inj

Мнение от inj »

1. Какво значи твой проект? Имаш узаконена торба с проекти за всички специалности или просто драснато нещо на хартийка.

2. Коя цена не те устройва. В момента горе долу свястно построено масивно строителство, без качествена изолация излиза около 350-400 Евро на м2. За дървеното ние варираме около тази цена, като в повечето случаи е по-малко.

Най лесно е да кажеш каква ти е идеята и да видя докъде мога да смъкна цената. Все пак аз казвам количествата :grin:
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:... сме го минали:-):grin: Квадрата му излизаше около 230-250 EUR, да не беше и по-малко,че аз много, много цени не помня. Тва миналата година:-)
Това ако е с вътрешна външна ВиК Ел Латекс и Подова настилка - идвам да строя в Пловдив

Ти май груб строеЖЖЖЖЖ спрягаш!!! :?
Аватар
inj

Мнение от inj »

frisky lioness написа:
Звеневия написа:
Ама са красоти!
Верно са красоти, ама за 370 получавам ново строителсто в Пловдив, дори ако много се разровя и за 350 може да изкокне нещо. А за по-стари сгради, които в един момент бих препоръчала пред новото строителсто или поне пред това, от този ценови клас може да се намери и ...за 270 например:grin: Търсене и договорка му е майката. Аз преди време нали бях пуснала на един познат разценките за нормално строителсто на селкса къща, барабар с рушветите и таксите:-):winkw: Ние част от този път сме го минали:-):grin: Квадрата му излизаше около 230-250 EUR, да не беше и по-малко,че аз много, много цени не помня. Тва миналата година:-)
Само за 1 година цената на желяцото се вдигна двойно. Така че цените от преди година не важат в общия случай. За 350 ново строителство??? Това трябва да е супер некачествено и без никакви гаранции. Просто себестойността на свястно строителство е толкова в момента. (да не говорим, че 80м2 апартамент реално е 60, защото ти вземат много за общи части и като ги разхвърлиш по цената и излиза друго). Освен това има малка разлика. В нашата цена влиза почти всичко барабар с настилките. Има и още едно нещо. Апартамент е едно, а къща съвсем друго.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:1. Какво значи твой проект? Имаш узаконена торба с проекти за всички специалности или просто драснато нещо на хартийка.

2. Коя цена не те устройва. В момента горе долу свястно построено масивно строителство, без качествена изолация излиза около 350-400 Евро на м2. За дървеното ние варираме около тази цена, като в повечето случаи е по-малко.

Най лесно е да кажеш каква ти е идеята и да видя докъде мога да смъкна цената. Все пак аз казвам количествата :grin:
По т. 1 проект одобрен, готов за стоеж. Имаме и виза, ако не и е истекъл срокът:shocked:

По т. 2....Щом така казваш...Аз имам друга информация и наблъдения на пазара, без да съм специалист и без никакво желание от моя страна за спор, точно поради посочените от мен причини.

Всеки си прави сметка на парите:-)
Изображение

Звенения

Мнение от Звенения »

inj написа: В нашата цена влиза почти всичко барабар с настилките. Има и още едно нещо. Апартамент е едно, а къща съвсем друго.
Ей , все едно сме си плюли в устите!

11 дена!
Аватар
inj

Мнение от inj »

Така е, всеки си прави сметка на парите. Но моля те, дай ми координати на фирми, които ще ми докарат къща със всичко до ключ за 350 Евро. Тука във Варна ще им намеря толкова работа, че ще станат гларуси за отрицателно време.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
frisky lioness написа:... сме го минали:-):grin: Квадрата му излизаше около 230-250 EUR, да не беше и по-малко,че аз много, много цени не помня. Тва миналата година:-)
Това ако е с вътрешна външна ВиК Ел Латекс и Подова настилка - идвам да строя в Пловдив

Ти май груб строеЖЖЖЖЖ спрягаш!!! :?
Казах селска къща... Идвайте де:grin: Знайш кво шъ е готино:grin:?

Ще го питам пак. Сега вече требе да е свършил и ще докладвам:grin::winkw:
Изображение

Аватар
inj

Мнение от inj »

Звеневия написа:
inj написа: В нашата цена влиза почти всичко барабар с настилките. Има и още едно нещо. Апартамент е едно, а къща съвсем друго.
Ей , все едно сме си плюли в устите!

11 дена!
Абе по добре да не си плюем в устите, а да ги пълним с по-миропомазана течност - Walker черен етикет по-подхожда на случая. :blum::blum:
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:Казах селска къща...
Точно! И има нужда от всичко!
Вчера рязахме един орех и една круша, за да избием една стена - WC +мокро помещение не е лукс... :crying:
Звенения

Мнение от Звенения »

inj написа: Абе по добре да не си плюем в устите, а да ги пълним с по-миропомазана течност - Walker черен етикет по-подхожда на случая. :blum::blum:
По ми е Украинска-та на сърце...

11 дена
НАЗДРАВЕ!!!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:. (да не говорим, че 80м2 апартамент реално е 60, защото ти вземат много за общи части и като ги разхвърлиш по цената и излиза друго). Освен това има малка разлика. В нашата цена влиза почти всичко барабар с настилките. Има и още едно нещо. Апартамент е едно, а къща съвсем друго.
За жалост това с квадратурата си е точно така:(:crying: На каквото сме се нагледали в предишни години и мой мъж, като един инджинер:grin::winkw:, кат взе да смята:blink::shocked: Голяма част от кв. м. липсваха:blink::shocked:

За селото и за къщата....знам:grin:
Изображение

Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Звеневия написа:
11 дена
НАЗДРАВЕ!!!
днес 11, утре 10... това ми прилича на обратното броене преди да гръмне бомба:winkw:
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:Така е, всеки си прави сметка на парите. Но моля те, дай ми координати на фирми, които ще ми докарат къща със всичко до ключ за 350 Евро
Не ми е това работата:grin::winkw:

Добре де, забрави:-)

Вие във Варна вече сте като в София:grin::winkw:
Изображение

Аватар
inj

Мнение от inj »

Както и да е. Просто аз искам да предупредя за възможни проблеми. Цената е наистина атрактивна и ако е истина, си е направо джакпот. Но Селска не селска, къщата си е къща. Трябва да е направена по всички стандарти, да има добра изолация (да не развъждате бели мечки и пуловери там). Да не тече от покрива не е вече плюс, а неотменно правило. По закон, строителя трябва да даде 10 години гаранция на къщата. Ще има ли такова нещо и при вас?
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
frisky lioness написа:Казах селска къща...
Точно! И има нужда от всичко!
Вчера рязахме един орех и една круша, за да избием една стена - WC +мокро помещение не е лукс... :crying:
И къде тва? Убийци!:mad::evil: Килнахте две дървета или само ги подрязахте заради един кинеф:mad::evil:
Изображение

Аватар
inj

Мнение от inj »

А всъщност за какъв купон става дума в това обратно броене???? Аз така Украйнска да търся ли - една каса ще стигне ли?

И Украинска или Украинка на разбрах само. :grin::grin::grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа: По закон, строителя трябва да даде 10 години гаранция на къщата. Ще има ли такова нещо и при вас?
Ако сме с някоя селска бригада, най-вероятно НЕ:grin:. Щ епитам един надзорник как стоят нещата, щотууу, нали те ги надзирават строителите:grin::winkw: Той е дружка и ш'мъ светне:-):winkw:

Айде, чао и приетна вечер:-)
Изображение

Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Здравейте и от мен - да поясня за предния пост - това е въпросния главен проектант и се точи да прави отстъпки

Та здравейте на всички - ако някой има някакви въпроси за къщите - с радост ще отговорим!!

Нови сме тука, но сме хубави хора и съм сигурна,че ще си изкараме добре!?

НАЗДРАВЕ!!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

inj написа:А всъщност за какъв купон става дума в това обратно броене???? :grin::grin::grin:
3o4oвски:winkw:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ха добре дошли!:-)

Наздраве!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

bibilyana написа:
НАЗДРАВЕ!!
Привет. Драго ни е:-) Добре дошли и весело изкарване при нас:-) Винаги се радваме на нови попънения, особено на пишещи такива:-):winkw:

Довечера НАЗДРАВЕ, сега с кафе:-) :coffee:

Лек и спорен ден!
Изображение

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

inj написа:
frisky lioness написа:
Звеневия написа:
Ама са красоти!
Само за 1 година цената на желяцото се вдигна двойно. Така че цените от преди година не важат в общия случай. За 350 ново строителство??? Това трябва да е супер некачествено и без никакви гаранции. Просто себестойността на свястно строителство е толкова в момента. (да не говорим, че 80м2 апартамент реално е 60, защото ти вземат много за общи части и като ги разхвърлиш по цената и излиза друго). Освен това има малка разлика. В нашата цена влиза почти всичко барабар с настилките. Има и още едно нещо. Апартамент е едно, а къща съвсем друго.
здрасти, inj
можеш ли да ми предложиш апартамент (с три спални) 150м2, на зелено или без акт 16 все още, на цена около 500-600 EUR квадрата
Изображение
Аватар
inj

Мнение от inj »

Апартамент къде? Варна, София - значение за квартала? Не мога да обещая, но ще попитам колегите и все ще излезе нещо.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Колегите казват - защо ти е апартамен? построй си къща.... :lol: шегувка....
ако говориш за Варна - може все още да се намери подобно нещо, еее няма да е на Златните, вероятно някъде във Възраждане знам,че се продава ново строителство на такива цени

ето ти например това http://www.romel-orchid.com/
Последно промяна от bibilyana на 03.04.07, 10:16, променено общо 1 път.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

inj написа:Апартамент къде? Варна, София - значение за квартала? Не мога да обещая, но ще попитам колегите и все ще излезе нещо.
питай
благодаря предварително
варна
искам хубав квартал, но не ми се дават по 1000
Изображение
Аватар
inj

Мнение от inj »

Уточни хубав квартал.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

bibilyana написа:Колегите казват - защо ти е апартамен? построй си къща.... :lol: шегувка....
ако говориш за Варна - може все още да се намери подобно нещо, еее няма да е на Златните, вероятно някъде във Възраждане знам,че се продава ново строителство на такива цени
имам къща 500кв.м. РЗП в бяла, не искам и във варна
сега сменяме дограмата с пвц, ще и правим външна изолация и отново ще я измазваме
Изображение
Публикувай отговор