Няма да кажа какво прочетохме с моята прекрасна в книжката "защото мъжете лъжат, а жените плачат" по този въпрос.Мнемозина написа:Това е защото жените са по-приказливи.
............
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ааааа. Нидей, току що дойде:winkw:bibilyana написа:Не мога да си представя да бъда такоз......свекървещица
дори и да ми се случи .......уфф не знам - няма да е такоз кат моето - по-скоро ще се гръмна
Хората са казали:"Голям залък лапни...."
Нали?:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Купихте ли си вече дактилоадаптер "Вилкус"? :)
Кво беее:shy:4avdar4e написа:
Простете, Драга ми Гуспожо, нали не Ви се струвам твърде груба???
При цялото си старание не бихте и могла да бъдете

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мии, нарекох те ТАЯ, нима това не е грубо??frisky lioness написа: Кво беее:shy:
Писал не писал ич не ми дремеRemmivs написа:ПисъХ съштото предш има нема месец...Gaspode написа:Винаги съм се чудил... за свекърви и тъщи се говори само, никога за свекър и тъст... Та що така? Щот` сме по-добри явно :)
Еднакви сме били мъжете и жените. Грънци
С теб туй сме го хортували преди години още мисля...
Даже си спомням една случка в операта... ама нейсе
Сър,
Не, не позна пич, ще забърша само гаджетата...

аз за гадже няма да се записвам,ама ако може за свекърва....
ако само знаеш що за свекърва ще съм!
за чудо и приказ...!
аз за гадже няма да се записвам,ама ако може за свекърва....
за чудо и приказ...!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Грубо би било ако съм ОНАЯ4avdar4e написа:Мии, нарекох те ТАЯ, нима това не е грубо??frisky lioness написа: Кво беее:shy:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Сър,
Вече сме двеdoktorka написа: ако само знаеш що за свекърва ще съм!
за чудо и приказ...!

Че не сме еднакви - НЕ сме със сигурност. Просто ми се струва, че в общия случай жените са малко по-привързани и отговорни за децата си и за това така все се случва, че те са проблемните свъкърва или тъща....Remmivs написа:ПисъХ съштото предш има нема месец...Gaspode написа:Еднакви сме били мъжете и жените. Грънци
Три!!!frisky lioness написа:Вече сме двеdoktorka написа: ако само знаеш що за свекърва ще съм!
за чудо и приказ...!![]()
![]()
Ся да си намерим още една и сме готви за белот
Аз бе.4avdar4e написа:Три!!!frisky lioness написа:Вече сме двеdoktorka написа: ако само знаеш що за свекърва ще съм!
![]()
Ама и тъща... живот и здраве.
И белот не играя, само Магаре.
Panta rhei...
сватя, ехdoktorka написа:аз за гадже няма да се записвам,ама ако може за свекърва....
за чудо и приказ...!
за нас ясно, но децата имат друга логика
тате, защо баба тича на зигзаг из двора?
за тебе баба тати, за мене тъща, като .... - къща я ми подай 2-я пълнител
Ами вземайте и тъщите и си направете състезание по биатлон, ама мишените да са тъщите. На на следващата обиколка се въртите4avdar4e написа:Три!!!frisky lioness написа:Вече сме двеdoktorka написа: ако само знаеш що за свекърва ще съм!
![]()
Жените сте много по-емоционални и много по, ще ме прощавате, егоисти. Според мен. Ние също обичаме страхотно децата си. Но рядко прави драми от това.bibilyana написа:Че не сме еднакви - НЕ сме със сигурност. Просто ми се струва, че в общия случай жените са малко по-привързани и отговорни за децата си и за това така все се случва, че те са проблемните свъкърва или тъща....
Ами хубаво - жените, за разлика от мъжете нямат газове, защото рядко затварят устата си за достатъчно дълго време, че да се образува достатъчно налягане.Мнемозина написа:Съжалявам, няма да мога да разсея заблудата така.
Или може би това е целтЪТ?
(да сменя малко лицеизраза...)
Беше казано във връзка с това, че ние имаме и дори понякога уменията ни в тази сфера са повод за гордост, което е отвратително (само по себе си, камо ли гордостта ни от него) за жените.
Всъщност, според мен, проблемът при голяма част от свекървите е чувството за притежание. Мойто дете, дето с толкова пот и кръв го отгледах, пък сега го давам на тая... никаквица. Докато при тъщите е по-скоро ревност.Remmivs написа: Жените сте много по-емоционални и много по, ще ме прощавате, егоисти. Според мен. Ние също обичаме страхотно децата си. Но рядко прави драми от това.
Нещо такова
- Глас в пустиня
Не се засягай сега - 1во казах в общи случай - има изключения разбира се и 2ро - обичате ги разбира се - но за отговорност говоря, за това да си загрижен какво се случва всеки един момент и дали добре се чувства отрочето...но в интерес на истината говоря на изуст, защото нямам опит в областта, тъй че ....по-добре да млъкна
аз преди да кажа, Чавдарчето е казала много по-добре от мен - съгласявам се и млъквам!
аз преди да кажа, Чавдарчето е казала много по-добре от мен - съгласявам се и млъквам!
Последно промяна от bibilyana на 03.04.07, 10:50, променено общо 1 път.
Remmivs написа:Ами хубаво - жените, за разлика от мъжете нямат газове, защото рядко затварят устата си за достатъчно дълго време, че да се образува достатъчно налягане.Мнемозина написа:Съжалявам, няма да мога да разсея заблудата така.
Или може би това е целтЪТ?
(да сменя малко лицеизраза...)
![]()
Беше казано във връзка с това, че ние имаме и дори понякога уменията ни в тази сфера са повод за гордост, което е отвратително (само по себе си, камо ли гордостта ни от него) за жените.
Ето, виждаш ли колко е хубаво всичко да е ясно.
Не мога да оборя това.
Признавам, в частта "жените, за разлика от мъжете нямат газове" е вярно.
Нищо, че първи април мина.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Да, ама е здравословно! Що мислиш, че по чумаво труповете са изгаряни - м? За да не се разнася заразата.Звеневия написа: Не е убаво така!
10x. Ама записването на лично, че тука много очи......БоЕВ написа:Митове!inj написа:Само аз ли съм тоя дет е случил на тъща??? Засега де....И аз така казвам, когато наоколо е тъщата или пък дъщеря й.
пп Тука се правеше една кооперацийка за валяк...ку искаш може да се включиш...нищо не се знае...тъща ли е, все си е куче - ако не те ухапе, ще те уплаши.
Бе женска му работа. Все ревнувате и все притежавате. Уджас!!!4avdar4e написа:Всъщност, според мен, проблемът при голяма част от свекървите е чувството за притежание. Мойто дете, дето с толкова пот и кръв го отгледах, пък сега го давам на тая... никаквица. Докато при тъщите е по-скоро ревност.
Нещо такова
- Глас в пустиня
Не се засягам.bibilyana написа:Не се засягай сега - 1во казах в общи случай - има изключения разбира се и 2ро - обичате ги разбира се - но за отговорност говоря, за това да си загрижен какво се случва всеки един момент и дали добре се чувства отрочето...но в интерес на истината говоря на изуст, защото нямам опит в областта, тъй че ....по-добре да млъкна
Говорим си. Освен това аз съм откачен на тема деца.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Би трябвало да е обратно си мисля4avdar4e написа:Всъщност, според мен, проблемът при голяма част от свекървите е чувството за притежание. Мойто дете, дето с толкова пот и кръв го отгледах, пък сега го давам на тая... никаквица. Докато при тъщите е по-скоро ревност.Remmivs написа: Жените сте много по-емоционални и много по, ще ме прощавате, егоисти. Според мен. Ние също обичаме страхотно децата си. Но рядко прави драми от това.
Нещо такова
Аз ако съм майка на момиче да не би с по-малко кръв и пот да съм го отгледала, пък се и очаква, че момичето напуска дома, а сина си остава в къщи, при мама (пу-пу дано мойто дяти си има собствен дом). Дори в народното творчество има достатъчно на брой песни, при това все тъжни, които третират тази....."драма", за напускащата дома си девойка

Според мен ако наистина с пот и кръв си отгледала едно дете, трябва да си благодарна на тази, която ти го отнема.4avdar4e написа:Всъщност, според мен, проблемът при голяма част от свекървите е чувството за притежание. Мойто дете, дето с толкова пот и кръв го отгледах, пък сега го давам на тая... никаквица. Докато при тъщите е по-скоро ревност.Remmivs написа: Жените сте много по-емоционални и много по, ще ме прощавате, егоисти. Според мен. Ние също обичаме страхотно децата си. Но рядко прави драми от това.
Нещо такова
Има и други неща, но... следобед може да ги понапиша, ако ми остане време. И ако не е отекла темата.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Ахъм!:-)frisky lioness написа:
Ти от тогава ли си така?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Имам цяла торба с магарии...вуйчо ми ме е обучил, сега трябва и аз да ги предам на някого...
Абе не е баш така (айде и ние като Грийни и Гаспода). Щото едно време момичетата са били смятани за евтина работна ръка. Знаело се е още от рождение, че момата ще иде да бачка в другата къща. Обаче ще стане и стопанка там. А момчетата са били ценните - продължение на рода и т.н., и т.д.frisky lioness написа: Би трябвало да е обратно си мисля![]()
Аз ако съм майка на момиче да не би с по-малко кръв и пот да съм го отгледала, пък се и очаква, че момичето напуска дома, а сина си остава в къщи, при мама (пу-пу дано мойто дяти си има собствен дом). Дори в народното творчество има достатъчно на брой песни, при това все тъжни, които третират тази....."драма", за напускащата дома си девойка
И кво казАх ся???
Абе гледала съм и момче, и момиче и... момчето с повече пот го гледах, да си призная.frisky lioness написа:
Би трябвало да е обратно си мисля![]()
Много щур беше. Сега се е поукротил. Затова пък сестра му, дето беше толкова кротичка, е взела да защурява.
Постоянство на веселието...
Panta rhei...
Ми, да де, аз нъл затуй се чудя??? Вместо да се радват, че се отървават от едно гайле...Мнемозина написа: Според мен ако наистина с пот и кръв си отгледала едно дете, трябва да си благодарна на тази, която ти го отнема.
Има и други неща, но... следобед може да ги понапиша, ако ми остане време. И ако не е отекла темата.
Абе защо тоя проблем като че ли съществува само в патриархалните общества?? Всъщност знам отговора - затворената общност и общия бит... Чудя се дали в родово-племенните общества в Африка, примерно, има подобен конфликт??
Ще ти разкажа следобед.4avdar4e написа:Ми, да де, аз нъл затуй се чудя??? Вместо да се радват, че се отървават от едно гайле...Мнемозина написа: Според мен ако наистина с пот и кръв си отгледала едно дете, трябва да си благодарна на тази, която ти го отнема.
Абе защо тоя проблем като че ли съществува само в патриархалните общества?? Всъщност знам отговора - затворената общност и общия бит... Чудя се дали в родово-племенните общества в Африка, примерно, има подобен конфликт??
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят (племенник) го не давам:blum::winkw: Той е достатъчно луд. Родата и кварталът не биха могли да понесат повече:-)БоЕВ написа:Ахъм!:-)frisky lioness написа:
Ти от тогава ли си така?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Имам цяла торба с магарии...вуйчо ми ме е обучил, сега трябва и аз да ги предам на някого...

- Глас в пустиня
А толкова е забавно...frisky lioness написа:
Моят (племенник) го не давам:blum::winkw: Той е достатъчно луд. Родата и кварталът не биха могли да понесат повече:-)
Здрави да са дечорите...и Господ да ги пази.
- Dark Angel
Ахъм. Да вървят по свой път и да живеят сами като завършат средно образование.Мнемозина написа: Според мен ако наистина с пот и кръв си отгледала едно дете, трябва да си благодарна на тази, която ти го отнема.
Да можеше и по-рано, ама земат да ме затворят ако ги напъдя като са на 16
ПП/ живи и здрави да са децАата.
- frisky lioness
- Обратна връзка: