ВЪПРОС
ВЪПРОС
вашето Кю работи ли?
щото моето -не!
м?
щото моето -не!
м?
Re: ВЪПРОС
Не работи, проблема е планетаренdoktorka написа:вашето Кю работи ли?
щото моето -не!
м?
Някой пак го е хакнал
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И моето НЕ. Специално проверих за целите на допитването:winkw:doktorka написа:вашето Кю работи ли?
щото моето -не!
м?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
и аз това се чудех, преди да вляза във форумаdoktorka написа:вашето Кю работи ли?
щото моето -не!
м?
хубу, че попита

Работи друг пътbibilyana написа:На мен ми стана любопитно дали на истина на inj Qто работи и ходих до неговия комп да шпионирам - мамка му и прасе - наистина работи.....вътре има двама човека на кръст, дето са онлайн ама работии - некви вълни им фърля на компютрите той.....да му се невиди:mad:
Останало му е онлайн преди да се скапе системата и си седи така.
Да го изключи и пак да го включи и тогаз да говорим
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ползвам qip за клиент и той ако загуби връзка със сървърите след 3 минути умира. Все пак не е бъгамото Mirabillis ICQ с гадните реклами и тем подобни. А при мен си работеше, защото бях експериментирал с един мой proxy сървър и през него си работи.Wishes написа:Работи друг пътbibilyana написа:На мен ми стана любопитно дали на истина на inj Qто работи и ходих до неговия комп да шпионирам - мамка му и прасе - наистина работи.....вътре има двама човека на кръст, дето са онлайн ама работии - некви вълни им фърля на компютрите той.....да му се невиди:mad:
Останало му е онлайн преди да се скапе системата и си седи така.
Да го изключи и пак да го включи и тогаз да говорим
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз по принцип нямам голям списък, ама тези дет са оф лайн знам, че просто по това време не са он лайн:winkw:4avdar4e написа:Мойте са 20, което е половината от обикновено..frisky lioness написа: И аз имам. Мойте са трима

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
тва не го използвам изобщеdoktorka написа:вашето Кю работи ли?
щото моето -не!
м?
- Nejimaki-dori