май да.......latrevw написа:bibilyana написа: Егатии изродаа........:rotfl24::eek::eek::eek::eek::eek::shocked:
:eek: аз направо се отказах от стрийптийза
Великденски рецепти
Ще ще, Споко. Пък аз само да кажа - тука над офиса, на третия етаж има едни "масажистки". Казват, че били много добри. Поне са много търсени. Всеки ден поне 5 човека бъркат входа на блока с входа на нашия офис. А скоро не са набирали и нови попълнения - новичките и те бъркат вратата и идват тук за кастингаvyara написа:Имам чувството, че май няма да ходите на стриптийз.Wishes написа: Тъй, тъй, ние не сме се отказали от нашия обачеЩо ли имам такова чувство аз.
То аз съм си споко, щото мъж ми не се кани да ходи на масажистки.inj написа: Ще ще, Споко. Пък аз само да кажа - тука над офиса, на третия етаж има едни "масажистки". Казват, че били много добри. Поне са много търсени. Всеки ден поне 5 човека бъркат входа на блока с входа на нашия офис. А скоро не са набирали и нови попълнения - новичките и те бъркат вратата и идват тук за кастинга
Я ми направете една оферта за къща, ще дойда до офиса ви да я обсъдимinj написа: Ще ще, Споко. Пък аз само да кажа - тука над офиса, на третия етаж има едни "масажистки". Казват, че били много добри. Поне са много търсени. Всеки ден поне 5 човека бъркат входа на блока с входа на нашия офис. А скоро не са набирали и нови попълнения - новичките и те бъркат вратата и идват тук за кастинга
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
че и да ходи - кво? тъкмо по-гъвкав ще станеvyara написа: То аз съм си споко, щото мъж ми не се кани да ходи на масажистки.
П.П. Пък специално в Хамбург и най-захлюпените се уреждат:blum:
Последно промяна от latrevw на 04.04.07, 15:00, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
А пък по пристанищата какви са евтини... Няма му се отрази на бюджета въобщеvyara написа:те до Хамбург не ходят. Ходят до едно забутано пристанище, сега не се сещам името.latrevw написа: П.П. Пък специално в Хамбург и най-захлюпените се уреждат:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти пък много четеш, басиbibilyana написа: ДА де бе - принципно ако беше бродерията за нас - хубу ама ти май пак не си чел както трябва изоснови - тя каза,че ВАС - всички мъже ще ви води на курс по бродерия - ние не сме в кюпа:(
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тука на третия етаж е курса по бродерия. Само че няма нужда да ни водят. Сами доброволно ще отидем. Само да знаете, че курса е скъп, защото е професионаленWishes написа:Ти пък много четеш, басиbibilyana написа: ДА де бе - принципно ако беше бродерията за нас - хубу ама ти май пак не си чел както трябва изоснови - тя каза,че ВАС - всички мъже ще ви води на курс по бродерия - ние не сме в кюпа:(
Абе моля ти се не ги мятай хората - знаем ги тез масажистки на ко приличат....не си представям да са и нещо особено като професионалистки.....inj написа:Тука на третия етаж е курса по бродерия. Само че няма нужда да ни водят. Сами доброволно ще отидем. Само да знаете, че курса е скъп, защото е професионален
- Green Light
Сигурно, понеже трябва да има изключения, някъде в една малка долина далеч от основните пътни артерии, в хубава къщичка сред зеленина живее една жена, която си казва- "Моят мъж е точно, като всички останали"frisky lioness написа:Бе, те всички така казват:lol::lol:vyara написа:Моля, моля. Моя мъж не е като другите.
- Изплете ли пуловера за мама, скъпи?
- Green Light