Тоз метод дава грешни резултатиЗвеневия написа:vyara написа:... бдителна.
Как?
Леген - вода - камбанки?
Великденски рецепти
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва май само мъжовете си го знаят. Имам подозрения, че се разпространява по време на казарматаbibilyana написа:Адиии дее не ме дръжте в неведение - светнетее мее сегаа - аз съм любопитно жувотноо....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Казармата пък какво общо има с легенаfrisky lioness написа: Тва май само мъжовете си го знаят. Имам подозрения, че се разпространява по време на казарматаАз от мой мъж го знам този метод, ама лично не съм го прилагала и не мога да кажа дали е верен и доколко
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ехххххххххх,bibilyana написа:... моляяя
убу...
По-едно-не-физически-обосновано-твърдение-камбанките-коит-са-се-люшкали-на-непозволено-място,разбирай-тайно-отбдителни-Русенки-моряшки-съпруги-плуват-на-повърхността-на-водата-в-легена...
А тез дето са си бил в покой си потъват и са свидетелство за вярност и нелюшкателност!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма, бе. Тва си е мою предположение...Не съм казала, че има. Само предполагахWishes написа:Казармата пък какво общо има с легенаfrisky lioness написа: Тва май само мъжовете си го знаят. Имам подозрения, че се разпространява по време на казарматаАз от мой мъж го знам този метод, ама лично не съм го прилагала и не мога да кажа дали е верен и доколко
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааааааааааааааааааа ахаа - ясноо - еее Благодаряя тиии, какво щях да правяя без тебЗвеневия написа:Ехххххххххх,bibilyana написа:... моляяя
убу...
По-едно-не-физически-обосновано-твърдение-камбанките-коит-са-се-люшкали-на-непозволено-място,разбирай-тайно-отбдителни-Русенки-моряшки-съпруги-плуват-на-повърхността-на-водата-в-легена...
А тез дето са си бил в покой си потъват и са свидетелство за вярност и нелюшкателност!!!![]()
![]()
Би му м@хмата! Аз така проверявам дали яйцата са сварени, бре!Звеневия написа: По-едно-не-физически-обосновано-твърдение-камбанките-коит-са-се-люшкали-на-непозволено-място,разбирай-тайно-отбдителни-Русенки-моряшки-съпруги-плуват-на-повърхността-на-водата-в-легена...
А тез дето са си бил в покой си потъват и са свидетелство за вярност и нелюшкателност!!!![]()
![]()
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А може би принципа на действие е един и същ....maggot написа:Би му м@хмата! Аз така проверявам дали яйцата са сварени, бре!Звеневия написа: По-едно-не-физически-обосновано-твърдение-камбанките-коит-са-се-люшкали-на-непозволено-място,разбирай-тайно-отбдителни-Русенки-моряшки-съпруги-плуват-на-повърхността-на-водата-в-легена...
![]()
Експериментирам с аватари, това е дъъълъг процес, но ще приключи до един ден. To be continued...frisky lioness написа:Тва шълтуту дет съ хили лимон ли е, щот онва спящо коте ме объркваше. Последният ми аватар беше тази полудрогирана коткаinj написа:
Ти сладоледа не намесвай чоля. Това е нещо свещенно. :?:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти ми събуди съвсм любопитсвтото сега:blink::shocked:Wishes написа:Ми нали затуй казвам, че метода дава грешни резултати.frisky lioness написа: Да допълня ....ако пак има неразбиране....щот са леки, изпразнени от съдържимото
Съдържимото е по-леко от водата
Верно ли думаш....
Ако е така требе да потъват ли?
Последно?
Потъват или изплуват?

Зависи от температурата, какво си ял, дали си ядосан или не, абе много условия...frisky lioness написа: Ти ми събуди съвсм любопитсвтото сега:blink::shocked:Ш'мъ накараш да проверявам:lol::lol:
Верно ли думаш....
Ако е така требе да потъват ли?
Последно?
Потъват или изплуват?
Във всеки случай, не се признава като доказателство в съда
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Или първо требе да се сварят:rotfl24::rotfl24::rotfl24:bibilyana написа:Ако е както при яйцата, пък и по законите на физиката - ако има нещо гнилоо - изплуват.....frisky lioness написа: Потъват или изплуват?