Още един въпрос!
Още един въпрос!
Надявам се да не сме ви досадни с въпросите си....амаа ми е любопитно защо основната директория на форума се нарича 30-40????
Re: Още един въпрос!
bibilyana написа:Надявам се да не сме ви досадни с въпросите си....амаа ми е любопитно защо основната директория на форума се нарича 30-40????
Предишният ни форум.
Още по- предишният.
Сега разбра ли?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[quote="[unknown]"Сега разбра ли?
[/quote]
майй дааа
ама не знам дали правилно съм разбрала де - значи хора под 30 и над 40 нямат работа тук, тъй лии+:crying:?? или просто това е била първоначалната идея?
майй дааа
ама не знам дали правилно съм разбрала де - значи хора под 30 и над 40 нямат работа тук, тъй лии+:crying:?? или просто това е била първоначалната идея?
Глюпости.bibilyana написа:
ама не знам дали правилно съм разбрала де - значи хора под 30 и над 40 нямат работа тук, тъй лии+:crying:??
Кой ти помни първоначалните идеи...или просто това е била първоначалната идея?
Но, так си е де. Такава е била идеята, ама отдавна не е тая. Затова ся сме зочовци, а не трийсе-читирсетовци.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[quote="[unknown]Кой ти помни първоначалните идеи...
Но, так си е де. Такава е била идеята, ама отдавна не е тая. Затова ся сме зочовци, а не трийсе-читирсетовци.
[/quote]
ааа добрее - успокоих се малко,че няма да ме изхвърлите като мръсно коте щото нямам 30
ааа добрее - успокоих се малко,че няма да ме изхвърлите като мръсно коте щото нямам 30
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ааа добрее - успокоих се малко,че няма да ме изхвърлите като мръсно коте щото нямам 30bibilyana написа:[quote="[unknown]Кой ти помни първоначалните идеи...
Но, так си е де. Такава е била идеята, ама отдавна не е тая. Затова ся сме зочовци, а не трийсе-читирсетовци.![]()
![]()
Мило зайче:-)
Както е прието да се казва в нашите сплотени редици, 3о4о не е възраст, а диагноза:-)
П.П. Предполагам няма да ни изхвърлите някои, които след година-две напускаме тези граници

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Мило зайче:-)
Както е прието да се казва в нашите сплотени редици, 3о4о не е възраст, а диагноза:-)
П.П. Предполагам няма да ни изхвърлите някои, които след година-две напускаме тези граници:blum::winkw:
- Глас в пустиня
Освен това води до пристрастяване и развиване на зависимост.frisky lioness написа:
3о4овец - това звучи гордо!
3о4о е начин на живот.
Горната или долната?frisky lioness написа:
П.П. Предполагам няма да ни изхвърлите някои, които след година-две напускаме тези граници:blum::winkw:
Panta rhei...
- Глас в пустиня
С преминаване на горната, поведението се доближава до прагана долната.Мнемозина написа:Горната или долната?frisky lioness написа:
Въй! :eek:БоЕВ написа:С преминаване на горната, поведението се доближава до прагана долната.Мнемозина написа:Горната или долната?frisky lioness написа:
Знаех си аз, че е рисковано...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Горната естествено, защото с течение на годините...нали....Мнемозина написа:Горната или долната?frisky lioness написа:
така да се каже човек се вдетинява

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.